Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes-Benz G Serisi İncelemesi

Mercedes-Benz G Serisi İncelemesi

Mercedes-Benz G Serisi incelemesi mi arıyorsunuz. Mercedes-Benz G Serisi testi veya incelemesi için okumaya devam edin…Mercedes-Benz G Serisi fiyatı, teknik özellikleri ve daha fazlası ile incelememizde. Peki, kiralık Mercedes-Benz G Serisi fiyatları nasıl ya da uygun fiyata Mercedes G Serisi kiralama nasıl yapılır?

Mercedes-Benz G Serisi İncelemesi

Mercedes-Benz G Serisi incelemesi arayanlar veya Mercedes-Benz G Serisi testi isteyenler buraya. 1979’dan beri hiç değişmeyen tasarımıyla efsane model Mercedes G Serisi 2019 modeline bakalım. Elbette bolca 2019 Mercedes-Benz G Serisi görselleri ile birlikte…

Mercedes-Benz G Serisi Hakkında

İlke kez 1979 yılında piyasaya sürülen ve en çok da Arap Baharının popülerleşmesiyle birlikte çöl safarilerinde boy gösteren bir araç. Gerçek bir arazi aracı ama şehirde kullanması çok havalı. Hem dağda bayırda hem de dümdüz asfaltta onu kullanmanın keyfi hiçbir şeyde yok ama yakıt ekonomisi pek umurunuzda değilse…

O Bir İkon!

Mercedes-Benz G Serisi Mercedes’in efsane modeli ve ikonik tasarımlardan biri olan Mercedes-Benz G Serisi tam 39 yaşında. İki farklı benzinli motor alternatifi sunan araç, şimdi daha hafif ama tarzından bir şey kaybetmedi. O öyle bir ikon ki,  ilk tasarlandığı günden beri ana hatlarını hiç bozmadı. Bu yönüyle de çok çekici. Bu arada çok uzun yıllar Hilya Avşar magazine hep bu modelin direksiyonun demeç vermişti. Yani onu bir çöl zenginlerinde bir de Hülya Avşar’da çok gördük. Anılarımızdaki G Serisi görüntüsünü de tazeledikten sonra konuya dönelim…2019 Mercedes-Benz G Serisinde neler değişmiş?

1970 -2019= 39 Yıl

Mercedes-Benz G Serisi tam 39 yaşında. 1979 yılından bu yana dış tasarım anlamında neredeyse hiç bir değişiklik yaşamayan araç, 2019 modelinde de değişmiyor. Ana hatları koruyor. Özgün Mercedes-Benz G Serisi değişmiyor.

Yıllar boyunca teknik açıdan gelişimi sürekli olarak süren ama ana hatları hiç değişmeyen araç, şimdi 53mm daha uzun ve 121mm daha geniş. Ayrıca 170kg daha hafif.

Avusturya’daki Magna Steyr tesislerinde üretilerek dünya pazarına sunuluyor.

Yeni G Serisi gövdesinde kullanılan malzemeler de biraz değişmiş. Karoserde farklı çelik türlerinden oluşan çamurluklar, motor kaputu ve kapılarda alüminyum malzeme kullanılmış.

Kokpitte çok okunaklı ve geniş bir ana ekran var. İki adet geleneksel göster tek ekran içine alınmış.

Sürüş modları da klasik, sportif ve gelişmiş şeklinde üç farklı versiyona sahip. V8 motor, 3982cc hacimli 310 beygir güç üretiyor. Maksimum tork ise 610Nm. 9G-TRONİC şanzıman ile kombine edilen motor çok güçlü. Maksimum hız 210km/s. 0-100km/s hızlanması ise 5,9 saniye.

Mercedes-Benz G Serisi

Kiralık Mercedes-Benz G Serisi Fiyatları

Kiralık Mercedes-Benz G Serisi fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgedeki en uygun fiyatlı Mercedes-Benz G Serisi kiralama seçeneğine kolayca erişebilirsiniz.

 

Yorum ekle