Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Lamborghini Huracan Evo 2019 Geliyor!

Lamborghini Huracan Evo 2019 Geliyor!

Lamborghini Huracan Evo 2019 hakkında haberler şahane. Lamborghini Huracan Evo her açıdan çok çekici bir araç. Peki, yeni Lamborghini Huracan Evo kaç para? Yeni Huracan Evo özellikleri neler? Lamborghini Huracan Evo tasarımı nasıl? Lamborghini Huracan Evo ile ilgili her şey sizin için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Lamborghini Huracan Evo 2019 Geliyor!

Kaynak: https://carbuzz.com/

Lamborghini Huracan Evo uzun zamandır otomobil dünyasının en çok merak ettiği araçlardan biri. Hatta hakkında en çok konuşulan ve tartışılan araba desek abartmış olmayız. 🙂  Pek çok otomobil dergisi Lamborghini Huracan Evo hakkında tahminler yaptı, tasarımı hakkında konuştu. Şimdi ise hakkında en çok konuşulan bu araç ile ilgili ilk haberler gelmeye başladı. Lamborghini Huracan Evo 2019 modeli hazır. Peki, bu müthiş aracın özellikleri neler?

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition Özellikleri için tıklayınız.

Müthiş Bir SuperSpor Modeli: Lamborghini Huracan Evo

Kaynak: https://carbuzz.com/

SuperSpor otomobil segmenti için çok özel bir deneyim sunan Lamborghini Huracan Evo, hem teknolojisi, hem dijital entegrasyonu hem de tasarımı ile çok etkileyici. Resmi tanıtımda görüldü ki araç, çok kaslı bir sporcu görünümünde. Turuncu rengi ve bu bol kaslı görünümü epeyce iddialı olmuş. Tasarımı oldukça güzel ve etkileyici. Dışarıdan bakılıdığında yürek hoplatan cinste. Öyle güçlü bir dış tasarımı var ki biz ne desek az kalacakmış gibi geliyor. 🙂

Lamborghini Huracan Evo hakkında, 5,2 litrelik V10 motoru, 640 beygir gücü, 600 nM tork verisi gibi çok önemli detaylar var. LDVI adı verilen özel teknolojisi ve 4X4 olması da önemli. Lamborghini’nin LDVI sistemi, aracın tüm işlevlerini dijital olarak kontrol ediyor.

Detaylı Lamborghini Huracan incelemesine de bakın!

Yeni Lamborghini Huracan Evo Hakkında Önemli Veriler

Kaynak: https://carbuzz.com/
  • Lamborghini Huracan Evo’nun toplam ağırlığı 1.422kg.
  • Araç, 0-100km hızlanmasını 2,9 saniyede alıyor.
  • Huracan Evo’nun maksimum Hızı ise 325km/s.
  • Fren mesafesi ise 31,9 metre.
  • Fiyatı ise 261 bin milyar dolar

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle