Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kampçılar İçin Üretildi: Mercedes Marco Polo Özellikleri

Kampçılar İçin Üretildi: Mercedes Marco Polo Özellikleri

Kamp aracı mı arıyorsunuz? Kamp için araç arayışında lüks ve muhteşem bir seçenek söz konusu: Mercedes Marco Polo. Mercedes Marco Polo hakkında bilgi arayanlar için araştırdık: Mercedes Marco Polo özellikleri ve incelemesi sizin için Yolcu360 ekibi tarafından derlendi. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Mercedes Marco Polo Özellikleri

Mercedes Marco Polo, tüm dünyada giderek yükselen bir trend haline gelen kampçılığa lüks bir yanıt olarak tasarlandı. Peki, Mercedes Marco Polo hakkında neler biliyoruz? Mercedes Marco Polo 2020 modeli, kamp kurmak, seyahat etmek, araçla seyahat etmek fikirleri için lüks bir seçenek.

Hatırlatalım ki geçtiğimiz haftalarda Mercedes Vito tanıtımı yapılmıştı. Onu takiben de hemen Mercedes Marco Polo’nun makyajlı hali tanıtıldı. Konfor, lüks ve doğada olma ilkelerini birlikte sunan araç, Vito’daki temel üzerine inşa edilmiş. Siyah panjurları, krom çizgiler, arka tampon yapısı ile keyifli ve havalı bir görünüm sunuyor. 

Mercedes Marco Polo hakkında pek çok şey merak ediliyor. En çok merak edilenlerden biri de içinin nasıl olduğu. Kamp kurmak üzere yeni bir araç almak isteyenler bu lüks seyahat arkadaşının içinde nasıl bir yaşam alanı olduğunu merak ediyor. İçinde yeni hava menfezleri ve piyano black kaplama kendini hissettirirken, yeni Mercedes Marco Polo ile birlikte ilk kez dijital dikiz aynası da sunuluyor. Elbette bunlar, bir seyahat aracı için büyük lüks. 

Ekim ayından itibaren piyasaya sürüleceği açıklanan modelde Aktif Fren Yardımı ve Distronik Aktif Mesafe Yardımı da ilk kez kullanılabilecek. 


Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni Mercedes Marco Polo İncelemesi

Marco Polo’nun kaputunun altında oldukça önemli yenilikler sunuyor. 

  • 300 d versiyonu üzerinde yapılan revizyonda birlikte modelin güç değeri 239 PS’e yükselirken tork bazında ise 500 Nm‘lik bir değer kullanıcıları bekliyor. 
  • Hızlanma, seyahat odaklı bir araç için ana hedef gibi görünmese de marka burada oldukça iyi bir veri ile karşımıza çıkıyor. Marco Polo 0’dan 100’e hızlanmasını 7,9 saniyede tamamlıyor. Aracın maksimum hız seviyesi ise 210 km/s şeklinde. 
  • 250 d, 220 d ve 200 d modelleri ise 190 PS, 163 PS ve 136 PS ile yola devam ediyor. Giriş seviyesinde altı kademeli manuel şanzıman ve önden çekişle sunulan model diğer versiyonlarda 9 kademeli otomatik şanzıman ve arkadan çekiş ve dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 
  • Marco Polo’nun sürüş dinamikleri de hissedilir derecede ileriye taşınıyor. Opsiyonel olarak sunulan havalı süspansiyonlar, araçtaki sürüş modlarına göre farklı karakterde sürüş deneyimi sunabilecek. 

Kamp Aracı Kiralama ve Karavan Kiralama

Kamp için kiralık araç, arazide gezi için 4 çeker araç kiralamak ya da karavan kiralamak için yolcu360.com üzerinden hızlı bir biçimde sonuç alabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırarak birden fazla rent a car ofisindeki kiralık 4X4 araçları ya da karavan, ticari araç seçeneklerinin fiyatları için en avantajlı çözüme ulaşabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir ve koşulsuz iptal hakkınızı da kullanabilirsiniz. En iyi kamp yerleri için de yolcu360.com/blog sayfasındaki Gezi Rehberi kategorisine bakabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle