Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Nissan Qashqai 2019 Yenileniyor! | Nissan Qashqai N-Tec

Nissan Qashqai 2019 Yenileniyor! | Nissan Qashqai N-Tec

2020 yılı, yeniliklerle dolu bir yıl olacak. Zaten geçtiğimiz yılın otomobil fuarları bu mesajı veriyordu. 2020’nin büyük yeniliklerinden biri de Nissan markasında. Nissan qashqai 2019 özelliklerini bu yıl geliştiriyor. Sevilen modeli Nissan Qashqai’nin yeni versiyonu: Nissan Qashqai N-Tec. Peki Nissan Qashqai N-Tec özellikleri neler? Nissan qashqai 2018 ve Nissan qashqai 2019 özellikleri ne gibi değişimlerle yenilenecek? Nissan qashqai fiyat ne olacak? Sorularının cevaplarını bu yazıda bir araya getirdik.

Nissan Qashqai N-Tec Hakkında

Öncelikle N-Tec, markanın yeni donanım paketinin adı. Ancak Qashqai modeli ile müthiş bir uyum sağladı. Bilindiği üzere Nissan Qashqai N-Tec’in tanıtımı 2019’un ikinci yarısında yapılmıştı. Sevilen modeli bu yeni donanım paketi olan N-Tec hakkında yeni bilgiler de gelmeye başladı. Detaylar şöyle:

Önce biraz N-Tec hakkında konuşalım. N-Tec, markanın bazı modellerine özel hazırladığı yeni bir paket aslında. Ama bu paket, söz konusu modellerin görünüşünün oldukça farklı olmasını sağlıyor. Araçların görünümüyle ilgili olarak algıyı üst noktalara çeken N-Tec paketi, iç mekan konforu ve sürüş konforu konusunda da çok etkileyici sonuçlar sunuyor. Japon otomotiv devi Nissan’ın N-Tec ile özel bir kitleye sesleneceği de konuşulanlar arasında. 


Nissan Qashqai N-Tec’in Sunduğu Farklılıklar Neler?

  • Mat siyah renk kullanımı
  • 19 inç jant
  • karartılmış ışıklandırma grubu
  • ön ızgarada özel renk seçenekleri
  • alcantara deri döşeme
  • Nissan Propilot asistanları standart olarak sunuluyor

Hibrit Nissan Qashqai Geliyor!

Japon markanın gelecek hedeflerinde Juke ve Qashqai modelleri önemli bir yer tutuyor. Bu iki model için hem yeni donanım seçenekleri hem daha zengin teknik özellikler hem de yeni motor seçenekleri sunuluyor. Çok sevilen SUv modeli için Nissan hibrit motor seçeneği sunacak. Kendi sınıfının yaratıcısı olan Nissan Qashqai, 2020 sonunda iki yeni hibrit motor sunacak. 


Kiralık Nissan Qashqai Fiyatları Nasıl?

Kiralık Nissan Qashqai fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlıca bilgi alabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfası üzerinden bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgedeki en uygun fiyata kiralık Nissan Qashqai seçeneğini görüntüleyebilirsiniz. yolcu360.com ile ülke genelinde hizmet veren güvenilir rent a car firmalarının ofislerinin müsait araçlarını tek web sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Nissan qashqai araç incelemeleri

Yorum ekle