Yolcu360 Blog
multinet-gecen-marketler
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Multinet Kart Geçen Noktalar

Multinet Kart Geçen Noktalar

Multinet kartın kullanıldığı merkezler her il ve ilçeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir. 1999 yılı itibari ile iş yerlerine verilmeye başlanan Multinet kart, pek çok farklı restoranda kullanılabilmektedir. 2010 yılına kadar Gift Kart şeklinde bilinen Multinet, akaryakıt harcamaları için de kullanılabilmekteydi. Ayrıca otel ve araç kiralama hizmetleri sırasında da bu kart kullanılarak ödemeler yapılabiliyordu. Sonrasında şirket Fransa tarafından satın alınarak Multinet karta dönüşüm gerçekleşti. 2013 yılı itibari ile şirketlerin çalışanları için kullandığı bir yemek kartı haline dönüştü. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

multinet-gecen-marketler

Çalışanlar Multinet Kart ile Neler Yapabilir?

Çalışanlar, yapılan ödemeler sayesinde her ay ihtiyaçlarının belli bir kısmını karşılayabilirler. 

Multinet kartı geçen herhangi bir restoranda kartı kullanabilirler.

Ev alışverişleri için bazı marketlerde Multinet kart kullanılabilmekte. Türkiye’de geniş bir hizmet sunan Multinet pek çok farklı market ve küçük esnafta geçerli. Multinet’le alışveriş yapan kişilerin kartlarında belli bir para birikiyor ve biriken bu puanlar başka alışverişlerde kullanılabiliyor.

multinet-gecen-marketler

Multinet Kart Nasıl Kullanılmaktadır?

Multinet kart kullanımı banka ya da kredi kart kullanımı ile benzerlik göstermekte. Kartın kullanılabilmesi için kişilerin işverenleri ile gerekli evrakları tamamlamış olması yeterli. Belirlediğiniz şifre ile kartınız kullanıma hazır.

Kartı yalnızca lokantalarda ya da market alışverişlerinde giderek kullanmak zorunda değilsiniz. Online ödemeleriniz için de Multinet kartınızı kullanabilirsiniz.

Kartınızı online ödemelerde kullanmak için telefon ya da bilgisayar üzerinden Multipay uygulamasına üye olmalısınız.

Multipay uygulaması sizlere “Tatlı Para” şeklinde avantajlı bir hizmet sunmakta. Hizmet kapsamında yapacağınız her alışverişinizde “Tatlı Para” kazanabiliyorsunuz. Uygulama üzerinde 1 tatlı para ile 1 Türk lirası eşdeğer. 

Multinet Bakiyesi Nasıl Nakit Paraya Çevriliyor?

Multinet bakiyesini paraya çevirmek Multinet anlaşmalı iş yerleri tarafından gerçekleştirilebiliyor. Genel olarak yemek almak maksatlı kullanılan bu kart paraya çevrilerek farklı sektörlerde de harcanabilmekte. 

İş yerleri bünyesinde çalıştırdıkları kişiler için Multinet kart vermekte ve bu kartın içine her ay düzenli olarak bir tutar yüklemektedir. Multinet kart içine yüklenen tutar part time çalışanlar ile full time çalışanlar arasında değişiklik göstermekte.

Hem part hem de full çalışanlar için Multinet kartın içindeki para nakite çevirebilir. Her iş yeri Multinet’i karta çevirme uygulamasını kabul etmemekte. Multineti nakite çevirecek iş yerine ulaşabilmek için yetkililer ile görüşmek en doğru yöntem.

Multinet Yemek Kartı Kullanabileceğiniz Noktalar

İşletmelerin personel giderlerini ve operasyonel yükü azaltarak kâr sağlayan, personele yemek kartı bakiyesini dilediği gibi harcama özgürlüğü tanıyan Multinet işverenin en akıllı çözüm ortağı olabiliyor.  Lüks restoranlardan fastfood zincirlerine, ev yemekleri yapan küçük işletmelerden pastanelere, büfelerden süpermarket zincirlerine kadar geniş üye işyeri de dahil olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde 30000 noktada geçerli.

Multinet bakiyenizi dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz kart kullanım noktaları arasından bazılarını aşağıdaki kategorilerde bulabilirsiniz. 

Multinet Geçen Restoran ve Kafeler

Yemek kartının çalışanların yemek ihtiyaçlarını gidermek için sunulan bir hizmet olduğu gerçeğinden yola çıkarsak restoran ve kafe kategorisinde çok fazla farklı harcama noktası seçeneğine sahip olmak büyük bir ayrıcalık. Multinet yemek kartı geçen restoranlar ve kafeler bu ayrıcalığı en iyi şekilde sağlamaktadır. 

Seçkin otellerin restoranlarında kullanabileceğiniz Multinet, yemek kartının yemek ihtiyacını gidermekten çok daha fazlası olabileceğini göstermektedir. Örneğin Manna Boutique Hotels restoranlarında kullanabileceğiniz kartla iş arkadaşlarınıza, ailenize ya da sadece kendinize hoş bir yemek deneyimi yaşatıp, nezih ortamın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Yoğun bir güne başladıktan sonra öğle yemeğinde kendinizi lezzetli bir kebapla ödüllendirmek isterseniz yine çok fazla seçeneğiniz olacak. Bay Döner, Köfteci Ramiz, Sini Köftecisi, Bursa İskender, Paşa Döner, Köşk Pide ve Lahmacun gibi adı ve lezzeti ile tanınmış kebapçılarda lezzetli bir öğün yedikten sonra günün geri kalan kısmındaki yoğunluğa Multinet ayrıcalığı ile hazırlanabilirsiniz. 

Ev yemekleri ile çalışma motivasyonunuzu artırmak isterseniz onda da çok fazla seçeneğe sahip olacağınız kesin. Kayseri Mantıcısı, Hatay Lezzet Durağı, Gözde Ev Yemekleri, Mor Tepsi Kahvaltı ve Ev Yemekleri, Defne Mantı yöresel lezzetler tadacağınız adreslerden sadece bazıları. 

Aklınızda fast food bir şeyler atıştırıp hızlıca işe geri dönmek varsa alışık olduğunuz Domino’s Pizza, Pizza Hut, Sbarro, Papa John’s, McDonald’s, Burger King, Kentucky Fried Chicken gibi isimlerin menüleri sizi memnun edecektir.  

Bu öğlen istediğiniz şey sakin bir kafede oturup hafif bir atıştırmalık ile karnınızı doyururken biraz dinlenmek ise Multinet yemek kartı geçen kafeler aradığınızı bulacağınız mekanlar. The House Cafe, Mado, Kahve Dünyası, Happy Moons gibi isimler Multinet geçen kafeler.

Multinet Geçen Pastaneler

Tatlı bir kaçamak yapıp günün yoğun temposu için gerekli enerjiyi biraz hamur işi ve tatlı ile gidermek istiyorsanız Multinet Yemek Kartı geçen pastaneleri değerlendirebilirsiniz.

Saray Muhallebicisi, Pelit, Karafırın, Bulvar Pastanesi, Divan Pastanesi canınızın istediği unlu mamuller ile karnınızı doyurup sakince çayınızı ve kahvenizi yudumlayacağınız güzel seçenekler.  

multinet-gecen-marketler

Multinet Geçen Marketler

Yemek kartları çalışanların iş saatleri içerisindeki yemek ihtiyacını karşılamak için işveren tarafından verilen bir yan haktır. Multinet restoran, kafe, pastane dışında marketlerde de geçer. Personel dilerse kart bakiyesini market alışverişlerinde kullanarak evinin gıda ihtiyacını giderip aile bütçesine katkı sağlayabilir. Ayrıca büyük maket zincirlerinden yerel büfelere kadar pek çok kullanım noktası ile ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Çağrı Hipermarket, Happy Center Market, Onur Market, Uyum Market, Kim Market, Kipa Türkiye’nin her yerinde kolayca erişebileceğiniz Multinet Yemek Kartı geçen marketler arasında.

multinet-gecen-marketler

Multinet ile Paket Yemek Servisi ve Online Ödeme

Çok sayıda restoran ve market seçenekleri ile çalışanlara seçme özgürlüğü sunan yemek kartı Multinet, bu özgürlüğün sınırlarını daha da genişleterek paket yemek servisi ve online market siparişlerde de gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Yemek Sepeti, Getir Yemek, Mopaş, Peynirci Baba, Kaya Çiftliği, Meal Box, 90 Fit, Oruç Market, Şimşekler, Köfteci Yusuf, Haribo online alışveriş yapabileceğiniz paket servis yapan restoranlar ve marketler. Dilediğiniz marka logosuna tıklayarak ister Multinet kartınızla ister 3D karekodu ödeme ile hemen hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir, dilediğiniz lezzeti kapınıza getirebilirsiniz. 

 

Yorum ekle