Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Makyajlı Hyundai i30 Özellikleri ve Fiyatı

Makyajlı Hyundai i30 Özellikleri ve Fiyatı

Makyajlı Hyundai i30 özellikleri ve fiyatı ile çok merak ediliyor. 2020 makyajlı Hyundai i30 hakkında bilgi arayanlar için yeni i30 incelemesi yaptık. Hyundai i30 2020 modeli hakkında detaylı bilgi için okumaya devam edin… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Makyajlı Hyundai i30 Özellikleri ve Fiyatı

Cenevre Otomobil Fuarında sergilenmesi planlanan Hyundai i30, maalesef Coronova Virüs sebebiyle fuarın iptal olması sonucu görücüye çıkamadı. İlk nesli ile pek de ilgi görmese de daha sonra kendini göstermeye başlayan Hyundai i30 için marka, özellikle 2020 makyajı sonrasında bu modelden umutlu. 

2020 Hyundai Kona Fiyatları için tıklayınız.

Hyundai i30 Tasarım Özellikleri

Hyundai markası, 2020 model i30 ile şık, geniş yapılı bir HB tasarımı sunuyor. Hiç bir şey abartılı değil. Ama her şey yeterli ve kararında duruyor. Burada çok güzel bir denge yakalanmış. Bakalım yeni i30ûn ön görünümü- arkadan görünümü ve yandan görünümü için yapılan değişiklikler neler?

  • Gövde üzerindeki bazı değişikliklerle daha geniş ve daha modern görünüyor. Yeni nesilde ön ızgara tasarımı da epeyce değişmiş. Geniş hava girişli tampon yapısı da çok sportif ve güçlü duruyor. L formlu LED farlar, Hyundai i30’un kimliğine hava katmış. 
  • 16-17-18 inç seçenekleri olan alaşım jantlar dışında yan tarafta pek bir yenilik yok. 
  • Yeni Hyundai i30’un arka kısmına baktığımızda difüzörlü tampon, çift çıkışlı susturucu ve siyah plastik parçalarla çok havalı ve farklı görünüyor. Bunlar daha fazla sürüş performansı da sunuyor elbette. 
  • Hyundai i30 renk seçeneklerini biliyoruz ama yeni modelde gün batımı, koyu gece, ipek bronz şeklinde üç yeni renk seçeneği de eklenmiş. 

2020 Hyundai Elantra Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Hyundai i30 İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Hyundai i30’un içi, beklentiyi karşılar seviyede. Öncelikle iç mekanda kullanıcıya yeni renk seçenekleri sunuluyor. Bunlar: gri, koyu kahverengi ve kömür grisi renkleri…

Son bir iki yıldır markaların dijitalleşme yarışına tanık oluyoruz. Ama Hyundai, i30 ile bu işi o kadar da abartmayanlardan. Tüm göstergeler dijital değil. “Bu, aslında bazı kullanıcıları net hedefler” demek de yanlış olmaz. 

2020 itibariyle kablosuz olarak cep telefonu ekranını dijital göstergeye yansıtma gibi yenilikler de var. 

Hyundai i30 Sürüş Dinamikleri

Hyundai markası, i30 modeli ile aslında beklediğini çok alamadı. Ancak bu yıl, i30’u baştan aşağı yeniledi ve en büyük kozu, geniş motor seçenekleri sunuyor olması. Yeni i30’un motor seçenekleri şöyle:

  • N-Line HB için 1,5 litrelik turbo ve direkt enjeksiyonlu motorla 48 V hafif hibrit sistemle donatılacak. 165 beygir güç üretecek. 
  • Hafif hibrit sistemi olmayan atmosferik versiyonu da 115 beygir güç üretiyor.
  • Dizel Hyundai i30 ise 136 beygirlik 1,6 litrelik motor kullanılacak.
  • Dizel hibrit Hyundai i30 ise yine 1,6 litrelik. 
  • Hyundai i30 1 litrelik turbo benzinli motor+ 48 V hibrit seçeneği de olacak. 
Makyajlı Hyundai i30 Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Kompakt sınıfta yarışacak olan makyajlı Hyundai i30 ne zaman Türkiye’ye gelecek sorusu çok sık soruluyor. Konona ve diğer gündemler durumu kötü etkilemezse Hyundai i30, yaz başında Avrupa pazarına sunulacak. Sonbaharda da Türkiye gelecek. Sıfır km Hyundai i30 fiyatı için (Türkiye i30 fiyatı) henüz markanın belirlediği bir rakam yok. 

Kiralık Hyundai i30 Fiyatları Nasıl?

Kiralık Hyundai i30 fiyatları pek çok parametreye göre değişkenlik gösterebilir. Öncelikle Hyundai i30 kiralamak istediğiniz rent a car firması ve ofisinin satış politikası ya da fiyat politikası, fiyata etki eder. Diğer yandan mevsim- sezon ve lokasyon da fiyat için belirleyicidir. Kiralık Hyundai i30’un km bilgisi, model yılı, yakıt tüketim şekli gibi özellikleri de fiyata etki eder. Ayrıca ilgili rent a car firmasının farklı hizmet sağlayıcılarla yaptığı işbirlikleri de fiyat için belirleyici olabilir. 

Uygun fiyata i30 kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Birkaç saniye içinde aradığınız kiralık i30 seçeneğini bulabilir, en uygun fiyat avantajıyla online olarak güvenle araç kiralama işlemini tamamlayabilirsiniz. 

Yorum ekle