Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Kadıncık Şelalesi Nerede? | Kadıncık Şelalesi Kamp

Kadıncık Şelalesi Nerede? | Kadıncık Şelalesi Kamp

Karadeniz yeşiliyle herkesi mest eder. Bir gideni bir kere daha kendisine çeken büyülü bir doğası vardır. Bugün yazacağımız Ordu da Karadeniz’in en büyülü yerlerinden biri… Ordu’da gezilecek yerler denince akla çok fazla yer gelir ancak “Kadıncık Şelalesi” gelmez. Gelmeme sebebi Ordu’ya gelenlerin burayı bilmemesidir. Bloglarda bulamayacağınız güzel tavsiyeler vermeyi çok seviyoruz. Bu tavsiyemizin belki de Ordu’nun en güzel şelalelerinden biri olduğunu da belirtelim. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Kadıncık Şelalesi’ni keşfetmeye ne dersiniz? Kadıncık Şelalesi nerede? /

Kadıncık Şelalesi

Ordu’da çok fazla şelale var. Birçoğunu gezdik ama bu şelale bizde ayrı bir huzur ve his uyandırdı. Hafta içi gelirseniz sizden başka pek kimse olmayacaktır. Burayı sevmemizde ki en büyük etkenlerden biri de şelalenin altında keyif yapıyorken şelalenin üst tarafına da çıkabilmemiz… Küçük bir merdivenle yukarıya şelalenin aktığı yere çıkabiliyorsunuz. Ancak yol pek düzgün değil incecik bir duvar üstünden yürüyorsanız yükseklik korkunuz varsa çıkmayın, çıkacaksanız da dikkatli olmayı unutmayın. Şelale yanında bir de değirmen bulunuyor. Bu değirmen 200 yıllıktır.

Şelale dibinde bir tane de piknik masası bulunuyor. Soluklanmak ve huzurun içinde biraz vakit geçirmek isterseniz aklınızda olsun.

Ohtamış Şelalesi Nerede yazısı için tıklayınız.

Kadıncık Şelalesi Nerede?

Karadeniz gezilerinde istisnasız en merak edilen şey yolları… Bu güzel doğa ve bakir kalmış yerlere ulaşmak her zaman kolay olmuyor. Açıkçası bakir kalmaya devam edebilmesi için yolların bozuk olmasına mutlu da oluyoruz.

Kadıncık Şelalesi Ulubey ilçesine bağlı Kadıncık mahallesinde bulunmaktadır. Yol bir yere kadar asfalt devam ediyor, yeni yapıldığı için sıkıntısız ileliyorsunuz. Şelaleye ulaşmak için döndüğünüzde ise toprak bir yoldan devam ediyorsunuz. Navigasyonla ilerlerseniz sizi kısa olduğu için biraz daha kötü bir yoldan götürüyor ancak siz Kadıncık Şelalesi tabelasını ilk gördüğünüz yerden dönerseniz diğer yola nazaran biraz daha düzgün bir yoldan gitmiş olursunuz. Yolun her hangi bir tehlikesi yok ve aşırı bozuk da değil, binek araçla yavaş yavaş ilerleyebiliyorsunuz. Arabayı ise şelaleye çok yakın bir konuma park ediyorsunuz.

Ordu araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Kadıncık Şelalesi’nde Kamp Yapılır Mı?

Burada her hangi bir kamp alanı vs yok ancak tabi ki doğa içerisinde kamp yapabilirsiniz. Doğayı bilenlere dip not olarak belirtmeye gerek yok ama karşınıza çıkabilecek yabani hayvanları unutmamalısınız.

Ordu Yalancı Yason Gezi Rehberi için tıklayınız.

Kadıncık Şelalesi’nde Market, Restoran, Otel vs Var mı?

Yakınlarında her hangi bir yer yok. Eğer burada oturup soluklanmak ve vakit geçirmek isterseniz yanınıza bir şeyler almanız gerekmektedir.

Kadıncık Şelalesi Etrafı Temiz Mi?

Etrafı aslında her yerin olması gerektiği tertemiz… Lütfen siz de buraya gelecekseniz hiç bir çöpünüzü atmadan doğayı tertemiz bırakıp dönün.

Ordu – Giresun Havalimanı araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Yorum ekle