Yolcu360 Blog
izmir-kamp-alanlari
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İzmir Kamp Alanları: İzmir’de Az Bilinen Harika Kamp Alanları 

İzmir Kamp Alanları: İzmir’de Az Bilinen Harika Kamp Alanları 

Ülkemiz harika doğasıyla insanları büyülemeyi başarıyor. Tertemiz güzelliklerin olduğu ülkemizde sessiz sedasız bir ortamda, şehirden uzak, kafa dinlemelik kamp alanları araştırılıyor. Kamp denilince akıllara ilk olarak İzmir gelir. Muhteşem kamp alanlarına sahip, kafanızı dinleyebileceğiniz, güzel bir tatil geçireceğiniz İzmir kamp alanları hangileri sizler için araştırdık. 

İzmir’de kamp yapmanın tadına yeşile ve maviye doyarak varabilirsiniz. O eşsiz manzaralar eşliğinde tatilinizin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Birbirinden güzel kamp alanlarına sahip yerlere çadırınızı kurup anının tadını çıkartmaya bakabilirsiniz. 

İşte sizler için hazırladığımız İzmir’e yakın mesafede az bilinen harika kamp alanları listemize bakabilirsiniz. Şehrin gürültüsünden uzak kamp yapmak için en uygun kamp alanları. 

Karagöl Tabiat Parkı 

izmir-kamp

Doğa ile iç içe, sessizliğin içerisinde kamp yapmak isteyenler için harika bir kamp alanı. Karagöl tabiat parkı çam ormanları ile kaplı ve içerisinde tektonik bir göle sahip. Tatil yapmak isteyenler buraya çadırlarını alıp gelebilirler. Çadırı olmayanlar için çadır kiralama imkanı da vardır. Karagöl tabiat parkının fazlaca ziyaret edilme nedenlerinden biri de İzmir’e  yakın mesafede olmasıdır. Kamp alanında herhangi bir ihtiyaç halinde şehir merkezinden ihtiyaçları karşılamak mümkün. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmediyseniz eğer bu kamp alanındaki restoranlardan karşılayabilirsiniz. 

Kalemlik Orman Parkı  

22 hektarlık bir alana kurulmuş olan Kalemlik orman parkı, kıyı şeridine paralel olarak konumlanıyor. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla gelip, şehirden uzak sakin bir tatil geçirmek için az bilinen harika kamp alanları başında yerini alır. Meşe ve kızıl çam ormanları içerisinde kuş seslerine uyanabileceğiniz bir kamp alanıdır. Çadırınızı kurup, ciğerlerinize bol oksijen doldurabileceğiniz, dolu dolu vakit geçirebileceğiniz kamp alanları listesine ekleyebilirsiniz. İzmir’de bulunan kalemlik orman parkı 200 çadır kapasitesine sahip, yaz aylarında uğrak noktalardan. 

Hitit Kapartması Kamp Alanı 

Sessiz tadını çıkartarak tatil geçirmek isteyenlerin mutlaka çadırını alıp ziyaret etmesi gereken bir yer. Hitit kapartması kamp alanı Kemalpaşa ve torbalı yolunun üzerinde bulunan az bilinen kamp alanları arasındadır.  Kamp alnı biraz kayalık alandan oluşmaktadır. Kamp yapmak için gelenler ilk başta çadır kurmak için yer bulmakta zorlanabilirler ancak çok güzel manzaraya sahip alanlar bulabilirsiniz. İzmir’de bulunan bu kamp alanına varmadan önce ihtiyaçlarını almalısınız. Şehir merkezine diğer kamp alanlarına göre uzak kalmaktadır. 

Sazlıca Plajı Kamp Alanı 

Sazlıca plajı kamp alanı deniz kenarında yer alıyor. İzmir’de havanın güzel maviliğinin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, sizlere tatil havası yaratacak bir etkiye sahip kamp alanıdır. İçerdiği imkanlar nedeniyle gözde kamp alanlarındandır. Bu kamp alanın en güzel özellikleri duş ve tuvalet ihtiyacı bulunan alanları, buzdolabı hizmeti, wifi, elektrik gibi ihtiyaçlarında yer almasıdır. Çadırınız olmadığı takdirde çadır kiralama imkanı da sunar. Her türlü ihtiyaçlarınızı kamp alanı içerisinde giderebilme imkanı sunar.  Hoş bir vakit geçirmek için İzmir’de az bilinen kamp alanlarındandır. 

İzmir Kamp Alanları: Claros Kamp Alanı 

Bu kamp alanı İzmir Çeşme, Seferihisar ve Kuşadası yolunun üzerinde yer almaktadır. Deniz manzarası eşliğinde kamp yapmak isteyenler için mükemmel doğası ile size doyumsuz bir an geçirmenizi sağlayacak. Carlos antik kentini ziyaret etmek isteyenler için buraya gelip kamp yapmaları doğru bir karar olacaktır. Kamp alanında ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz tuvalet ve duş yerleri, plaj, piknik alanları, büfeler, içme suları ve giyinme kabinleri bulunmaktadır. 

Saklıköy Kamp Alanı 

İzmir’de kamp yapabileceğiniz cennet alanlarından.. Mordoğan bölgesinde yer almaktadır. Saklıköy kamp alanı, İzmir’in güzelliklerini yansıtan bir alandır. Şehir merkezine yakın az bilinen ama en çok tercih edilen kamp alanlarındandır. Yeşilin ve mavinin birleştiği nadir güzelliklere sahip, oksijeni bol bir kamp alanıdır. Çadırınızdan çıkıp denize girebilirsiniz. 

İzmir Kamp Alanları: Hipo Kamp Alanı 

Denize sıfır noktada kamp yapmak için rotanızı mutlaka buraya çevirmelisiniz. Ailenizle birlikte kamp yapmak için önerilen kamp alanlarındandır. Görkemli ağaçlarla kaplı alanda kamp yapmak, kaliteli bir zaman geçirmek için Hipo kamp alanını ziyaret edebelirsiniz. İzmir’de yakın bir alandadır. Bu tesisin en güzel özelliği etrafında yer alan yerleşim alanlarına yakın olmakla birlikte, marketler, karavanlar, restoranlar, kiralık telefon ve en önemlisi yedi yirmi dört güvenlik hizmeti her türlü hizmetten yararlanabilme imkanı sunar. Aynı zamanda bu kamp alanı temizliğe verdiği önemle de dikkat çeker. Temiz ve güvenilir bir ortamda kamp geçirmek isteyenler için Hipo kamp alanı önerilebilir. 

Deniz Çadır Kamp  

Kurulduğundan beri hiç ağaç kesilmemiş harika orman alanlarına sahip bir kamp alanıdır. Muhteşem zeytin ağaçları ve fıstık ağaçları arasında, çadırınızı atıp kafa dinleyebileceğiniz kamp alanlarındandır. Deniz çadır kamp alanı, 11.000 metrekarelik denizle bütünleşmiş bir alana yayılıyor. Bademli’nin en güzel koylarına yakın olması nedeniyle bisikletle veya yürüyerek keşfe çıkmanız da mümkün. Bu doğa harikası mekanda kamp yapmak için ihtiyacınız olan tek şey çadır. Olmadığı takdirde kiralamanız mümkün. Kafa dinlemelik bu mekanda sessiz, sakin ve huzurlu dolu bir zaman geçirmek mümkün.  

Kayser Kaya Camping  

Kayser Kaya Camping Ege’nin en güzel köylerinden Şirince’nin tek kamp alanı burası. Köyün en tepesinde konumlanan kamptan tarihi evlere tepeden bakıp, ciğerlerinize çam kokan mis gibi havasını doldurabiliyorsunuz. Bu güzel manzara eşliğinde eşsiz bir kamp deneyimi sunan bu mekanı ziyarette mutlaka bulunmalısınız. Az bilinen kamp alanlarındandır.

İzmir’de Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle