Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Kaş’ın En İyi Mekanları / Kaş’ta Nerede Tatlı Yenir?

Kaş’ın En İyi Mekanları / Kaş’ta Nerede Tatlı Yenir?

Kaş ile ilgili daha önceki yazılarımızda plajlarından ve yemek yenecek mekanlarından bahsetmiştik şimdi sıra Kaş tutkunlarıyla tatlı yeyip tatlı konuşacağımız bir gezi rehberine sıra geldi! Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Kaş tatili ya da Kaş gezilecek yerler için yola çıkmaya ne dersiniz?

Kaş’ın En iyi Mekanları

Tatlıya kaç kişi hayır diyebilir? Diye sorsak sanırım 100 kişiden maksimum 4 kişi çıkar☺. O 4 kişiden biri değilseniz bu yazı tam size göre… Tatillerde yemek kadar önemli bir şey varsa o da yemek üstüne yediğimiz tatlılar sanırım. Kaş son zamanların en revaçta yeri malum. Bu kadar sevilip gidiliyorken de size güzel önerilerde bulunmak için biz bolca tatlı yedik ve size sunuyoruz☺ Öncesinde Kaş’a Muğla Dalaman Havalimanı araç kiralama fiyatlarına bakıp Yolcu360‘tan bir araç kiralayarak rahatça ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Dileyenler Antalya Havalimanı araç kiralama seçeneklerini de tercih edebilir. 

Gelelim Kaş’ta nerede tatlı yenir sorusunun cevabına…

Kaş’ta Nerede Tatlı Yenir?

  • FERİDE DONDURMA & WAFFLE

Gidelim tatlılar yiyelim, kahveler, frozenlar içelim şöyle bir içimiz ferahlasın diyorsanız Feride Dondurma’ya hoş geldiniz☺. İçecekler çok başarılı, sıcak Kaş gününden bunalıp bizim gibi frozen severler koşa koşa gidebilir…
Tatlı yemeği sevdiğimiz için bolca tadına baktık sizin için.  Magnolia, dondurmalı baklava ve makaron yemenizi tavsiye ettiklerimizden… Gerçekten çok lezzetli ve sunumları oldukça güzel.

E tabi ki size hep “muhakkak yemelisiniz” tavsiyesiyle gelecek değiliz. Bu kez “asla yemeyin” şıkkı da ekliyoruz yazımıza☺. Tatil dondurmasız olmaz diyip buraya dondurma yemeye gelirseniz biraz hüsrana uğrayabilirsiniz…  Yani açıkçası biz dondurma sever bir çift olmamıza rağmen burası üzülerek sınıfta kaldı ☹.
Yani napıyoruz? Canımız tatlı bir şeyler yiyip, sıcak ya da soğuk bir şeyler içmek isterse koşa koşa gidip keyfini sürebiliriz .

  • Bİ LOKMA RESTAURANT

Lokma tatlısının adını duyduğumuz anda ağzımız sulanmaya başlarken bir de fotoğrafını görmek biz dahil hepimize büyük acı olacak farkındayız. Yerken oysaki her şey çok daha kolaydı. Yazmanın bu denli zor olabileceği aklımıza gelmezdi☹.

2000 yılında küçük bir tezgahla lokma yapıp satmaya başlayan Sebahat abla o günden bu güne Kaş’ın lokma denince ilk akla geleni. Ah o lezzet nasıl akla gelmez zaten☺. Yediğiniz zaman ne demek istediğimizi daha yakından anlayacaksınız. Hiç düşünmeden bir akşam lokma komasına girip bolca yiyebilirsiniz☺.

  • DEDİKODU GARDEN COFFEE HOUSE

Tatlı yanında kahvesiz ya da çaysız yapamam diyenler için güzel bir adres.  Her türlü çay ve kahve çeşidi bulabileceğiniz bu tatlı mekanda günlük pastalar, cheesecakeler ve kurabiyelerle güzel yorgunluk atabilirsiniz.

 

  • MİA DOLCE VİTA

Evet geldik yaz aylarının en vazgeçilmez tatlısı dondurmaya. Çoğumuzun yemeden tek bir akşamı bile geçmez. İster bu sevimli kafede oturup dinlenirken tatlınızı yiyebilir, isterseniz de dondurmanızı elinize alıp Kaş’ın denizine karşı yürürken dondurmanızın keyfini sürebilirsiniz…

Yorum ekle