Yolcu360 Blog
izmir-sinema-salonu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > En İyi 6 İzmir Sinema Salonu

En İyi 6 İzmir Sinema Salonu

En iyi 6 İzmir sinema salonu listemizi açıklıyoruz. Havaların serinlemesi ile birlikte kapalı alanlarda daha sık vakit geçirmek istiyoruz. Kış günlerinde de yapılacak en güzel aktivite ise film izlemek. Karşınızda en iyi 6 İzmir sinema salonu!

izmir-sinema-salonu-2.jpg

  • İzmir Optimum Sinema

30 Mart 2012 tarihinde hizmete açılan İzmir Optimum, şehrin en çok sevilen alışveriş merkezlerinden biri. Öyle ki 2017 tarihinde İzmir Optimum, ‘Büyüme ve Dönüşüm’ projesi kapsamında outlet olmaktan çıkarak alışılagelmiş AVM konseptinde, İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin en büyük Alışveriş Merkezi olarak halka hizmet vermeye devam ediyor. 235.000 m2 lik bir alana kurulan İzmir Optimum Alışveriş Merkezi 252 mağazası ve 3.000 araçlık kapalı otoparkı ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Sinema salonları, bowling salonu ve buz paten pisti başta olmak üzere her yaştan ziyaretçiye açık. Özellikle son teknoloji sistemlerin kurulması ile İzmir Optimum sinema yoğun ilgi görüyor. Dev ekranı ve yüksek kalite ses sistemi ile genç-yaşlı herkesin zevkine hitap ediyor.

Nitekim 2 adet çocuk oyun parkı ile çocuklara sosyal ve kültürel bir yaşam alanı da sunuyor. 1.400 kişilik yemek bölümü ile de damaklarınızda yer ediyor. Adnan Menderes Havalimanı’na yakınlığı itibari ile de sık tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olmayı başarıyor. Sürdürülebilir İşletme ve Sürdürülebilir Yönetim Sertifikasına sahip olması (BREEAM In-Use), ulusal ve uluslararası moda markalarını da içeren zengin mağaza çeşitliliği ile İzmir’in en iyisi. Açıldığı günden bu yana çeşitli ödüllere layık görülen İzmir Optimum Alışveriş Merkezi başarılarına her geçen gün yenisini ekliyor. 2018 yılında “Avrupa’nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi” ödülleri sahip olduğu ödüllerin başında geliyor. 

İzmir Optimum Sinema Adres: Binbaşı Reşatbey, Akçay Caddesi, No: 103 D: B1K – 019A, 35410,  Gaziemir /İZMİR. 

  • İzmir Park Sinema

İzmir’in tam kalbinde, Konak, Şirinyer, Hatay yerleşim alanlarının birleşme noktasına yakın İzmir Park Alışveriş Merkezi en iyi 6 İzmir sinema salonu listemizde yerini alıyor. Konak Meydanı’na yakınlığı ile de bilinen sinema salonu sadece 1.5 kilometrelik mesafede. Toplam 32.000 metrekarelik alana inşa edilen İzmir Park Alışveriş Merkezi’nde 50’den fazla mağaza hizmet veriyor. 500 araçlık otopark kapasitesi ile de müşterilerini rahatlıkla ağırlayabiliyor. İzmir Park Alışveriş Merkezi, çevre dostu binalara sahip. Nitekim standartlara uygun LEED sertifikasına da aday. İnşa sırasında ise tamamen bu sertifika göz önünde bulundurularak, enerji tasarrufuna duyarlı sistemler yerleştirilmiştir. Cam çatı tasarımı sayesinde gün ışığını yüksek oranda içeri çeker ve böylece ziyaretçilere ferah bir ortam sunar. İzmir Park sinemada tıpkı evinizde film izliyormuşsunuz gibi rahat hissedeceksiniz. Patlamış mısırınızı ve içeceğinizi alıp, ekran karşısına kurulun. Akşam 22.00’a kadar hizmete açık olan alışveriş merkezinde eğlenceli sinema akşamlarının tadını çıkarın.

izmir-sinema-salonu-2.jpg

İzmir Park Sinema Adres: Eşrefpaşa Caddesi, No: 408, Eşrefpaşa, Konak / İZMİR. 

  • Hilltown İzmir Sinema

İzmir Karşıyaka’da inşa edilen Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi, yeni nesil sürdürülebilir alışveriş merkezi kategorisinde bulunmaktadır. T-Concept imzası taşıyan bu yeni proje, kolay ulaşılabilir lokasyonu, seçkin markaları ve sahip olduğu mimarisi başta olmak üzere ziyaretçilerine yeni bir alışveriş deneyimi yaşatmak istiyor. İsmi mimari görünümü itibari ile küçük bir şehri andırmasından geliyor. Hilltown İzmir Alışveriş Merkezi, toplamda 190 mağazası ile ziyaretçilerini bekliyor. Bunun yanı sıra İzmir’de ilk kez “starium salonu” da Hilltown İzmir sinemada yer alıyor. Ayrıca “gold class” ve “home class” salonları ile de hizmet veriyor. Toplam 7 tane sinema salonuna sahip Hilltown İzmir sinema, en iyi 6 İzmir sinema salonu listemizde ilk sıralarda. Açık teraslı cafe ve restoranları, farklı yaş grupları için çocuk oyun parkı ve geniş etkinlik alanları ile sizleri bekliyor. 

Hilltown İzmir Sinema Adres: Hilltown Karşıyaka AVM, Yalı Mahallesi, 6522. Sokak, No: 3, 35550, Karşıyaka/ İZMİR.

  • Forum Bornova

Ege Bölgesi’nin ve İzmir’in ilk açık hava alışveriş merkezi olan Forum Bornova’ya götürüyoruz. Ege Üniversitesi’nin yanında yer alması sebebi ile özellikle üniversitelere gençlerin yoğun talebi ile karşılaşıyor. Hem açık hem kapalı alanların yer aldığı Forum Bornova’da IKEA’dan, 5M Migros’ kadar pek çok yerli ve yabancı markayı bulabilirsiniz. Ayrıca yedi adet sinema salonu ile de eğlencenize ortak olmaya davet ediyor. 3.000 araç kapasitesi ile çok sayıda misafiri aynı anda ağırlayabiliyor. Çevre mimarisi ile İzmir’in doğal dokusu ile uyum sağlayan bir alışveriş merkezi.

Forum Bornova Adres: Forum Bornova, Kazımdirik Mahallesi, 372. Sokak, No: 75, 35100,  Bornova/ İZMİR. 

  • Konak Pier Sinema

Bundan tam 150 yıl kadar önce bir gümrük binası olarak inşa edilen Konak Pier zamanla değişime uğradı. Binanın göz alıcı mimarisi ve körfeze doğru uzanan yapısı ile , farklı milletlerden çok sayıda insanla dolup taşmış. Günümüzde ise Konak Pier, İzmir halkının sıklıkla tercih ettiği sosyal bir alan olarak hizmet vermektedir. Denizin serinletici etkisi ile birlikte benzersiz bir alışveriş keyfi sunan Konak Pier, özellikle sinemada film izlemek isteyenleri de ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Tarihi mimari ve doğal güzelliği ile tıpkı eski zamanlardaki gibi açık hava sinemasını yaşatıyor. Gün boyu dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir ardından sevdiğiniz ile birlikte Ege’ye karşı film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. 

izmir-sinema-salonu-2.jpg

Konak Pier Sinema Adres: Konak Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 1935260, Pier AVM, Konak/ İZMİR.

  • İzmir İstinye Park Sinema

Yemyeşil açık alanı ve ferah iç mekanı ile İstinye Park İzmir sizlere farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Ege’nin ruhu ile bütünleşen mimarisi ve tarihi geçmişi ile sizi sarıyor. Mağazaların yanı sıra dünya mutfaklarından da farklı lezzetler sunan İstinye Park İzmir ziyaretçilerine kapılarını aralıyor. Toplam 8 adet salondan meydana gelen Kültür Sanat ve Performans Merkezi eğlencenin adresi. Konserden, tiyatroya kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Nitekim en iyi 6 İzmir sinema salonu listemizde de İzmir İstinye Park sinema yerini alıyor. 

İzmir İstinye Park Adres: Bahçelerarası Mh Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Sok. No:3, 35330 Balçova/İzmir

İzmir Sinemalarını Keşfetmek İçin Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

İzmir araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Yorum ekle