Yolcu360 Blog
Mercedes AMG A 45 4Matic testi

Mercedes Artık 4 Yıl Garantili!

Mercedes garanti süreleri nasıl? Sıfır Mercedes garantisi kaç yıl? Mercedes- Benz garanti süreleri hakkında araştırma yapanlar için yeni bir haber var: Mercedes Benz alanlar için artık 4 yıl garanti sunulacak. Mercedes garanti sürelerine ilişkin haberin detayları şöyle:

Mercedes Artık 4 Yıl Garanti Verecek!

Mercedes-Benz marka araç sahibi olmak, gerçekten de şahane bir şey. Mercedes markası, yaklaşık 100 yıllık bir evrimin mükemmel sonucunu 2019 model Mercedes – Benz araçlarla sunuyor. Hepsi de sektörüne yön verecek nitelikte olan Mercedes modelleri, şık, güncel, keyifli…Bir Mercedes satın almanın daha çok da sıfır km bir Mercedes almanın diğer güzel yanı da mükemmel satış sonrası süreci. Dünyanın her yerinden mükemmel bir satış sonrası hizmet hedefi ile çalışan Mercedes markası, garanti süreleri konusunda da sektörünün öncüleri arasında. Markanın verdiği yeni bir bilgiye göre de daha önce 3 yılı kapsayan garanti süreleri 4 yıl olacak.

Mercedes Artık 4 Yıl Garantili!

Mecedes Premium segment için 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren satılan araçlarda geçerli olacak şekilde yeni garanti süresi uygulanacak. Premimum segmente özel bir ilk olarak kilometre sınırlaması olmadan 4 yıl garanti kapsamında satışlar başladı bile.

İlk 2 yıl kaporta bakım işlemlerini düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptıranlara 4 yılın sonuna kadar geçerli garanti sunulacak.

Kiralık Mercedes Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mercedes-Benz fiyatları aracın modeline ve yaşına göre değişiklik gösterir. Kiralık Mercedes’in km’si ve yakıt tüketim şekli de fiyata etki eder. Mercedes kiralama yaparken yine fiyatlar, bir rent a car firmasından diğerine de farklılık gösterebilir.  

Yorum ekle