Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kiralık Fiat Egea HB İçin İnceleme

Kiralık Fiat Egea HB İçin İnceleme

Kiralık Egea mı arıyorsunuz? Peki, kiralık Fiat Egea HB modelinin size uzun yolda konfor sunacağına inanıyor musunuz? Kiralık benzinli otomatik Egea ile ne kadar hız yapabilirsiniz ya da aracın bagaj kapasitesi ne? Peki, uygun fiyatlı kiralık Egea HB nereden bulunur….

Fiat Egea kiralamayı düşünenler için keyifli ve detaylı bir inceleme yaptık. 2018 model Egea hatchback ne kadar yakıyor, motor gücü ne, hızlanma verileri nasıl, bagajı ne kadar yeterli ve daha fazlası: Kiralık Fiat Egea HB İçin İnceleme

Kiralık Fiat Egea HB İçin İnceleme

Ünlü Fransız markası Fiat’ın ülkemizde üretilen Egea modeli, 2017 yılında Türkiye’de en çok satılan otomobil olmuştu. Özellikle araç kiralama şirketlerinin yoğun talebi bu durumun ana nedeni. Onların talebinin da bazı haklı sebepleri var. Yakıt tüketimi optimizasyonu ve parça değişim maaliyeti gibi…Peki, 2018 model Fiat Egea HB ne kadar yakıyor, bagaj hacmi ne, motor gücü verileri ve maksimum hızlanma verisi ne…

2018 Model Fiat Egea HB Motor Özellikleri Nasıl?

Aracın motoru sıralı, önede ve enlemesine konumlanıyor. 4 silindirli ve 16 subaplı motorun silindir hacmi 15988cc. Motorun maksimum gücü 81kW/110 HP 6000d/d. Maksimum tork verisi 152Nm 4500 d/d.

Egea HB Benzinli Otomatik Ne Kadar Hız Yapar?

Maksimum hızlanma verisi 192km/s. 0-100km/s hızlanmasını da 11,5 saniyede yapıyor.

Egea Otomatik Ne Kadar Yakıyor?

Benzinli otomatik ve HB karoserli Egea için ortalama yakıt tüketimi verisi 6,3 litre. Yakıt depo kapasitesi ise 50 litre.

Egea HB Bagaj Hacmi Ne Kadar?

Yeni Egea’nın Bagaj Hacmi 380 litre.

Egea 2018 HB Boyutlar Nasıl?

Aracın toplam ağırlığı 1300kg. Uzunluk 4368mm/ genişlik 1792mm/ yükseklik 1495mm. Dingil mesafesi 2638mm.

Kiralık Egea Hatchback Fiyatları

Fiat Egea HB kiralamayı düşünüyorsanız en uygun fiyatları yolcu360.com üzerinden bulabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasındaki arama modülüne araç kiralamak istediğiniz bölgeyi ve tarihleri girdikten hemen sonra ekranınıza ilgili arayışınız için farklı rent a car firmalarının müsait araçları listelenir. Listede araçların marka model bilgileri ve fiyatları da bulunur. Dilerseniz aramayı marka model özelinde sınırlayabilirsiniz. Yapacağınız bu filtreleme sonucunda da en uygun fiyatlı kiralık Egea sonucunu görüntüleyebilirsiniz.

 

 

 

Yorum ekle