Yolcu360 Blog
Lada 2019

Lada Yeniden Türkiye’de!

Lada satışı var mı? Türkiye’de Lada satılıyor mu? 2019 Lada modelleri hangileri? 2019 Lada fiyat listesi var mı…Araç kiralama seçeneklerinde bulunuyor mu?

 

Bir zamanlar Lada jeepler vardı…Lada, uygun fiyata arazi aracı demekti. Üstelik parçası ucuz, yakıt tüketimi ekonomik, uzun ömürlü arazi aracı demekti. Köylerde, kasabalarda Lada kullanan çiftçiler, esnaflar, üreticiler vardı…Yani o ruh, biraz yok oldu ve Lada jeepleri yollarda pek göremez olduk. Şimdi, Lada yeniden Türkiye’de!

2019 LadaLada Yeniden Türkiye’de!

2018 model Lada Niva, markanın meraklıları için müjde niteliğinde. Uzun zamandır ülkemiz pazarında göremediğimiz Lada, 4X4 Niva ile muhteşem bir dönüş yapıyor. Şimdiden ülke pazarında pek çok showroom’da Lada Niva görüyoruz. Peki, sıfır Niva kaç para?

2019 Model Lada

Lada Niva Fiyat Listesi Nasıl?

4X4 arazi aracı almayı düşünen pek çok kişi, geçmişin de verdiği güven duygusuyla Lada 2019 seçeneklerine gözünü dikti. 90 bin Tl başlangıç fiyatıyla 2019 mayıs ayında piyasaya sürülecek olan Niva, küt tasarım stili ile pek çok ünlü SUV modeline de ilham olmuş bri araç aslında.

Lada 2019

Yeni Lada’da 3 kapı ve 5 kapı seçenekleri olacak. İç mekan alıştığımız SUV hacimlerine göre biraz dar ama üst donanım paketini alanlar için arttırılmış aks seçeneği var. Lada Vesta da yakında ülkemize gelecek.

Sıfır Lada almayı düşünenler için markanın Türkiye’ye gelmesi güzel haber ama servis ağı nasıl ve ne hızla genişleyecek konusu biraz tartışmalı. Türkiye’de 2020 Lada modelleri ve servis ağı için biraz daha belirleyici olacak gibi.

3 yorum