Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mitsubishi Airtrek 2022 İncelemesi ve Özellikleri

Mitsubishi Airtrek 2022 İncelemesi ve Özellikleri

2022 Mitsubishi Airtrek incelemesi ile yeni modelin özelliklerini keşfediyoruz. 2022 Airtrek hakkında merak edilenleri yanıtladık. Yeni Mitsubishi Airtrek teknik özellikleri ve diğer detayları ile konuğumuz…

2022 Mitsubishi Airtrek Hakkında

Japon otomotiv devi Mitsubishi, yenilikçi motor teknolojilerine yatırım yapmayı önemsiyor. Ürün gamı çok zengin olmasa da sunduğu modellerle kullanıcıyı her anlamda tatmin etmeyi başarıyor. Bu eksende Mitsubishi modelleri, çok tutuluyor ve güvenilir markalar arasında gösteriliyor. 2022 Mitsubishi modelleri için bakıldığında yenilenen özellikler dikkat çekiyor. Markanın yeni modeli de Mitsubishi Airtrek. Farklı açılardan dikkat çeken güçlü Japon SUV’sini inceleyelim…

​​2022 mitsubishi airtrek ön koltuklar (1)

Mitsubishi Airtrek Özellikleri

Markanın bu özel SUV modeli, 2021 Nisan ayında düzenlenen Auto Shanghai’da gösterilmişti. Marka ondan önce de Airtrek’i konsept halinde teaser’larını yayınlamıştı. Bugün Mitsubishi Airtrek üretim versiyonunu inceleme fırsatı buluyoruz.

Model; kaslı hatları, kalıplı yapısı ve teknolojik detayları ile göz dolduruyor. Durum böyle olunca Mitsubishi Airtrek özellikleri çok merak ediliyor. Mitsubishi Airtrek teknik özellikleri için çok detaylı bilgi veremiyoruz çünkü henüz marka tarafından çok detaylı paylaşım yapılmadı.

mitsubishi airtrek türkiye'ye gelecek mi (1)

Boyutları

Konu SUV modeli olunca boyutlar büyük önem kazanıyor. Herkes “en iri” SUV modelini istiyor. Aslında burada boyutların iç mekan ferahlığı açısından önemi var. Diğer yandan kalabalık aile kullanımı için araç bakmıyorsanız park yeri bulma zorluğu, manevra kabiliyeti eksisi sunacaktır 🙂

  • Uzunluğu: 4600 mm
  • Genişliği: 1910 mm
  • Yüksekliği: 1690 mm
  • Dingil Mesafesi: 2.800mm
  • Toplam Ağırlık: 1.900 kg

Mitsubishi Airtrek boyutlarına baktığımızda oldukça iri bir model olduğunu görüyoruz. Mitsubishi Outlander ile kıyaslandığında ise sonuçlar şöyle: Outlander’dan 80 mm daha kısa ve 50 mm daha geniş. Bu da onu ideal SUV yapıyor.

mitsubishi airtrek sunroof (1)

Mitsubishi Airtrek Tasarım Özellikleri Nasıl?

Elektrikli bir SUV olarak tasarlanan model, oldukça kaslı ve sert duruyor. Bu maskülen duruşu ile kesinlikle dikkat çekecek. Otomobil eleştirmenlerine göre profili, 2020 yılında piyasaya sürülen bir başka elektrikli SUV olan Aion V’e çok benziyor. Bu ipucunu takip ederek detayları gözden geçiriyoruz. Aslında yandan bakınca gerçekten de büyük bir benzerlik hatta “eş” olma hali var. Ancak iki model, arka ve ön tasarımda ayrışıyor. Dinamik Shield ön panel, bölünmüş far tasarımı, siyah tavan önemli.  L şekilli L stoplar, Airtrek’in karakterini belirleyen önemli detaylar arasında. Detaylara geçelim:

2022 Airtrek modeli, genel olarak diğer Mitsubishi modelleri ile benzer bir tasarım diline sahip. Far yapısı da bunun en net kanıtı. Tüm Mitsubishi ailesinde gördüğümüz far tasarımını bu modelde de görüyoruz. Farları, üç gri çubuk boyunca altıgen girintilere sahip şık bir ızgarayı kaplıyor. Ayrıca logonun hemen altında bir ön kamera var. ayrıca tamponun altına yerleştirilmiş büyük bir radar sensörü de söz konusu.

​​2022 Airtrek yan tasarım detaylarında ilk dikkati çeken detay EV logosu. Ön kapılarda oldukça büyük bir “EV” rozeti taşıyor.

​​2022 Airtrek tekerleğin etrafındaki plastik gövde kaplaması da önemli. Bu detay, çapraz geçiş özelliklerini sert bir şekilde vurgulamayı başarıyor. Bu arada fotoğraflardan da anlıyoruz ki, tavanda tatlı bir sunroof bulunuyor.

​​2022 Mitsubishi Airtrek arka tasarımı çok özgün. Ama bazı ayrıntıları ile Skoda Karoq ile benzer olduğu da söylenebilir. Özellikle de hareket eden arka lambaları Karoq modelini anımsatıyor.

2022 mitsubish airtrek iç mekan (1)

İç Mekan Özellikleri

Mitsubishi Airtrek iç mekan özellikleri ile de öne çıkıyor. Konfor odaklı detaylar sunuyor. Lüks ve geniş bir yaşam alanı izlenimine sahip. Kullanımda da bunun etkisi hissedilecek gibi suruyor. Mitsubishi Airtrek kokpitte geniş bir multimedya ekran sunuyor. Ayrıca devasa bir dijital gösterge paneli de var.

2022 mitsubishi airtrek motor özellikleri (1)

Motor Özellikleri

2022 Mitsubishi Airtrek motor özellikleri, çekiş teknolojisi, yakıt tüketimi gibi konularda çok detaylı bilgiye sahip değiliz. Ancak önümüzdeki aylarda bu detaylar da belirgin hale gelecek. Sıfır emisyonlu bir SUV inceliyoruz. Araç, 520 kilometre menzile sahip. Ayrıca 69,9 kWh pil paketine sahip. Aracın elektrik motorunun 181 beygir gücü var.

2022 mitsubishi airtrek yandan görünüm (1)

2022 Mitsubishi Airtrek Türkiye’ye Gelecek mi?

Mitsubishi Airtrek, 2022’nin ilk çeyreğinde Çin Halk Cumhuriyeti’nde satışa çıkacak.. İlerleyen dönemde Türkiye’ye gelecek mi? Henüz bir bilgi yok. Ancak marka tarafından resmi bir açıklama henüz yok.

Mitsubishi Hakkında

Mitsubishi, dünyanın en güvenilen otomotiv markalarından biridir, diyebiliriz. Bunun yanı sıra Mitsubishi Otomotiv, 1970 yılında kuruldu. Tokyo Japonya merkezli şirket, günümüzde hem Avrupa hem de ABD’de çok tutuluyor. 1984 yılından bu yana Türkiye ortaklığını Temsa ile sürdürüyor. Bağımsız bir marka olmasına rağmen, Daimler-Chrysler ve PSA olmak üzere farklı işbirlikleri de söz konusu.

Mitsubishi Araç Fiyatları Nasıl?

Mitsubishi araç fiyatları, ikinci el ve sıfırda değişkenlik gösteriyor. İkinci el pazarındaki Mitsubishi fiyatları için online ilan platformlarını gözden geçirebilirsiniz. Sıfır Mitsubishi fiyatları için güncel rakamlar şöyle:

  • Space Star 345.250 TL’den başlıyor
  • Yeni L200 568.250 TL’den başlıyor
  • L200 Crawler 806.950 TL’den başlıyor. Kamp için en ideal araçlar arasında gösteriliyor.

yolcu360 blog arama banner

Kiralık Mitsubishi Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mitsubishi fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Mitsubishi kiralamak üzere farklı rent a car firmalarının sunduğu modelleri inceleyebilirsiniz. Ayrıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyata Mitsubishi kiralamak üzere karşılaştırma yapmak, işleri kolaylaştıracaktır.

Belirli bir lokasyonda ve belirli bir tarihte rent a car firmalarının elindeki müsait kiralık Mitsubishi araç modellerini inceleyebilirsiniz. Yolcu360.com rehberliğinde pratik bir biçimde ilerleyerek hemen aradığınızı bulabilirsiniz. Araç kiralama sürecini pratik ve avantajlı bir hale getirebilirsiniz.

Ayrıca Yolcu360 mobil uygulamasını telefonunuza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle