Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes Yeni G Serisi İncelemesi

Mercedes Yeni G Serisi İncelemesi

İlk kez 1979 yılında yollara çıkan Mercedes’in G Serisi, yıllardır değişmez bir biçimde prestijli bir arazi serisi olmayı sürdürüyor. Gerçek bir offroad aracı olan G serisi, arazi koşullarında hayatta kalabilen çok havalı genç erkek imajına sahip. İşin özü Mercedes jeep demek, prestijli, havalı, güçlü olmak demek. Ama en çok da ayakları yere acayip sağlam basmak demek… Mercedes Yeni G Serisi inceleme yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Mercedes Yeni G Serisi İnceleme

 

1979 model Mercedes G Serisi

Mercedes yeni G Serisi incelemesi yapıp da bu aracın gerçek ruhunu yansıtan ve onun nasıl da yıllar boyunca hiç tarzından ödün vermediğini açıkça gösteren ilk örneğinden bahsetmemek olmaz. Resimde 1979 model G serisinin bir örneğini görüyoruz. Sene 2018 ve kabul edelim ki, bu 79 model Mercedes G bile hala çok havalı.

 

Mercedes yeni G serisi incelemesi yaptığımız ilk göze çarpan detay mükemmel yol tutuşu oluyor. Konu Mercedes G olunda çok şaşırtıcı değil ama önemli. %100 tırmanma kapasitesi sloganıyla yola çıkan 2018 model Mercedes G Serisi müthiş derecede etkileyici detaylara sahip. Yeni G Serisinin teknik özellikleri anlat anlat bitmez. Ama Mercedes G Serisi 6X6 versiyonuyla fizik kurallarını epey zorluyor şeklinde bir özet yapabiliriz. Tasarıma baktığımızda genel kübik şemanın pek bozulmadığını fark ediyoruz. Ama bu küp formu da onun karizmatik ve karakteristik özelliği, öyle değil mi?

Mercedes Yeni G Serisi

 

Yeni G Serisi İç Mekan Görseli

12,3 inç genişliğinde dijital dokunmatik ekran, deri kumaşın iki renkli kullanımı ile iç mekanda kaliteli işçilik hemen dikkat çekiyor.

 

Yakıt tüketiminden de bahsedelim, bakalım yeni G serisi ne kadar yakıt harcıyor?

Fabrika verilerine göre Mercedes yeni G Serisi yakıt tüketimi şehir içinde ortalama 14,5 litre. Şehir dışında 11,0 litre tüketim ölçülmüş.

 

Yeni Mercedes G Serisinin öne çıkan özelliği ise akıllı sürüş teknolojisi konusunu epey aşmış olması. Gerçek bir offraod aracı olması bir yana o aynı zamanda güvenlik odaklı bir sürüş deneyimi yaşatacak özelliklerle geliştirilmiş.

 

Mercedes G Serisi Fiyatları

2018 model G serisi tek donanım paketiyle satışa sunuluyor. 245 BG güçteki yeni G Serisi Türkiye fiyatı 976.500TL’den başlıyor. Bu rakam, pek çoğumuz için ailecek yaşayacağımız bir yuvadan bile fazlası ediyor elbette. Ama hayat değerlidir ve yaşam boyu bir kere bile böyle bir otomobilin koltuğuna geçmemek hata olur. Sıfır Mercedes G Serisi alamıyor olsanız da bir günlüğüne ya da daha fazlası için kiralama seçeneklerini deneyebilirsiniz. Neden olmasın?

 

Mercedes G Serisi Kiralama

Eğer satın almadan önce test etmek ya da bu muhteşem aracın sürücü koltuğuna mutlaka geçmek hevesiyle bir G serisi kiralamak niyetindeyseniz bulunduğunuz bölgedeki rent a car ofislerinden araştırma yaparak işe başlayabilirsiniz. Kiralık Mercedes G Serisi alternatifleri için fiyat alabilir, fiyat karşılaştırması ile en uygun fiyatlı seçeneği bulabilirsiniz. Bu amaçla yolcu360.com üzerinden kolay bir biçimde fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Sistem kiralık Mercedes G Serisi fiyatları için size hızlıca bilgi sunacaktır.

 

Mercedes G Serisi test sürüşü için markanın resmi web sayfasından randevu alınabiliyor. Ancak uzun süre bu otomobili kullanım yaşamınıza nasıl entegre olduğunu deneyimlemek istiyorsanız kiralık yeni G serisi için araç kiralama seçeneklerine bakabilirsiniz. Böylece bir hafta, bir ay ya da daha uzun süre için G serisi test sürüşü yapabilirsiniz.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle