Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Makyajlı Kia Sportage İncelemesi

Makyajlı Kia Sportage İncelemesi

Kia’nın kompakt SUV modeli Sportage yenilendi. Kia Sportage makyaj sonrasında değişti. Hem tasarımda hem iç mekanda değişiklikler söz konusu oldu. Sürüş asistanları zenginleşti. Ama en büyük yenilik; dizel motor seçeneği oldu. 1,6 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman ikilisi merakla bekleniyordu. Makyajlı Kia Sportage incelemesi sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Kia marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Makyajlı Kia Sportage İncelemesi

Kaynak: https://www.edmunds.com/

Radyatör ızgaranın dokusu adeta markanın imzası gibi. Projeksiyon tipi ön farları, LED arka stop lambaları, 19 inç alüminyum alaşım jantları, saten siyah radyatör ızgarası ile çok havalı görünüyor. Kia Sportage’de 9 farklı renk seçeneği sunuluyor. Bunlar:

  • İnci siyahı
  • İnci beyazı
  • Gümüş gri
  • Aytaşı grisi
  • Fırtına grisi
  • Gökyüzü mavisi
  • Kozmik mavi
  • Manyetik kırmızı
  • Bronz kahve

Ön ve arkadaki LED’ler  yenilikler arasında. Izgaranın formu aynı. Parlak siyah plastik malzeme kullanımı da çok şık. 

Kia Seltos Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Kia Sportage İç Mekan Özellikleri

Kia Sportage’nin iç mekanında çok fazla değişiklik yok. Hem boyutlar hem de detaylar benzer. Anak bagaj hacmi büyümüş. Yeni Sportage’nin bagajı 1428 litre. İki adet 7-8 in.lik merkezi ekran var. Büyük olanda AppleCarPlay ve Android desteği var. Gösterge paneli ise analog sayaçlardan oluşuyor. Kia Sportage’de navigasyonun görüntü kalitesi çok iyi. 

Kaynak: https://www.edmunds.com/

İç mekandaki esas değişim, sürüş asistanları gibi sürüşe etki eden detaylarda gizli. Sürüş asistanları neredeyse eksiksiz olarak sunuluyor. Adaptif hız kontrolü, şerit takip asistanı, acil fren desteği, çarpışma önleme sistemi, trafik işareti tanıma sistemi, kör nokta uyarısı gibi özellikler sunuluyor. 

2020 Kia Rio Özellikleri için tıklayınız.

Kia Sportage Motor Yenilikleri Hakkında

Makyajlanan Kia Sportage’nin en önemli yeniliği 1,6 litrelik dizel motor. 7 ileri DCT şanzıman ile birlikte sunulan bu motor, ekonomik sürüş için büyük konfor sunuyor. Avrupa Birliği’nin Euro 6 d temp egzoz regülasyonunu da karşılıyor. 136 HP’lik kakine maksimum gücünü 4000 d/d’de üretiyor. Makyajlı Kia Sportage’de 4X4 seçeneği de var. 

Kia ProCeed İncelemesi | Kia ProCeed Özellikleri yazısı için tıklayınız.

Kia Sportage Kiralama Fiyatları Nasıl?

Kiralık Kia Sportage fiyatları değişken olabilir. Araç kiralama fiyatlarına etki eden detaylar, burada da yani Kia Sportage kiralama fiyatlarında da etkili. Örneğin aracın şanzıman tipi, yakıt tüketim şekli, km bilgisi, kiralama ofisinin lokasyonu ve sezon…Kiralık Kia Sportage arayışında bu detaylar ışığında fiyat değişimi olacağını öngörmek mümkün. Bu eksende Kia SUV kiralama sürecinde yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle