Yolcu360 Blog
Kia ProCeed incelemesi

Kia ProCeed İncelemesi

Kia ProCeed incelemesi arayanlar için detaylı bir çalışma yaptık. Kia ProCeed motor özellikleri, tasarımı ve fiyatına baktık. Bir de çok merak edilen Kia ProCeed iç mekan genişliği konusuna değindik. İşte 2019 Kia ProCeed İncelemesi

Kia ProCeed incelemesi

Kia ProCeed İncelemesi

Kia’nın yeni station aracı olan ProCeed, çok keyifli ve çok şık bir seçenek olmuş. Aslında dünya genelind ebu aracı inceleyen otomobil yazarlarının ne yazdığına baktık ve hemen heposi “en şık station wagon araç” yorumunu yapmış. Coupe tasarımlı light station olarak tanımlanan yeni Kia ProCeed incelemesinde gördük ki, selefine göre çok ama çok daha fazla dikkat çekecek. Mercedes CLA Shooting Brake ile çok benziyorlar.

Station Olan Çirkin midir?

Şimdi, bizim ülkemizde hala station wagon araçlar fazla ilgi görmüyor. Oysa kalabalık ailelerin uzun yola çıkan yükleri için nasıl da mükemmeldir stationlar. Ama sedanları seçiyoruz nedense. Bu durumda station araçların tasarım eksiklerinin de etkisi var ama. Diğer yandan 2019 itibariyle çok şık SW araçlar göreceğiz. Mercedes, Audi gibi markalar da SW’a ciddi yatırım yaptı ve Türkiye pazarına da sıkacaklar. Kia markası da yeni SW modelini tanıttı: Kia ProCeed. Üstelik o az önce bahsettiğimiz önyargıyı delip geçercesine coupe görünümlü bir SW tasarımı sunuyor.

Kia ProCeed Teknik Özellikleri

1.4 tonluk araç, raylı sabitleyicisi olan bagajı ve önde bakınca coupe görünümlü olması ile dikkat çekiyor. İç mekanda bolca eşya gözü var. Peki yeni Kia ProCeed özellikleri neler?

Kia ProCeed incelemesiMotor: Sıralı, tırbo, 4 silindirli ve önde -enlemesine konumlanıyor.

Motor silindir hacmi: 1591cc

Motor gücü: 204HP-6000 d/d

Maksimum tork: 265Nm-1500 d/d

Güç aktarımı: önden çekişli ve 7 ileri çift kavramalı debriyaj

Kia ProCeed Boyutları

Aracın boyutları çok merak ediliyor. Gerçekten bir SW genişliğini veriyor mu merak ediliyor çünkü dışarıdan bakınca öyle up uzun durmuyor.

Yeni ProCeed’in boyutları şöyle:

Uzunluk: 4605mm

Genişlik: 1800mm

Yükseklik: 1422mm

Boş ağırlık: 1438kg

Kia ProCeed bagaj hacmi: 595 litre/ 1545litre

ProCeed Yorumları Nasıl? / Kia ProCeed Kullananlar Ne Diyor?

Kia, 2019 ProCeed ile çok şık bir Shooting Brake yaratmış. Çok tercih edilecek gibi duruyor. ProCeed kullananların yorumların genişlik, iç mekan ferahlığı, iç mekan konforu, eşya gözleri çok başarılı bulunuyor. Hız meraklıları için de tatminkar çünkü çift egzozlu GT versiyon 204HP güç yakalıyor. ProCeed 2019 modelinin tasarımında sportif bir hava var ama abartılı değil. Bu da doğru hedefe doğru tasarım sunulduğunu gösteriyor.

Kiralık Kia Fiyatları Nasıl?

Kiralık Kia fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Pratik bir biçimde en uygun kiralık Kia modelini bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken araç kiralamak istediğiniz lokasyon, tarih aralığı bilgisini rezervasyon modülüne girmek ve sonuçları listelemek. Alacağınız listede birden fazla rent a car firmasının müsait olan Kia kiralık seçenekleri bulunacaktır. Bunları modele göre, araç özelliklerine göre ya da fiyata göre karşılaştırabilirsiniz.

 

Yorum ekle