Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Makyajlı Picanto, Hyundai Santa Fe, GTS’li Porsche’ler…

Makyajlı Picanto, Hyundai Santa Fe, GTS’li Porsche’ler…

Otomobil dünyası için 2020 kötü bir yıl oldu. Özellikle üretim süreci, covid-19’dan kötü etkilendi. Ancak makyajlar, yenilikler ve yeni teknolojiler için değişim – gelişim devam ediyor. 2020’nin son çeyreğine girerken üç yeni haber dikkat çekiyor. Porsche, iki modeline GTS eklerken Kia Picanto ve Hyundai Santa Fe yenilendi. Şimdi makyajlı Picanto, Hyundai Santa Fe, GTS’li Porsche’ler yazısının detaylarına bakalım. 

Makyajlı Picanto, Hyundai Santa Fe ve GTS logolu Porsche Modelleri

Otomobil dünyasındaki yenilikler, otomobil haberleri sadece bu sektöre ilgi duyanlar için değil hemen herkes için önemlidir. Çünkü yenilikler, teknoloji – üretim – ekonomi – istihdam hakkında fikir verir. Biz de yolcu360.com/blog sayfası olarak otomobil haberlerini ve yeni araba modelleri konusunda gündemi sizlerle paylaşmak üzere dünya genelindeki içerikleri tarıyoruz. Bugünkü haberimiz de Kia Picanto almak isteyenler, yeni Santa Fe hakkında bilgi arayanlar ve Porsche’deki yenilikleri merak edenler için epeyce heyecan verici. 

Kia Picanto Makyajlandı!

Kaynak: https://www.kia.com/

Makyajla birlikte daha sevimli görünen Kia Picanto’nun 2020 modeli, LED gündüz farları, krom şeritleri ile hemen dikkat çekiyor. Üç boyutlu stop lambaları da önemli. Sis farı çerçevesi de yenilikler arasında. Bal köpüğü renginde 16 inçlik jantlar ise dış görünüşte değişen diğer dikkat çekici detay. 

Yeni Picanto’nun içinde 8 inçlik multimedya ekranı var. Yeni gösterge paneline de sahip olan Picanto, bluetooth bağlantı özelliği, kör nokta uyarı sistemi, çapraz trafik çarpışma önleyici asistanı, şeritte tutma yardımcısı, otonom frenleme gibi güncel özelliklerle donatılmış. 

Yeni Kia Picanto motor seçeneklerine baktığımızda 76 HP güç ve 95 Nm tork verisi var. 1.0 litrelik atmosferik benzinli bu motor ile yeni Picanto’nun yakıt tüketimi ortalaması ise 6,3 litre. Elbette bu Picanto yakıt tüketimi ortalaması, fabrika verisi. 

2020’de Türkiye’ye Gelecek Yeni Araba Modelleri için tıklayınız.

Hyundai Santa Fe Makyajlandı!

Kaynak: https://www.bangkokpost.com/

Makyajlanan dördüncü nesil Hyundai Santa Fe, büyük ızgarası – T şeklindeki gündüz LED farları – hava girişleri – difüzörü ve şişkin çamurlukları ile dikkat çekici bir görünüme kavuşmuş. 

Yeni Santa Fe’nin iç mekanı çok fazla değişmemiş. Kokpitin üst kısmı aynı kalmış. 12,3 inçlik dijital gösterge paneli, 10,25 inçlik multimedya ekranı önemli detaylar. Kokpitin alt kısmı tamamen yenilenmiş. Ayrıca yeni Santa Fe’nin kokpit tasarımına eğim verilmiş. 

Yeni havalandırma sistemi, küçülen vites kolu, daha fazla eşya gözü ile daha fazla konfor sunuluyor. 

Yeni Hyundai Santa Fe hakkında çok detaylı bilgi yok. Ancak Eylül ayında Avrupa pazarına sunulacak. Eylül sonu gibi yeni Santa Fe Türkiye pazarına gelecek. 

Porsche Ailesine Yeni Üyeler Geldi!
Kaynak: https://driving.ca/

Porsche ailesi, bu yıl genişledi. Çünkü Porsche’nin Cayenne ve Cayenne Coupe modelleri artık GTS seçeneğine de sahip. S ile Turbo arasında konumlanan GTS Porsche’ler, 270km/s maksimum hızlanma gibi verilerle dikkat çekiyor. 

Araç Kiralama Fiyatlarına yolcu360.com’dan Bakın!

Araç kiralama fiyatlarına yolcu360.com’dan bakabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde farklı rent a car firmaları ile işbirliği yaparak birden fazla seçeneğe tek web sitesi üzerinden erişmenize yardım eder. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabileceğiniz sistem, birden fazla sonucu tek sayfadan ve tarafsız bir şekilde görmenizi sağlar. Fiyatları karşılaştırabilir, araç özelliklerini karşılaştırabilir ve güvenle online olarak araç kiralama yapabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle