Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Nissan Juke 2020 Özellikleri ve Fiyatı

Nissan Juke 2020 Özellikleri ve Fiyatı

Nissan Juke 2020 özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arıyorsanız; yazımızı okumaya devam edin. Yeni Nissan Juke fiyatı ve özellikleri ile bu yılın en çok merak edilen araçları arasında. Peki, yeni Juke’un fiyatı ne, Nissan Juke motor seçenekleri neler ve kiralık Juke fiyatları nasıl?

Nissan Juke 2020 Özellikleri ve Fiyatı

Nissan Juke 2020 özellikleri ve fiyatı üzerine detaylı bir analiz yaptık. 2019’un en çok tutulan modellerinden biri olan 2020’de SUV pazarının en güçlü yarışçılarından biri olacağı tahmin edilen Juke hakkında en yeni bilgiler şöyle…

2020 Model Nissan Juke Hakkında Bilgiler

2020 model Nissan Juke hakkında bilgi arayanlar için aracın değişen tasarımı, motor teknolojisi, donanımı ve bilgi-eğlence sistemi hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Yazımızın sonunda yeni Juke fiyatı ve Juke kiralama fiyatlarına dair bilgiler de var….

Kendine Has Tasarım: Nissan Juke 2020 Modeli

Nissan Juke modeli, her zaman kendine has bir yapıya sahipti. İlk üretildiği 2010 yılından beri, pazarda eşi benzeri olmayan özel bir stille karşımıza çıkıyor. Şişkin çamurluklar, açılı duruş, yerden yüksek ama emin hali ile zihinlere kazınan Juke’un 2020 modeli de çok çekici ve özgün. Aslında markanın Micra, Qashqai modellerinde gördüğümüz kendine özgü olma hali Juke için de geçerli. 

Crossover araç kategorisine bambaşka bir çizgi ile seslenen Juke, pratik olma ilkesine odaklanmış görünüyor. Nissan’ın Avrupa Ürün Planlama başkan yardımcısı Ponz Pandikuthira, yeni Juke hakkında şöyle bir açıklama yapmış: “Kendine has kimliği, karakterli duruşu, gelişmiş performans ve sürücülerin ihtiyaçlarına cevap veren teknoloji ile kendini yeniden sunuyor. Yeni tasarımıyla Juke, compakt sınıfın ve özellikle de crossover kategorisinin müşterisini kendine çekecek yapıda…”

Tamamen LED teknolojisi kullanılan yeni Nissan Juke, klasik yuvarlak farlarının yanında Nissan’ın V-Motion ön ızgarasına eşlik eden yeni Y şeklindeki farları ile de çok havalı görünüyor. Ayrıca 2020 model Nissan Juke, 11 renkten oluşan renk seçeneklerine bir gün batımı seçeneği eklemiş ki, tek kelimeyle şahane olmuş. 

Nissan Juke İç Mekan

Yeni Nissan Juke, yolcular ve eşyaları için şimdi çok daha geniş bir alan sunuyor. Arka koltuklarda 5,8cm diz boşluğu sunarken arka koltuk kafa boşluğu da 1,1 cm ile ideal. Nissan Juke bagaj hacmi 422 litre. Eski Juke bagaj hacmine göre yeni Juke’un bagajı, %20 oranında büyümüş. 

Nissan Juke iç mekanda pek çok detay tasarımsal açıdan ve fonksiyonerlik açısından yenilenmiş. Kullanıcı dostu kontrol özellikleri, arttırılmış iç hacim gelişmiş ve çok yönlü hale gelmiş sürücü pozisyonları ile çok daha fazla rahatlık sunuyor. Yumuşak dokunuşlu döşeme malzemesi, çok seçkin bir hava katmış. Yeni Juke koltukları için standart pakette verilen mono-form koltuklar ya da opsiyonel olarak Alcantara veya deri koltuklar tercih edilebiliyor. 

Daha Fazla Kişiselleştirme İmkanı Sunuyor!

Yeni N-Design model paketi ise araç sahiplerinin yeni Juke’larını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Örneğin iç döşemelerde çok farklı renk kombinasyonları arasından seçim yapılabiliniyor. Aracın dışında da renk, jant genişliği- eşik korumaları – tamponlar ve daha pek çok detay kişiselleştirilebilir formda. 

Yeni Nissan Juke Boyutlar

  • Yükseklik: 1.595mm
  • Uzunluk: 4.20mm
  • Genişlik: 1800mm

Yeni Nissan Juke Performans Verileri

Yeni Juke, sportif ve çevik bir sürüş deneyimi yaşatıyor. yüksek kuvette çelik gövde ile sağlamken dengeli de duruyor. 

117 beygir gücünde 3 silindirli 1,0 litrelik DIG-turbo şarjlı petrol motoruna sahip. Bu sayede gelişmiş performans gösterirken yakıt konusunda da tasarruf sağlıyor. 6 ileri manuel şanzıman ya da sportif 7 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman seçenekleri ve sürüş modu seçici sistem sayesinde sürücü, seçeneğini her senaryoya göre ayarlayabiliyor. Yeni Juke’un donanım özelliklerinden bazıları şöyle:

Nissan Juke Sürüş Asistanları

  • Bisiklet ve yaya tanıyan akıllı acil durum frenleme sistemi
  • Trafik işaret tanıma sistemi
  • Akıllı şerit müdahale sistemi
  • Arka trafik geçiş alarmı
  • Kör nokta müdahale sistemi  

2020 Nissan juke Teknolojisi

Yeni Juke, kendi teknolojik komuta merkezine sahip olmasını sağlıyor. Yeni NissanConnect bilgi ve eğlence sistemi ile kullanıcılar, CarPlay ve Android Auto sistemlerini kullanarak akıllı telefon uygulamalarını araç içinde 8 inçlik dokunmatik ekran üzerinden kullanabiliyor. 

Yeni NissanConnect Hizmet uygulaması, aracın mobil deneyimi için mükemmel bir rehber. Bu sistem ile aracın pek çok özelliğini kontrol edebilmek mümkün. Ayrıca sadece akıllı telefon ile aracın kilitli olup olmadığını kontrol etmek ya da aracı kilitlemek veya açmak mümkün. Ek olarak aracın lastik hava basıncını veya motor yağ seviyesini de yine bu uygulama sayesinde cep telefonunuz üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

Kiralık Juke Fiyatları Nasıl?

Kiralık Nissan Juke fiyatları, söz konusu aracın km bilgisinden yakıt tüketim şekline, araç kiralamanın yapılacağı sezona ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca kampanyalar ya da araç kiralama ofislerinin fiyat politikaları da juke kiralama sürecinde fiyata etki edecektir. Peki, uygun fiyata Nissan Juke kiralamak için ne yapmalı?

Uyguna Juke kiralamak için ya da genel anlamda uygun fiyata araç kiralamak için iyi bir araştırma yapmalı ve fiyatları karşılaştırmalı. Peki, onlarca farklı rent a car ofisinin, her gün değişen üstelik de binlerce aracın fiyatını karşılaştırmak o kadar kolay mı?

 

Yolcu360.com ile en uygun kiralık Juke kolayca bulunur!

  1. yolcu360.com ana sayfasına girin!
  2. Rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz yeri ve belliyse tarih aralığını girin!
  3. Karşınıza ilgili bölgede ilgili tarih aralığında müsait olan kiralık araçların hepsine ait bir liste çıkacak. (burada yolcu360.com işbirliği ile farklı rent a car firmalarının müsait araçları listelenir)
  4. Listeyi marka-model özelinde filtreleyin. Yani sadece Nissan marka ve Juke model kiralık araçları görecek şekilde listeleme yapın. 
  5. Şimdi, söz konusu bölgedeki rent a car ofislerinin elindeki tüm kiralık Juke seçenekleri fiyatları ile birlikte karşınızda. Fiyata göre hemen seçiminizi yapın. 

Yolcu360.com’un Avantajları

  • Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilmek
  • Planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızın olması
  • Bir tek rent a car firması için değil; ülke genelindeki rent a car firmaları için müsait araç görebilmek.
  • Tek web sitesi üzerinden onlarca farklı rent a car firmasının müsait araçlarını görebilmek.
  • Fiyatları karşılaştırabilmek
  • yolcu360.com blog sayfası inceleme içerikleri ile kiralayacağınız aracın özellikleri hakkında ya da seyahat edeceğiniz bölge hakkında güncel bilgi alabilmek. 

Yorum ekle