Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kia Stonic 2021 Özellikleri ve Fiyatı

Kia Stonic 2021 Özellikleri ve Fiyatı

Kia Stonic 2021 özellikleri ve fiyatı nasıl? Kullananlar Kia Stonic 2021 hakkında ne diyorlar? 2021 Kia Stonic hakkında merak ettikleriniz burada! Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Kia marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Kia Stonic 2021 Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://myelectriccarsworld.com/

Kia Stonic 2021 özellikleri ve fiyatı şimdiden merak ediliyor. Kia’nın kompakt SUV segmentindeki oyuncusu Kia Stonic’in 2021 modeli, 2021 makyajı ile sektöre ve sınıfına yön verecek özelliklere sahip olması ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan 2021 Kia Stonic hakkında merak edilenleri yanıtladık….

Yeni Kia Stonic Hakkında

Kia markasının son dönemde özellikle diğerlerinden farklılaşan tasarım dili ile bir ivme yakaladığını net olarak görüyoruz. Markanın kompakt SUV sınıfına karakteristik detaylarıyla sunduğu Stonic modeli de gerçekten sınıfında oldukça önemli bir seçenek olacak gibi görünüyor. Diğer yandan Kia Stonic ile marka Türkiye gibi yakıtın pahalı olduğu pazarlarda iyi bir satış grafiği yakalayabilir. 

2020 Kia Rio Özellikleri için tıklayınız.

Yeni Stonic’te Neler Değişti?

Kaynak: https://myelectriccarsworld.com/

İlk kez 2017’de üretime başlayan Kia Stonic modeli, Avrupa pazarında 150.000’den fazla satıldı. 2021 makyajlı Stonic ise daha fazla teknik donanım ve daha iyi optimize edilmiş motorla geliyor. Elbette dış görünüşü de epeyce değişmiş. 

Kia Stonic makyajlandı ve daha etkileyici bir tasarım dili ile karşımıza çıktı. Ancak Kia mühendisleri, yeni Kia Stonic ile daha çok teknik iyileştirmeleri ile kullanıcı deneyiminde fark yaratmaya odaklandı. 

2020 Dizel Kia XCeed Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Hibrid Stonic Seçeneği de Var!
Kaynak: https://myelectriccarsworld.com/

Kia Stonic 2021 motor özelliklerine baktığımızda jeneratör merkezli hibrit sistem hemen dikkatimizi çekiyor. Bu hibrid Kia Stonic seçeneği ile marka, bu segmentte elini epeyce güçlendirmiş görünüyor. 

Hibrit sistemi 1.0 litrelik turbo benzinli motorla kombin eden Kia, burada 100 ve 120 PS olmak üzere iki farklı güç seçeneği sunuyor. tork ise her iki versiyon için 200 Nm olarak açıklandı. Stonic’in halihazırda satışta olan motor seçenekleri de güç bazında biraz daha ileriye taşınırken karbon salınımı konusunda da daha derli toplu hale getirildi. 1.0 litrelik benzinli motor 100 PS ile gelirken 1,2 litrelik atmosferik 84 PS ile tercih edilebilecek.

Yeni Kia Stonic şanzıman seçeneklerine baktığımızda 7 ileri otomatik ve 6 ileri manuel ile karşılaşıyoruz. Şanzıman ayağında 7 ileri otomatik ve 6 ileri manuel seçeneği var.

Yeni Kia Stonic İç Mekan Makyajı 

Kia Stonic 2021 modelinin içine baktığımızda da makyajın etkilerini görebiliyoruz. Zira, marka mühendisleri bu kısma epey özenmiş görünüyor. Teknik anlamda çok donanımlı, konforlu ve keyifli bir otomobil tasarlamak üzere bir dizi yenilik eklemişler. 

Versiyonlara göre değişmekle birlikte artık 8 inçe kadar multimedya sistem Stonic’te tercih edilebilecek. Renk ve döşeme bazında yeni özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra daha yüksek çözünürlüklü bir 4,2 inç dijital gösterge paneli de yine işleyiş içerisinde fark yaratacak. 

Kia Seltos Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

2021 Kia Stonic Fiyatları Nasıl?

2021 Kia Stonic fiyat listesi henüz belli değil. Kia Stonic Türkiye fiyatı açıklanmadı. Ancak ilerleyen günlerde markanın resmi web sitesinde Kia Stonic fiyatları için güncel liste paylaşılacaktır. Kia Stonic 2021 modelinin şimdiden merakla beklendiğinin ve online sipariş için markaya soruların yağdığının da altını çizmek gerek. 

Kiralık Kia Stonic Fiyatları
Kaynak: https://myelectriccarsworld.com/

Kiralık Kia marka araç fiyatlarına yolcu360.com ile bakabilirsiniz. Uyguna Kia araba kiralamak üzere yolcu360.com ile fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bir kaç saniye içinde belirlediğiniz bir bölgedeki en uygun kiralık aracı bulabilir, kiralık Kia araba fiyatlarını listeleyebilir ve avantajlı bir biçimde araç kiralama yapabilirsiniz. yolcu360.com ile araç kiralamak çok kolay ve avantajlıdır. neden mi, birkaç sebep paylaşalım hemen:

  1. Fiyatları tek web sitesi üzerinden bir kaç saniye içinde karşılaştırabilirsiniz. 
  2. Tek web sitesi üzerinden belirli bir bölgedeki farklı rent a car firmalarının kiralık araç müsaitliklerini ve elbette fiyatlarını görebilirsiniz. 
  3. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 
  4. Planlarınız değişirse yolcu360.com güvencesiyle koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle