Yolcu360 Blog

Çok Parası Olanlara Müjde!

Bazı arabalar güç göstergesidir. Bu, böyle. Kimse şehirde yaşarken yarış pistinde kullanabileceği hızda ve güçte bir arabaya başka bir sebeple onlarca bin dolar vermez. Elbette bu durumu yermek değil bu cümlelerin amacı. Çünkü biliyoruz ki otomobiller temelde ulaşım aracı olsa da onların efsanevi tarihi mühendislik tarihi ile eştir ve mükemmel bir motorun kaputun altındaki titreşimi pek çoğumuz için müthiş bir tutkudur. Aston Martin de tam da böyle hissedenler için üretilen bir mühendislik harikası…2019 model Aston Martin modelleri ile tanışmak da öyle.

2019 Aston Martin

Çok Parası Olanlara Müjde!

En pahalı arabalar listesinin başlarına konumlanan Aston Martin markası, dünyanın en prestijli otomobillerini üretmesi ile ünlü. Markanın bir başka ünü de dünyanın en iyi otomotiv firması seçilmesi. Neyse konumuza dönelim, pahalı arabalar listesinin kralı Aston Martin Türkiye’de baya iyi satılıyor. İster inanın ister inanmayın ama markanın en fazla satış hedefine ulaştığı bir kaç ülkeden biriyiz. Bununla ilgili epey ironik yorumlar yapılabilir tabi ama konumuza dönecek olursak; markanın en pahalı modellerinden biri de bu yıl ülkemizdeki Showroom’a geldi.

675 Bin Euro’Luk Aston Martin Türkiye’ye Geldi!

İngiliz efsanesi Aston Martin’in 2019 model havalı arabası DBS Super Leggera modeli, Türkiye Aston Martin satış ofislerine geldi.

2019 Aston Martin

75 beygirlik güç, V12 motor Aston Martin DBS Super Leggera modelinin ilk etapta dikkat çeken özellikleri. Markanın bugüne kadar ürettiği ne hırçın “tip” olan DBS Super Leggera, 0-100km/s hıza 3,4 saniyede erişiyor. Peki bu yeni Aston Martin kaç para? Aston Martin DBS Super Leggera fiyatı 675 bin Euro.

Kiralık Aston Martin Fiyatları

Rent a car firmalarının farklı lüks marka araç kiralama seçenekleri gibi kiralık Aston Martin için de yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde online araştırma yapabilirsiniz. Kiralık Aston Martin fiyatları için hızlı ve kolay bir biçimde karşılaştırma yapabilirsiniz.

Yorum ekle