Yolcu360 Blog
Mercedes A200
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes A 200 Progressive 7G DCT

Mercedes A 200 Progressive 7G DCT

Mercedes A 200 Progressive 7G DCT: Yeni A Serisi nasıl? Yeni A Serisi yorumları nasıl? A Serisindeki sesle kontrol sistemi hakkında yorumlar neler?

Yeni A Serisi nasıl? Yeni A Serisi yorumları nasıl? A Serisindeki sesle kontrol sistemi hakkında yorumlar neler? Mercedes A 200 Progressive 7G DCT hakkında biraz araştırma yaptık. İşte detaylar…

Mercedes A 200 Progressive 7G DCT

Mercedes A 200 Progressive 7G DCT hakkında söylenecek ilk şey, kompakt sınıfın en havalı seçeneklerinden biri olduğu. Dördüncü nesli ile yola çıkan Mercedes A Serisi, selefinin ana hatlarına sadık ama biraz daha agresif. Önce makyajlı A Serisi tasarım özelliklerine bakalım.

Yeni A Serisi Tasarımı Nasıl?

Yeni A 200Yeni A serisinde daha keskin detaylar söz konusu olmuş. bunu, araca biraz daha fazla karizma katmak üzere deneyen tasarımcılar, ön tampondaki iri hava girişleri, geniş ön panjur ve daha küçük farlarla yenilikçi bir etki yaratmışlar. Yan aynalar da A sütunlarından kapı üstüne taşınmış. İki parçalı LED aydınlatmalar da çok stil sahibi bir hava vermiş.

2018 A Serisi Boyutları

Otomobil, eskisine göre 20mm uzamış. Genişliği, dingil mesafesi ve yüksekliği de arttırılmış. Yani daha iri bir Mercedes A Serisi var.

Uzunluk: 4419mm

Genişlik: 1796mm

Yükseklik: 1440mm

Dingil Mesafesi: 2729mm

Sesli Kontrol Sistemi/ Hey Mercedes!

Araç hareket halindeyken ona sesli komut vermek, nasıl desek; bilim kurgu gibi. Araç hareket halindeyken sesinizle klimayı, müzik sistemini, navigasyonu, sürüş modlarını, yol bilgisayarını yönetebiliyorsunuz. “Koltukları ısıt” diyorsunuz; ısıtıyor.

Makyaj Sonrası Neler Değişti?

Aracı deneyimleyen test pilotlarının ortak kanısına göre aşağıdaki konularda iyileşme var:

  1. Ses yalıtımı çok daha iyi
  2. Hız sabitleme, şerit takip sistemi gibi sürüş asistanları iyileştirilmiş.
  3. Tasarım, daha havalı olmuş.
  4. Boyutlar daha iri olmuş.
  5. Çift kavramalı otomatik şanzıman çok daha seri bir hale gelmiş.
Yeni A Serisi Hakkında Yorumlar

Aracı deneyimleyenler yukarıda saydığımız konuları belirtmişler ancak arka koltuklarda karanlık bir atmosfer olduğu ve dijital göstergenin tek alternatif olması biraz eleştrilmiş. Rakibi Audi A3 ve BMW 118i kadar aktif olmadığı ve bunlara göre üst donanımda fiyatının yüksek bulunduğu gibi notlar da var. Bu arada yeni A Serisinin fiyatı 195 bin TL’den başlıyor.

Kiralık A200 Fiyatları

Mercedes kiralamak ya da kiralık A200 fiyatlarını öğrenmek için yolcu360.com ana sayfasından ilerleyebilirsiniz. Sistem üzerinden hızlı ve çok kolay bir biçimde bulunduğunuz bölgedeki kiralık A200 fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.

Yorum ekle