Yolcu360 Blog
2019-Volkswagen-Passat

Makyaj Sonrası Volkswagen Passat

Makyaj sonrası Volkswagen Passat nasıl olmuş? VW Passat makyaj sonrasında neleri değiştirdi? 2018 makyajlı Passat’ta değişenleri değerlendirdik.

2019-Volkswagen-Passat

Makyaj Sonrası Volkswagen Passat

Makyaj sonrası VW Passat hakkında ilk dikkat çekici detay, daha dijital olması. Kasım 2014 yılından beri piyasada olan VW Passat modeli, tüm dünyada çok sevilen bir prestijli sedan. 2018 makyajlı Passat ise beklentileri karşılamayı hedeflemişti. Peki, yeni Passat’ta değişen ne var? 2019 Passat hakkında bilgileri madde madde özetleyelim.

2019-Volkswagen-Passat

 

  • Tasarımda çok fazla bir değişiklik yok. Sadece bir parça daha sportif görünüyor. Ama bu herkesin hoşuna gider mi bilemeyiz çünkü Passat’taki o, makam aracı havası biraz kaybolmuş. Esas değişim ise kokpitte.
  • 2014 yılından beri kullanılan analog saatte kaldırılmış. Bu saatin yerinde ise aydınlatmalı bir Passat yazısı var.
  • MIB3 adı verilen yeni dijital yapı kokpitte uygulanmış.
  • Eskiden trendline, Comfortline, Highline şeklinde olan donanım paketleri şimdi Passat, Business ve Elegance şeklinde.
  • Bagaj hacmi bir parça büyümüş. yeni Passat’ın bagajı 650 litre. Koltukları yatırınca Passat bagajı 1780 litre oluyor.
  • LED far sistemi standart olarak sunulurken Matrix farlar opsiyonlu olarak veriliyor.
  • Dizel Passat Euro 6d normalarını karşılıyor.
  • Yeni VW Passat fiyatı Almanya’da 32 bin Euro’dan başlıyor.
  • Kendi kendine emniyet şeridine geçme özelliği güvenlik donanımına eklenmiş.

2019-Volkswagen-Passat

Kiralık Passat Fiyatları Nasıl?

Kiralık Passat fiyatları nasıl? Kiralık Volkswagen Passat fiyatları için farklı rent a car firmalarından teklif alabilirsiniz. Uzun süreliğine ya da günlük Passat kiralama için fiyat karşılaştırması yapabilmek de büyük bir avantaj sağlayabilir. Ancak farklı rent a car firmalarından kiralık Passat fiyat teklifi almak ve bu rakamları karşılaştırmak epey zahmetli bir iştir. yolcu360.com ile tek web sayfası üzerinden bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgede ve tarih aralığında müsait olan tüm kiralık VW Passat seçeneklerine bakabilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık Passat fiyatlarını karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı seçeneği en hızlı biçimde bulabilirsiniz. Uygun Passat kiralama sürecinde fiyata, yakıt tüketim şekline, şanzıman tipine ve diğer özelliklere göre filtreleme yapabilirsiniz. Örneğin kiralık Dizel Passat arayışınızda yolcu360.com üzerinden kredi kartına taksitle online oto kiralama yapabilir, planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Yorum ekle