Yolcu360 Blog
2018 model Accent Blue mavi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kiralık Hyundai Accent Blue Arayanlara Teknik İnceleme

Kiralık Hyundai Accent Blue Arayanlara Teknik İnceleme

Kiralık Hyundai Accent Blue arıyorsanız, bu otomobilin 2018 modelini mutlaka incelemelisiniz. Küçük sedan sınıfındaki en popüler otomobillerden biri olan Accent Blue kiralama fiyatları da bir rent a car ofisinden diğerine ya da aracın şanzıman tipi, yakıt tipi gibi detaylara göre değişebiliyor. Peki, uygun fiyata Accent Blue kiralamak için ne yapmalısınız ve otomatik benzinli Accent Blue özellikleri neler? Detaylı teknik verilerle keyifli bir inceleme: 2018 model otomatik Accent Blue incelemesi. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Kiralık Hyundai Accent Blue Arayanlara Teknik İnceleme

Küçük sedan segmentinde kategorize edilen Hyundai Accent Blue modeli otomatik şanzıman ve benzinli kombinasyonuyla oldukça konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 2018 model Hyundai Accent Blue CVT şanzıman 1,4 litre 100HP benzinli kombinasyonu sizin için teknik açıdan inceledik. İşte detaylar:

Sıfır Hyundai Accent Blue Fiyatı Nedir?

Sıfır km Accent Blue fiyatı 90.100TL’den başlıyor. Sürücü ve yolcu havayastığı, Radyo/ CD/ DVD/ MP3 çalar, navigasyon sistemi ve alaşım jantlar standart özellikler arasında. İkinci el Hyundai Accent Blue fiyatları da sedan benzinli otomatik vites sınıfı için uygun görünüyor. Peki, kiralık Hyundai Accent Blue fiyatları nasıl?

Uygun Fiyata Hyundai Accent Blue Kiralama

Hyundai Accent Blue modeli, araç kiralama sektörünün en popüler modelleri arasındadır. Hem şirketler hem de bireysel kiralama misafirleri bu modeli sıklıkla tercih eder. Uygun fiyatlı kiralık Accent Blue arıyorsanız yolcu360.com ile fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Hızlı ve çok kolay bir biçimde sadece akıllı telefonunuzu kullanarak sistem üzerinden arama yapabilir ve bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgedeki en uygun kiralık Hyundai Accent Blue seçeneğini bulabilirsiniz.

2018 model Accent Blue mavi

2020 Hyundai Kona Fiyatları için tıklayınız.

Hyundai Accent Blue 2018 Modelinin Teknik Özellikleri Nasıl?

Teknik özellikler denilince akla hemen hızlanma, yakıt tüketimi, bagaj hacmi gibi sorular geliyor. Biz de aracın boyutları, yakıt tüketim miktarı, ağırlığı, motor gücü gibi özellikleri inceledik. İşte Hyundai Accent Blue 2018 hakkında detaylar.

Motor Özellikleri Nasıl?

Hyundai Accent Blue motoru sıralı, önde ve enlemesine konumlanmış bir motor. İncelediğimiz benzinli versiyonda 4 silindir 16 subap var. Motorun silindir hacmi ise 1368cc. Maksimum gücü 75kW/100 HP 6000 d/d. Maksimum tork verisi ise 133Nm 4000 d/d şeklinde.

2020 Hyundai Elantra Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Hyundai Accent Blue Ne Kadar Hızlanabiliyor?

Sıfır km benzinli otomatik şanzımanlı Hyundai Accent Blue modelinin maksimum hız verisi 183km/s. 0-100km/s hızlanmasını ise 12,2 saniyede tamamlıyor.

Yeni Accent Blue Ne Kadar Yakıyor?

Yakıt tüketimi verilerine baktığımızda 100km’de ortalama 6,4 litre verisini görüyoruz. Elbette bu, fabrika verisi. Yakıt depo kapasitesi ise 43 litre.

Hyundai Accent Blue İçi

Boyutlar Nasıl?

Küçük sedan karoserde sınıflandırılan aracın uzunluğu 4370mm, genişliği 1700mm ve yüksekliği 1457mm. Dingil mesafesi 2570mm. Aracın toplam ağırlığı ise 1135 kg.

Hyundai Accent Blue Bagaj Hacmi Nasıl?

Accent Blue Bagajı 465 litre.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle