Yolcu360 Blog

Mercedes’in 2020 Yenilikleri

2020’de Mercedes’in yenilikleri heyecan verici. 2020 Mercedes modelleri içerdikleri teknolojilerle pek de covid-19 gölgesinde kalacak gibi durmuyor. Bakalım Mercedes’in 2020 yenilikleri neler?

2020’de Mercedes’ten 4 Büyük Yenilik!

Dünyanın en iyi ve en güçlü otomobil üreticilerinden biri olarak bilinen Mercedes’in 2020 yılı ürünleri heyecan verici. Kısa bir özet geçmek gerekirse yenilenen Mercedes S Serisi, yeni Mercedes C Serisi, Mercedes SL Serisi, Mercedes EQS Serisi yeniliklerle dolu olarak ilk kez karşımıza çıkacak. Şimdi tek tek bakalım neler var neler değişiyor…

  • Mercedes S Serisi 2020

Yeniliklerle dolu bir S Serisi ile karşılaşacağız. Şimdiden otomobil haberlerinin hemen hepsinde her verilen Mercedes S Serisi, dünyanın ilk ABS’li otomobili olmak gibi bir ünvana da sahip. 


Eylül 2020’de tanıtılan yeni nesil Mercedes S Serisi, teknik anlamda yaptığı reformlarla daha uzun bir süre gündemden düşmez. Tasarımında da değişiklikler var elbette. Yan cam yapısı korunurken incelene farlar ve çıkıntılı ön ızgaranın vurgusu şahner. Yatay konumlanan ve iki parçalı olan far tasarımı da önemli bir yenilik. Karosere gömülü kapı kolları ile daha da keskin aerodinamik sağlanmış. 4 silindirli şarj edilebilir hibrid sistem de büyük bir özellik. 2020 versiyon MBUX ise çok sayıda farklı sistemle anlık olarak bağlantı kurabilecek şekilde yenilenmiş. Trafikte başka bir aracın kör nokta alanına girmesi halinde ortam aydınlatması kırmızı yanıp sönerek uyarıda bulunuyor. 

  • Mercedes C Serisi 2020

Bir Mercedes sahibi olmanın giriş evresi olan C Serisinde de yenilikler net. HB, sedan, MPV, SUV gibi farklı karoserlerle karşımıza çıkan Mercedes C Serisinde teknik anlamda da tasarım anlamında da sınıfına yön verecek seviyede yenilikler söz konusu. İlk kez 1982 yılında yola çıkan Mercedes C Serisi, mild hibrid sistemi çok daha fazla sunuyor olacak. 

 

  • Mercedes SL Serisi 2020

Mercedes SL’deki S ve L harflerinin Almanca Sport Leicht SPor kelimelerinden türediğini biliyoruz. Zamanla ağır ve güçlü bir gezinti otomobili haline gelen SL Serisi de bu yılın teknik anlamda güçlü yeniliklerinden biri olarak karşımıza çıkacak. Gelişmiş AMG GT platformu üzerinde inşa edilecek olan otomobil katlanır metal tavanı da bırakıyor. Bunun yerine tente tercihi yapılmış. 6 ve 8 silindirli motor seçenekleri olacak. 

 

  • Mercedes EQS Serisi 2020

Vision EQS konseptinin Mercedes yıldızından ilham alınarak tasarlanan arka aydınlatma grubu önemli bir sanat ekibinin elinden çıkmış. Elektrikli ürün gamını bir alt marka olarak sunan Mercedes, Tesla Model S – Porsche Taycan ile rekabet edecek. 700 km menzil de onun dikkat çekici özellikleri arasında. 

Uygun Fiyata Mercedes Kiralamak!

Uygun fiyata Mercedes kiralamak için yolcu360.com ile ilerleyebilirsiniz. Uygun fiyata kiralık Mercedes seçeneklerini bulmak üzere hızlı bir biçimde rent a car firmalarının kiralık Mercedes-Benz fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Belirlediğiniz bütçe aralığında olan kiralık Mercedes araçları listeleyebilir, bütçeniz dahilinde online araç kiralama yapabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir ve planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. 

Yorum ekle