Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Maserati Levante S Q4 İncelemesi

Maserati Levante S Q4 İncelemesi

Maserati Levante S Q4 görselleri çok aranıyor. Zira, Maserati Levante S Q4 fotoğraflarına bakıp bakıp izlenecek bir otomobil. Biz de Maserati Levante S Q4 incelemesi hakkında detaylı bilgi sunmak üzere bir araştırma yaptık… Sizde araç kiralama seçeneklerine göz atamaya ne dersiniz? 🙂

Maserati Levante S Q4 İncelemesi

Kaynak: https://en.wheelsage.org/

Maserati Levante S Q4 test sürüşü izlenimleri bu otomobilin geleceğin otomobil tasarımına yön verecek olması açısından epey önemli. Peki, Maserati Levante S Q4’ün motoru nasıl ve teknik özellikleri neler?

Karşınızda Maserati Levante S Q4 Modeli!

Maserati Levante S Q4 modelini motor, tasarım, performans ve iç mekan açısından değerlendirdik. Öncelikle bilindiği üzere Maserati markası spor otomobilleri ile tanınıyor. Maserati marka otomobiller, daha çok iki kişilik performans araçlarıdır. Dünya genelinde de bir Maserati sahibi olmak epey prestij meselesidir. Ancak dünya otomotiv devlerinin bile kayıtsız kalamayacağı bir SUV hayranlığı var. Dolayısıyla Maserati de bir SUV araç üretip pazardan pay almanın derdinde. Maserati SUV modeli de Maserati Levante S Q4. Peki, Maserati Levante S Q4 tasarımı nasıl?

Maserati Levante S Q4 Tasarım Özellikleri Nasıl?

Maserati Levante S Q4 tasarım konusunda markanın genel karakterini SUV bir otomobile taşımış gibi görünüyor. Dev ızgara üzerinde de kocaman Masserati amblemi var. C stunu ve arka stoplar da Maserati Ghibli ile çok benziyor. Aracın genel uzunluğu 5003mm. Bu da epey iri kıyım bir SUV demek. Özetle araç, Maserati ruhundan ödün vermeyen, heybetli bir SUV.

Lüks Araç Kiralama / Üst Segment Araç Kiralama yazısı için tıklayınız.

Maserati Levante S Q4 İç Mekanı Nasıl?

İç mekanda deri malzemenin yoğunluğu çok şık bir etki yaratıyor. Üstelik deri öyle incelikle işlenmiş ki, insan dokunmaya kıyamıyor desek abartılı olmaz. 8, 4 inç genişliğindeki Maserati Levante S Q4 multimedya ekranı kokpiti çok etkileyici kılıyor. Hem önde hem de arakda çok geniş ve ferah bir mekan algısı var. Uzun boylular bile konforla saatlerce bu otomobilin içinde seyahat edebilir. Ayrıca 580 litrelik dev bir bagajı var.

Lüks araç kiralama hakkında dikkat edilmesi gerekenler? 

Maserati Levante S Q4 Motor Özellikleri Nasıl?

Araç için marka, 2 benzinli ve bir de dizel motor seçeneği sunuyor. Ferrari tarafından üretilen motorların performans rakamları epey yüksek. Ferrari ve Maserati mühendisleri Maserati Levante S Q4 motoru için ses konusu da çok ciddiye almış. Pek çok eleştirmen aracın motor sesini büyüleyici buluyor.

Araç 100 km hıza 5,2 saniyede ulaşıyor. Maserati Levante S Q4 ne kadar yakıyor diyorsanız, aracın ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 10,9 litre.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle