Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > İzmir Etkinlik Takvimi Şubat 2024

İzmir Etkinlik Takvimi Şubat 2024

İzmir’de yaşamak, gerçekten de bir ayrıcalık. Kültürel aurası olan İzmir’de tatil ve kent yaşamı iç içedir. Kendinizi aynı anda sahil kasabası dinginliğinde ve metropol hareketliliğinde bulabilirsiniz. Trafik, kalabalık, hava kirliliği konularında İstanbul ve Ankara’ya oranla sakindir. İzmir’in en güzel yanı şehirde yaz kış sürekli aktivite olmasıdır. Sevgililer, öğrenciler, arkadaşlar, çocuklar, evli çiftler ya da farklı meslek grupları için İzmir etkinliklerle dolu bir kent. Özellikle kış aylarında pek çok şehir, soğuk havanın ya da ulaşımın zorlaşmasının sonucunda etkinliklere ara verirken İzmir’de böyle olmaz. Çünkü en çetin kış koşulları, çoğu ilin bahar havasında geçer. 2024 Şubat İzmir etkinlik takvimi de bu nedenle oldukça dolu. 

İzmir’de Şubat Etkinlikleri

İzmir’de Şubat ayında hangi konserler, hangi gösteriler, hangi eğlenceli etkinlikler var diye düşünenler için en heyecan verici seçenekleri listeledik. Kendinize harika bir Şubat İzmir etkinlik planı yapabilirsiniz. İşte Şubat ayında İzmir’deki etkinlikler listesi:

İzmir Konserleri Şubat Takvimi

izmir-etkinlik-takvimi-subat

İzmir’de Şubat ayında çok sayıda konser etkinliği var. Heyecan veren konserler içinde romantik seçenekler, eğlence dolu seçenekler ve elbette geçmişin izlerini taşıyan kıymetli müzikal değerler de söz konusu. Bakalım İzmir’de Şubat ayında hangi konserler var?

  • Göksel Konseri

Göksel, 1990’lardan beri kendine çizdiği özel yeri korumaya devam ediyor. Göksel’in romantik ve çok kendine özgü olan ses tonu ile muhteşem bir konser dinletisine dahil olabilirsiniz. Göksel Konseri Hayal kahvesinde. Romantik bir anı olarak mutlaka dikkate alın.

Hayal Kahvesi İzmir

03 Şubat

300 TL

  • Simge Konseri

Simge konseri, son zamanların en beklenen konser seçeneklerinden biri. 2 Şubat’ta Ooze Venue Hayal Kahvesi konforunda Simge konseri var. Arkdaşlarla, eşle ve sevgiliyle gidilir. Ama yalnız da gidilir, kaçırmayın.

Ooze Venue Hayal Kahvesi

02 Şubat

350 TL

  • Gökhan Türkmen Konseri

Gökhan Türkmen konseri Şubat ayının dinlendirici etkinliği olabilir. Romantik ve eğlenceli bir çizgi sunan şarkıcı, etkileyici bir canlı performans sunuyor. Şubat ayında Gökhan Türkmen konseri için şimdiden biletinizi alabilirsiniz. 

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi

07 Şubat Çarşamba

  • Berkay Konseri

Berkay konserleri, tadı damaklarda kalan konserlerdendir. Berkay konseri Şubat İzmir arayışında iseniz ayın 9’unda harika bir konser seçeneği var. Eşinizle, sevgilinizle, dostlarınızla bu konsere katılarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Carnival Venue Hilltown AVM

09 Şubat

456 TL

  • Emre Aydın Konseri

Emre Aydın, son yılların en sevilen seslerinden biri. Kendine özgü bir tarzı olan Emre Aydın’ın muhteşem sesinden keyifli şarkılar dinlemek üzere biletlerinizi alabilirsiniz. Hongout PSM konforunda keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Hangout PSM

10 Şubat

275 TL

  • Cem Adrian Konseri

Şubat ayı romantizmin ayıdır. Cem Adrian da romantizmin adıdır 🙂 Gerçekten Şubat romantizmini sonuna kadar yaşamak üzere Cem Adrian konserini tercih edebilirsiniz. Ozee Venue’de yılların tecrübesiyle konforlu bir biçimde İzmir Cem Adrian konserini yaşayabilirsiniz. 

Ooze Venue

10 Şubat

450 TL

  • Fatih Erkoç Konseri

Türk müziğinin en güçlü isimlerinden biri olan Fatih Erkoç, canlı performansı mutlaka izlenmesi gerekenlerden biri. Dünyanın en iyi sesleri arasında gösterilen Erkoç’un İzmir konseri kaçmaz. Elveda Tatlım, Ellerim Bomboş gibi şarkılarla bir efsane olan Erkoç’un harika müzikal performansını canlı canlı deneyimleyin, deriz. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

11 Şubat

290 Tl

  • İrem Derici Konseri

Tam da sevgililer gününde ne yapılır diye düşünenlere özel bir konser: İrem Derici İzmir konseri. Hayal Kahvesi’nde İzmir İrem Derici konseri Şubat ayının en renkli sahnelerinden biri olmaya aday. Siz de alın sevgilinizi, eşinizi, hayat arkadaşınızı katılın melodinin ritmine…

Hayal Kahvesi İzmir

14 Şubat

600 TL

  • Mert Demir Konseri

Şubat ayının güzel konserlerinden biri de Mert Demir konseri. Mert Demir; hem şarkıcı hem de söz yazarı. Ayrıca çok sayıda albümde prodüktör, yapımcı ve aranjör olarak da imzası var. İyi bir enstrüman çalgıcısı olduğu da söylenebilir. Çünkü gitar, elektro gitar, bas, piyano, klavye konularında oldukça iyi. 

Hayal Kahvesi İzmir

17 Şubat

320 TL

  • Tuğkan Konseri

Tuğkan, 2018 yılında kendi adını taşıyan bir albüm çıkarmıştı. Aynı yıl Ele Layık albümü ve arkasından Ayrılık albümü çıktı. Üç albümü de çok sevildi.  İzmir’de 17 Şubat’ta da harika bir performansla İzmirlilere seslenecek. 

Holly Stone Performance Hall İzmir

17 Şubat Cumartesi

150 TL

  • Doksanlar Diskosu

Doksanlar Diskosu, o muhteşem müzik ile anlamlanan yaşamların olduğu yılları yeniden yaşatıyor. Müziğin evlere, zihinlere, kalplere dolduğu 90’ların şarkıları ile coşarak kafa dağıtmak için mutlaka biletinizi alın. 

Holly Stone Performance Hall İzmir / İzmir

21 Şubat Çarşamba

120 TL

  • Sagopa Kajmer Konseri

Sagopa Kajmer, çok sevilen bir DJ. Kendisinin gerçek adı, Yunus Özyavuz. Bir ara, DJ Mic Check ve Silahsız Kuvvet olarak da tanındı. Kendisi aslında bir Türk rapçi. Aynı zamanda müzik yapımcısı, söz ve şarkı yazarı. Onun müziğini dinlemek, müzikle coşmak üzere biletinizi hemen alabilirsiniz. 

Ooze Venue 

24 Şubat

500 TL

  • Çağan Şengül Konseri

İzmir’de Şubat ayında konser arayışında Çağan Şengül de öne çıkan isimlerden biri. 

Çok Yazık, Ben Sana Veda Edemem şarkılarıyla meşhur olan Çağan Şengül, etkileyici bir sese sahip. Romantik ses tonu ve şarkılarıyla Şubat ayında mutlaka keyif alacağınız bir konser olacaktır. 

Holly Stone Performance Hall İzmir

28 Şubat Perşembe

250 TL

  • Ezginin Günlüğü Konseri

Ezgi’nin Günlüğü, geçmişten bir şeyler fısıldar gibi. Hatta onlar ilk çıktıkları yani yeni oldukları yıllar içinde bile böyle idi. Ezginin Günlüğü ile sadece aşk değil insana dair tüm duyguların tuşlarına basacak şarkılarla harika bir zihinsel canlanma yaşayabilirsiniz. 

Hayal Kahvesi İzmir

28 Şubat

200 TL

İzmir Şubat Tiyatro ve Sahne Gösterileri

izmir-etkinlik-takvimi-subat-

İzmir, tiyatro konusunda Türkiye’nin öncü kentlerinden biridir. İzmir’de Şubat ayı tiyatroları için çok zengin seçenek var. Bornova, Karşıyaka, Narlıdere ve Konak bu konuda öne çıkan ilçeler. İzmir Şubat tiyatro ve gösterilerinden öne çıkanları da listeledik. 

  • Sunay Akın ile Yüz Yüze Gösterisi

Sunay Akın, bildiğimizi sandığımız basit şeylerin arkasındaki derin detayları görmemizi sağlayan bir usta gibi. Küçücük nesneler üzerinden ya da sıradan olanın içinden büyüleyici detayların olduğu bir macera sunan Sunay Akın’ı canlı canlı izleme fırsatını kaçırmayın. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

02 Şubat

150 TL

  • Richard Oyunu

Sıradışı bir tiyatro oyunu olan Richard, çok etkileyici sahneler sunuyor. Pür dikkat izleyeceğiniz bu oyun, İzmir’de 3 Şubat’ta izlenebilir. Okan Bayülgen, Şenay Gürler, Ebru Unurtan, Nihal Usanmaz, Kevork Türker gibi oyuncuların sahnesini izlemek üzere kaçırmamanızı öneririz. 

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi

03 Şubat

448 TL

  • Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım

Fırat Tanış, çok etkileyici bir Türk oyuncu ve seslendirmen. Kendine özgü oyunculuk stili, hemen herkesin tanıdığı ses tonu ile özel bir yere sahip. İzmir Bostanlı’da Fırat Tanış ile tanış olmaya davetlisiniz. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

06 Şubat

399 TL

  • Notre Dame’ın Kamburu Müzikali

En eski ve en etkileyici oyun senaryolarından biri olan Notre Dame Kamburu, yepyeni bir versiyonla sahnede. Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda sergilenecek olan oyun, tiyatro zevkini muhteşem şekilde deneyimletiyor. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

07 Şubat

350 Tl

  • Taxim Oyunu

Şevket Çoruh, Ozan Güven, Ömür Arpacı, Seçkin Özdemir, Ahmet Balta gibi oyuncuların yer aldığı Taxim Oyunu Şubat ayında İzmir’de. İnsanların yaşadığı farklı deneyimleri ve onların birbirinden çok farklı kaderlerinin kesişimlerini heyecanla izleyebilirsiniz. Bu arada kim olursa olsun insan insandır işte…

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

13 Şubat

585 TL

  • Gökhan Çınar Katarsis “Gel Yeniden Başlayalım”

Uzman psikolog Gökhan Çınar, uzun zamandır Katarsis programı ile yayın yapıyor ve çok tanındı. Ünlüleri de dahil ettiği programı gerçekten çok ses getirdi. Bu güzel konsept, aynı zamanda insanı insana anlatıyor gerçekten. Gel Yeniden Başlayalım gösterisi de sizi, bambaşka bir bakış açısına taşıyabilir. Hayata yeni bir vizyon katmak üzere bilet alabilirsiniz. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

23 Şubat

340 Tl

  • Mahşer-i Cümbüş Oyunu

2000’lerin sonlarında ortaya çıkan ve iyi ki de çıkan Mahşer-i Cümbüş, muhteşem bir performansla gösteri sunuyor. Etkileşimli tiyatronun da öncülerinden olan bu ekip, aynı zamanda televizyonda izlediğimiz çok sayıda kült diziden de tanıdık yüzlere sahip. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

25 Şubat

336 TL

  • Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

1990’lı yılların acımasız eleştirmeni Armağan Çağlayan, bugün bilge bir dokunuşla yaşama dahil konulara incelikle dokunuyor. O eleştirel bakış açısını belki biraz törpülemiş olsa da gündemde olanı veya gündem olanı bambaşka bir açıdan da görmemize yardım eden perspektifler sunuyor. Armağan Çağlayan’ın anlatacakları ile yeni fikirlere ve yeni bakış açılarına ulaşmak mümkün. 

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi

27 Şubat

400 TL

  • Doğu Demirkol

Son yılların en popüler oyuncularından biri Doğu Demirkol. Yüzleri gülümseten Doğu Demirkol, çok da iyi bir komedyen. Sadece komik de değil üstelik Nuri Bilge Ceylan filminde de rol almış güçlü bir oyuncu. Yaşam Koçu filmi ile de gündemde olan Doğu Demirkol’un gösterisi Şubat ayında İzmir’de. 

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

09 Şubat

500 TL

İzmir Şubat Çocuk Etkinlikleri

izmir-etkinlik-takvimi-subat-3.jpg

İzmir’de çocuklar için etkinlikler Şubat ayında da devam ediyor. İzmir Şubat çocuk etkinlikleri için keyifli tiyatro gösterileri var. Ayrıca sevilen çizgi karakterlerin canlandırıldığı gösteriler de var. İzmir Şubat çocuk tiyatro ve gösterilerinin bazıları şöyle listeleniyor:

  • Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu

Bir gösteri düşünün 1200’lü yıllardan beri modası hiç geçmemiş. Gölge oyunu, Hacivat Karagöz oyunu. Yaşama Türk kadim kültürünün izlerini sunan bu oyunu çocuklarınıza tanıtmanız önemli. 

01 Şubat

Alsancak Gazi Ortaokulu Sahnesi

125 TL

  • Alaaddin’in Sihirli Lambası Müzikali

Hemen herkesin çocukluğundan tanıdığı bazı hikayeler, masallar vardır. Bunlardan biri de Alaaddin’in Sihirli Lambası. Bir çocuğun inanılmaz bir olayla değişen hayatı üzerine yazılan yüzlerce senaryonun atalarından biridir onun hikayesi. Alaaddin’in Sihirli Lambası Müzikali ile çocukların eğlenceli bir biçimde bu hikayeyi öğrenmesini sağlayabilirsiniz. 

01 Şubat

Alsancak Gazi Ortaokulu Sahnesi

165 TL

  • Güzel ve Çirkin Oyunu

Ah o Güzel ve Çirkin’in hikayesi yok mu? Hem yerle bir eder o güzellik ve yakışıklılık teorilerini hem de pekiştirir. “davul bile dengi dengine” kuramına başta ters düşer. Güzel kıza yakışıklı oğlan klişesini insanın gerçek kişiliğini tanıma bilgisi ile siler atar. Ama sonunda canavar yine de yakışıklı olur gerçi. Güzel ve Çirkin masalı, her durumda bir kült masaldır ve her çocuk için öğrenilesi tarafları vardır. İzmir’de 2 Şubatta Maske Sanat Tiyatrosunda bu hikayeyi bir tiyatro oyunu olarak çocuklara izletebilirsiniz. Güzelin içinin güzelliğini, çirkinin içinin güzele baktıkça güzelleşmesini izlemekle öğrenecekleri çok şey var. 

Maske Sanat Tiyatrosu

02 Şubat

60 Tl

  • Bi’ Tuhaf Uzay Macerası

Uzay, her zihin için sınırları zorlayıcı bir gizemdir. Tılsımlı, efsunlu olduğu kadar bilimsiz düşünülemeyen yegane konulardan biridir. Uzay hakkında öğrenilen her bilgi, çocukların da ufuklarını zorlar. Biraz daha ileriye bakmalarına ve görünenin ötesini araştırma zahmetine kesinlikle değeceğine ikna olmalarına yardım eder uzay ve uzay hakkındaki herşey. Bi’ Tuhaf Uzay Macerası Oyunu da çocukların çok seveceği detaylarla dolu, etkileyici ve şaşırtıcı bir oyun. İzmir çocuk etkinliği Şubat arayışında mutlaka değerlendirin, deriz.  

Akıl Fikir Kumpanyası

03 Şubat

100 TL

  • Küçük Kara Balık Oyunu

İranlı hikaye yazarı, çocuklara felsefenin kapıları açarken dünyada nasıl bir iz bıraktığının farkında mıydı acaba? Bir öğretmenin bu kadar etkileyici bir eserin sahibi olacak kadar vizyoner olmasına ve onun İranlı olmasına ne demeli? Samet Bahrengi’nin ölümsüz eseri Küçük Kara Balık, bir tiyatro oyunu ile İzmir’de. Güvenli, tanıdık yaşam alanının dışındaki yaşamları keşfetmeye cesaret eden küçük kara balıklar değil mi, dünyayı değiştirenler…Çocukların zihinlerini özgür bırakmak üzere hayaller kurduran bu oyunu izlemek keyifli olabilir. 

04 Şubat

Akıl Fikir Kumpanyası

100 TL

  • Oz Büyücüsü

Batı çocuk edebiyatının en ünlü hikayelerinden biri olan Oz Büyücüsü, ilginç detaylarla dolu bir macera sunuyor. Çocuklara sürükleyici bir macera sunan Oz Büyücüsü, Karşıyaka Batı Sahnesinde 4 Şubat’ta İzmirliler’e geliyor. 

04 Şubat

Karşıyaka Batı Sahne

80 TL

  • Dedektif Pamuk

Dedektif Pamuk, eğlenceli bir çocuk oyunu. Çocuklar için keyifli dakikalar sunan bu oyun, onların seveceği detaylarla dolu. Kaçırmayın. 

04 Şubat

Karşıyaka Batı Sahne

80 TL

  • Kahraman Patiler 2 Çocuk Oyunu

Çocuklar için tiyatro, izlenceden ibaret değildir. İnsanların canlı canlı farklı rollere girerek sunduğu müthiş bir zihinsel aktivite ziyafetidir. Ses değişimleri, oyundaki roller, sahnenin kendisi ve daha fazlası bakış açılarını zenginleştirir. Kahraman Patiler 2 Çocuk Oyunu, İzmirli çocuklarla buluşuyor. 

Narlıdere AKM
09 Şubat

150 TL

  • Kral Çıplak Oyunu

Bazen herkesin bildiği ama kimsenin dillendirmediği sırlar vardır. Öyle bir hal alır ki bu sırlar, insanlar kitleler halinde onları gerçek sanmaya başlar. Bazen toplumun neden olduğu körlükten nasibini henüz almamış bir çocuk, bağırı verir gerçeği. Kral Çıplak adlı çok bilindik hikaye tam olarak buna vurgu yapar zekice. Bir çocuk oyunu olarak tasarlanan Kral Çıplak oyunu, Sekizde Sahne’de Şubat ayında İzmirli çocuklarla buluşuyor. 

Sekizde Sahne

18 Şubat

80 TL

Etkinliklerle İzmir’i ve Hayatı Yaşayın!

İzmir’de Şubat ayında çocuk etkinlikleri, konserler ya da tiyatro ve sahne gösterileri ile keyifli planlar yapabilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli içerikler sunan etkinlikleri değerlendirerek hayatınıza renk katabilirsiniz. İzmir Şubat ayı etkinlik takvimi için ulaşım sağlamak üzere araca ihtiyacınız olursa Yolcu360.com ile ilerleyebilirsiniz. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Yorum ekle