Yolcu360 Blog
Konya-Havalimanı
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Konya Havalimanı Araç Kiralama | Konya Rent A Car

Konya Havalimanı Araç Kiralama | Konya Rent A Car

Konya rent a car kapsamında Konya oto kiralama seçeneklerini mi değerlendirmek istiyorsunuz? Bu güzel şehre iş seyahati için gidip, Konya araba kiralama opsiyonlarından mı faydalanmak istiyorsanız? Yoksa Konya kiralık araba için araştırma yapıp, Konya gezilecek yerler için mi yola çıkmayı amaçlıyorsunuz? Bütün isteklerinizi karşılayacak araç kiralama fırsatları Yolcu360‘da. Konya havalimanı araç kiralama ile bölgedeki hizmet seçeneklerini kolayca bulabilmenizi amaçlıyoruz.

Konya Havalimanı Araç Kiralama

2000 yılından bu yana, 3.Ana Jet Üs Komutanlığı’na bağlı askeri havaalanına yapılan ek sivil tesislerle hizmet veren Konya Havalimanı, iç ve dışi hat seferlerine açık, yıllık 17.520 uçak kapasitesine sahip bir havaalanımızdır. Geçen yıla ait yıllık yolcu miktarı 1.2 milyonun üzerinde olan havalimanından aldığımız bilgilere dayanarak, Konya Havaalanı rent a car  ofisi firmalarını listeledik.

Konya Araç Kiralama

Ülkemizdeki ayağı 1992 yılından beri hizmet veren Sixt Rent A Car’ın geniş kapsamlı araç portföyünde %40’ı premium araçlar oluşturuyor. Kalite standartları konusunda oldukça hassas davranan firmanın etkili bir müşteri hizmetleri ağına sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Global olarak en geniş araç kiralama ağlarından biri olarak kabul edilen birçok kiralama ofisi Konya Havalimanı’nda mevcut. Kaliteden ödün vermeyen politikasıyla, sunduğu uygun kiralama seçenekleriyle öne çıkan firmaların araç filosu bir hayli geniş. Hemen her tip ve sınıfta pek çok marka – model aracı kiralama şansı tanıyor.

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olan Enterprise, her sınıftan aracı bünyesinde barındıran yapısıyla Konya Havalimanı’nda bulabileceğiniz araç kiralama firmalarından. Düzenli olarak güncellenen, ilgi çekici kampanyalara da sahip firmanın müşteri memnuniyeti konusunda gelişmiş bir hassasiyeti de mevcut.

Kiraladığınız aracı beğendiğiniz takdirde açık arttırmaya katılıp satın alabileceğiniz, sorun çıkaran aracın bir üst model ile maliyet farkı olmadan değiştirilebilmesi gibi ilginç uygulamalara sahip olan Central Rent A Car Konya Havalimanı’nda bir ofise sahip. Geniş çaplı kampanyaları ve özellikle de orta ve üst sınıf araçlardaki seçenekleriyle öne çıkıyor.

Konya Rent A Car

Sektörde yer aldığı 40 yıl boyunca pek çok kalite ödülü almış olan AVIS, geniş araç yelpazesi, ilgi çeken kampanyaları ve yol yardımıyla öne çıkan, Konya Havalimanı araba kiralama firmalarından.

Hızlı rezervasyon ve iptal seçeneği ile öne çıkan Ema  Car Rental, az sayıda ama hepsi sınıfında kaliteli olarak bilinen araçlardan kurulu bir filoya sahip.

Araç kiralama sektörünün uzun yıllardır hizmet veren firmalarından Budget’ın Konya Havalimanı’nda ofisi var. Kalite ve güven prensipleriyle hareket eden firmanın her sınıftan aracı da kiralama seçenekleri arasında.

Konya havalimanı araç kiralama seçenekleri için yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Sistem, size Konya havalimanı en uygun fiyatlı kiralık araç alternatifini dakikalar içinde sunar. Ayrıca yolcu360.com ile online rezervasyonunuzu güvenle tamamlayabilir, koşulsuz iade avantajı ile güvende hissedebilirsiniz.

 

Yorum ekle