Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Nissan GT-R50 İncelemesi | Nissan GT-R50 Özellikleri

Nissan GT-R50 İncelemesi | Nissan GT-R50 Özellikleri

Nissan GT-R50 incelemesi ile bu etkileyici otomobilin özelliklerine baktık. Yeni Nissan GT-R50 hakkında merak edilenleri Yolcu360 ekibi olarak sizler için yanıtladık. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Nissan marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Nissan GT-R50 İncelemesi

Kaynak: https://www.carmagazine.co.uk/

İtalyan ve  Japon ortaklığının bir araya getirdiği yeni Nissan GT-R50 satışa çıkmaya hazır. Merakla beklenen otomobil, artık satışa sunuluyor. Peki, Nissan GT-R50 nasıl? Sizin için öne çıkan Nissan GT-R50 özelliklerine göz attık. İşte detaylar…

Yeni Nissan GT-R50 Hakkında

Kaynak: https://www.carmagazine.co.uk/

Bu yenilikçi otomobil, Italdesign  ile yapılan ortaklıktan meydana geliyor. Dünyanın en prestijli tasarım atölyesi olan Italdesign, Türkiye’nin yerli otomobilinde de sürece dahil olan isimlerden biri olarak konuşulmuştu. GT-R modelinin 50. yılını kutlamak için özel bir araç sunacağını bildiren Nissan, 2018 yılında ilk ilk bilgileri paylaşmıştı. Yoğun çalışmalar üzerine araç oldukça özelleştirilmiş bir halde bugüne geldi. Peki eski Nissan GT-R50 modellerine göre bu yeni versiyonda neler değişti? Öncelikle şunu söylemek abartılı olmaz; her şey!

  • Daha önceki modellere kıyasen tamponlardan farlara kadar her kısmında yenilik geliştirdiği görünüyor. 
  • Tavan yüksekliğinin 54 mm daha az olması, 94 mm daha uzun, 97 mm daha geniş ve 54 mm yere daha yakın olmasıyla karşımıza çıkıyor. 
  • Çıkıntılı olarak tasarlanmış çift stop lambaları ve arka camdaki sıra dışı tasarımı aracın çarpıcı görüntüye sahip olmasını sağlıyor. 
  • İç mekanında ise  karbonfiber ve deri gibi özel malzemelere yer veriliyor.
  • 21 inç olarak tasarlanan jantları araca daha dinamik bir görüntü kazandırıyor.

2021 Nissan Qashqai İncelemesi için tıklayınız.

Nissan GT-R50  Performans Ve Güç Özellikleri

Kaynak: https://www.carmagazine.co.uk/

Nissan GT-R50 modelinde modifikasyona uygun  3.8 litre V6 motor kullanılıyor. Nissan, 720 beygir güç ve 780 Nm tork üretilen aracın şanzımanının da modifiye ederek daha güçlü bir kullanım sunuyor. Turboların büyütülmesi sonucu artacak olan sıcaklık ve basınç için intercooler sistemine ek olarak krank mili, piston ve biyel kolları ile bunlara bağlı birçok rulman ve yatakta güçlendirmelere gidildiği belirtiliyor. Yağlama kapasitesinin artırıldığı, artan hava emişini karşılaması için eksantrik  mili dereceleri, yüksek püskürtme kapasiteli  enjektörler ve yeni emme manifoldu tercih edilmeside aracın performans olarak çok daha iyi olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda egzoz sisteminin de tüm bu modifikasyonlara uygun olarak geliştirildiği de belirtiliyor.

Motorunun modifiyeye yatkın olması, 1500-2000 hp seviyesine çıkmasını sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak araca yeni Brembo frenler , Bilstein süspansiyonlar, önde 255/35 R21 arkada ise 385/30 R21 ölçülerinde Michelin Pilot Super  Sport lastikler gibi yeniliklerde eklenmiş görünüyor.  Tüm bu ve daha fazla özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başarıyor. Aynı zamanda aracın yüksek performans konusunda üstün iddiası GT-R tutkunlarında oldukça heyecan uyandırıyor.

Dizel Nissan Qashqai İncelemesi için tıklayınız.

Nissan GT-R50 Fiyatı Nasıl?

Nissan, GT-R50 fiyat bilgisi henüz net değil. Ancak bazı otomobil gazetecileri dünya genelinde okunan oto haber dergilerinde Nissan, GT-R50 serisinin 1 milyon dolar olacağını açıklıyor. Bu arada bu özel Nissan modelinden sadece 50 adet üretileceğinin de altını çizelim. 2021 yılının ikinci çeyreğinde araç, GT-R tutkunlarına teslim edilmeye başlanacak. Aracın ilk kıtalararası yolculuğunun da Tokyo’ya olacağı söyleniyor. Yani onu, ilk Japonlar deneyecek. 

Nissan Kiralama Fiyatları Nasıl?

Nissan marka araç kiralama fiyatları, modele göre değişiyor. Elbette aracın model yılı, km bilgisi, yakıt tüketim şekli, şanzıman tipi hatta aracın kiralandığı sezon ve lokasyon da fiyata etki eden etmenler arasında. Ancak genel olarak aklınızda Nissan araba kiralama varsa yolcu360.com üzerinden iyi fiyatı bulmak üzere pratik bir araştırma yapabilirsiniz.

Uyguna Nissan kiralama seçeneklerine yolcu360.com rehberliğinde erişebilirsiniz. Kiralık Nissan fiyatlarını karşılaştırabilir, belirli bir model bazında fiyat araştırması yapabilirsiniz. Ayrıca yolcu360.com/blog sayfasındaki otomotiv haberleri ya da araç inceleme içerikleri ile ilgilendiğiniz model hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle