Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes Benz X-Class Özellikleri | Mercedes Benz X-Class Fiyatı

Mercedes Benz X-Class Özellikleri | Mercedes Benz X-Class Fiyatı

Mercedes Benz X-Class nasıl olmuş? Mercedes Benz X-Class özellikleri neler? Mercedes Benz X-Class fiyatı ne kadar? Mercedes’in pikap modeli X-Class hakkında haberler neler?  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Mercedes Benz X-Class Özellikleri

Mercedes’in en güçlüsü sloganıyla sunulan Mercedes- Benz X-Class, Pick-Up segmentinde kendine kocaman bir yer açtı. Mercedes- Benz’in Pick-Up segmentindeki Premium modeli olan X-Class, şimdi yeni bir motor seçeneğine de sahip.

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes – Benz X-Class Motor

Mercedes – Benz X-Class Pick-Up modeli, yeni V6 motorla Türkiye pazarına sunuldu. 2019 X-Class pikap, 258 beygir güce sahip. 6 silindirli dizel motor da önemli. Ayrıca sürekli dört tekerden çekiş sistemi ile kullanıcısına araziden ve zorlu yollarda konfor, güvenli sürüş sunuyor.

X-Class deneyimleri sonucunda kullanıcı yorumları, aracın hem asfalt üzerinde hem de asfalt dışındaki zorlu yollarda keyifli bir sürüş deneyimi yaşattığı yönünde hem fikir.

Ticari Araç Kiralama Yasağına dair haberi de okuyun!

Mercedes X-Class Fiyatı

En üst ekipman seviyesi olan Power donanımında satışa sunulan X350 d modelinin fiyatı da açıklandı. Mercedes- Benz X-Class fiyatı 328 bin TL civarında.

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Pick-Up Kiralama

Pick Up kiralama ve diğer segmentlerde araç kiralama hizmeti almak için online rezervasyon modelleri her zaman çok pratiktir. yolcu360.com ile birden fazla rent a car firmasının kiralık pikap modellerine tek web sayfası üzerinden tek seferde bakabilir, fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Böylece uygun fiyata Pickup kiralama için fiyat karşılaştırması ve kiralık pikap özelliklerini karşılaştırma yaparak en avantajlı sonuca hızlıca ulaşabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle