Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mini 3 Kapı Özellikleri ve Fiyatı

Mini 3 Kapı Özellikleri ve Fiyatı

Mini 3 kapı ve özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar doğru yerde. İkonik tasarımı ile her zaman kendine baktırmayı başaran Mini stilini bugüne taşıyan çok havalı bir otomobil. Go-kart hissi sunan otomobil, hem çok ergonomik hem de çok stil sahibi. Üstelik 2020 model Mini, gerçekten çok “akıllı” bir otomobil. Yayaları algılıyor, sürüş asistanları ile kör nokta bırakmıyor ve daha neler neler yapıyor…Bakalım 2020 Mini 3 Kapılı versiyonu nasıl bir otomobil?  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mini marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Mini 3 Kapı Özellikleri ve Fiyatı Hakkında

Mini araba modelleri, özellikle genç bir kitleyi hedefliyor. Kompakt, şehirli ve özgün görünen bu otomobillerin meraklısı çok. İngiliz bir marka olan British Motor Company tarafından geliştirilen Mini modeli, daha sonra Alman otomotiv devi BMW tarafından satın alındı. İlk Mini model otomobil, 1960’ların başlarında üretilmiştir ve bir İngiliz ikonik modeli olarak otomobil tarihine geçmiştir. Bu ilk Mini arabayı bir İngiliz Sir tasarlanmış. Mini Cooper ve Mini Cooper S modelleri de 1960’larda ralli kazanmış otomobillendir. Mini sınıfının yarışçı karakteri nettir. Peki, 2020 Mini modelinin 3 kapılısı nasıl? 3 Kapılı Mini Otomobil özelliklerine bakalım…


Mini 3 Kapılı Özellikleri

Mini ailesindeki modellerin genel karakteri benzer. Ancak detaylarda farklılıklar söz konusu. Mini 3 kapılı versiyonunun özelliklerine bakmadan önce güncel Mini araba modellerini listeleyelim.

Mini Otomobil Modelleri

  • Mini 3 Kapılı, 
  • Mini 5 Kapılı, 
  • Mini Countryman, 
  • Mini Clubman, 
  • Mini Cabrio, 

Piyano siyahı renk hem iç hem de dış tasarımda oldukça etkili şekilde kullanılmış görünüyor. Matris LED farlar, 18 inçlik hafif alaşım jantlar tasarımın diğer önemli detayları arasında. 9 farklı jant tasarımı var. Sıfır Mini aldığınızda tavan ve yan ayna renkleri de farklı seçeneklerle kişiselleştirilebiliyor. 

  • Mini Tavan ve yan ayna kapağı renkleri: Jet Black, Melting Silver veya Aspen White 
Mini 3 Kapılı İç Mekan Özellikleri

Otomatik klima sistemi, 12 hoparlörlü ses sistemi, dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası gibi özelliklerle çok donanımlı bir otomobille karşılaşıyoruz. 


Mini modellerinde kullanıcının otomobili kendi zevkine veya yaşam tarzına göre kişiselleştirmesine büyük önem veriliyor. Bunun güzel bir kanıtı da Mini iç mekanındaki bir farklılık olarak 9 farklı koltuk döşemesi  seçeneği sunuluyor. 

Şanzıman Özellikleri

Mini arabalar otomatik mi ya da Mini’de manuel şanzıman var mı sorusu çok sık soruluyor. Güncel versiyonlarda şanzıman özellikleri ve şanzıman seçenekleri şöyle:

  • 6 ileri manuel şanzıman veya istek üzerine 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman
Mini Motor Seçenekleri
  • COOPER S.

192 beygir gücüne sahip 2,0 lt’lik 4 silindirli benzinli motor seçeneğidir. Sportif performans sunan bu motor, çok keyifli bir sürüş sunuyor. 

  • Cooper

1,5 litrelik 3 silindirli benzinli motor 136 HP güce sahip.

  • One

Go-kart hissi sunmak üzere geliştirilmiştir. 1,5 lt 3 silindirli benzinli motor 02 beygir güç üretiyor. 

3 Kapılı Mini Bagaj Boyutları

3 kapılı, kompakt bir otomobil olarak tasarlanan Mini’nin 3 kapılısı, 4 koltuklu ve 210 litrelik bagaj hacmine sahip. Koltukları kolayca yatırılıyor ve bu durumda Mini’nin bagajı 731 litreye kadar çıkıyor. İz açıklığı 1485mm. ,


Mini 3 Kapı Fiyat Listesi 

Mini 3 Kapılı 2020 fiyat listesi ve 2. el Mini fiyatları için bir analiz yaptık. Bakalım, Mini araba 2020 fiyatları nasıl?

Sıfır Mini 3 Kapılı Modelinin Fiyat Listesi 

Öncelikle 3 kapılı Mini, Pure donanımlı Mini, Classic donanımlı Mini, Signature donanımlı Mini, Iconic donanımlı Mini olmak üzere 4 farklı donanım paketi ile sunuluyor. 

  • Pure donanımlı Mini fiyatı: 207.112 TL
  • Classic donanımlı Mini fiyatı: 247.718 TL
  • Signature donanımlı Mini fiyatı:: 264.449 TL
  • İconic donanımlı Mini fiyatı:321.185 TL
2. El Mini 3 Kapılı Fiyatları Nasıl?

İkinci el 3 kapılı Mini fiyatları 50 bin TL bandından başlıyor. 2. el Mini 3 kapılı fiyatlarında tavan fiyat ise 200 bin TL civarında.

Kiralık Mini Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mini fiyatları için yolcu360.com ana sayfası üzerinden hızlıca araştırma yapabilirsiniz. Uyguna Mini kiralamak için farklı rent a car firmalarının verilerine ulaşabilirsiniz. Birkaç saniye içinde belirli bir bölgedeki en uygun kiralık mini seçeneğini görebilirsiniz. Mini kiralama fiyatları için hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabileceğiniz gibi kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Ayrıca planlarınız değişirse koşulsuz olarak araç kiralama işlemini iptal edebili ve ödemenizi geri alabilirsiniz. 

Yorum ekle