Yolcu360 Blog
istanbulun-en-iyi-hamburgercileri

İstanbul’un En İyi Hamburgercileri

İstanbul hamburger mekanları açısından gerçekten çok zengin bir şehrimiz. Son zamanlarda gelişen gurme dokunuş ışığında burger alışkanlığı da bambaşka bir boyuta ulaştı. El yapımı ekmekler, köfteler, etler, enfes eşlikçiler ve muhteşem soslar ile birleştiğinde kat kat yükselen hamburgerlere karşı koyabilmek de zorlaşıyor. Siz de gurme hamburgerlerin yanında gelen çıtır çıtır taze patates kızartmasına karşı koyamayanlardan mısınız? O zaman gelin İstanbullu hamburgerciler arasından sizler için seçtiğimiz restoranları birlikte inceleyelim. İstanbul’un en iyi hamburgercileri listesini hazırlanırken belli bir kıstas üzerinde sıralama yapmadık. Şimdiden afiyet olsun!

istanbulun-en-iyi-hamburgercileri-1

Yazıya geçmeden önce dilerseniz “İstanbul’un En Lezzetli Mekanları / İstanbul’da Ne Yenir?” başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.

İstanbul’un En İyi Hamburgercileri

Taç Burger – Balat

Butik hamburgerci olan işletme, dışarıdan bakıldığında kalitesini yansıtamasa da lezzet, servis, ürün kalitesi ve soslar bakımından beklentinizi karşılayacak. 

İlgili işletmecilerin çalıştığı bu samimi mekanda dilerseniz üst katta da oturabilirsiniz.

Adres: Balat, Vodina Cd. No 132 No: 132, 34087 Fatih/İstanbul

3 Burger– Kadıköy

3 burger biraz ara sokakta kalmış dolayısıyla yoğun olmayan bir işletme. İstanbul hamburger işletmeleri arasında fiyat performans oranı oldukça iyi.

Sipariş öncesinde ikram ettikleri turşu suyu ile daha baştan kalbinizi kazanıyorlar. İstanbul’daki butik hamburgerciler arasında iyilerden biri olan 3 Burger Kadıköy, patates kızartması ve etinin lezzetiyle şans vermeniz gereken bir yer.

Adres: Rasimpaşa, Beyciğim Sk. 14/A, 34716 Kadıköy/İstanbul

Keyifli bir yemeğin ardından Kadıköy’de çalışılabilecek mekan önerileri için buraya tıklayınız

Biber Burger – Beşiktaş

İstanbullu hamburgerciler arasında en iyilerden sayılan Biber Burger, Beşiktaş’taki işletmelere göre oldukça geniş ve güzel dekore edilmiş. Özellikle Jetlag Burger menüsü oldukça tercih ediliyor. 

Fiyatlar biraz pahalı gelebilir fakat hamburger ekmeği, ev yapımı köftesi, farklı lezzetteki sosları ve güler yüzlü personeliyle beklentilerinizi karşılayacak.

Adres: Yıldız, Çırağan Cd. No:11, 34349 Beşiktaş/İstanbul

Beşiktaş’ta nerede kahvaltı edilir merak ediyorsanız, Beşiktaş kahvaltı mekanları yazımıza mutlaka göz atın!

Zapata Burger – Kadıköy

İstanbul Kadıköy çevresindeki en iyi hamburger restoranlarından biridir. Bir kere şans vermelisiniz. Lezzet, fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde gayet hoş bir yer Zapata. 

Hamburger, patates ve içecek üçlünüzü menü şeklinde değil ayrı ayrı sipariş etmeniz gerekiyor. Pancar soslarını ve kendi yaptıkları mayonezi de denemelisiniz. Zapata genellikle kalabalık olduğu için sıra beklemeniz gerekebilir.

Adres: Caferağa, Sakız Sk. No: 1 D:C, 34710 Kadıköy/Istanbul

Akali – Beşiktaş

Akali, İstanbullu hamburgerciler arasında fiyat açısından değerlendirildiğinde ortalamanın bir tık üzerinde kalıyor. Mekan küçük olsa da keyifli ve ferah hissettiren çalışanlara sahip.

Hamburgerin içerisine kendi tercihinizle ananaslı, avokadolu veya menüde bulunan daha farklı soslar ekleyebiliyorsunuz. Tercih edenler için dana bacon seçecekleri de bulunuyor.

Adres: Vişnezade, Dibekçi Sk. No:11, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Zula – Şişli

Zula’nın Şişli, Kanyon ve Vadi İstanbul’da şubesi mevcut. Bir ara sokakta yer alan mekanı bulmanız biraz zor olabilir.

Kullanılan malzemelerle et, ekmek uyumu ve porsiyon miktarı gayet makul. Patates kızartmasını ve özel soslarını da mutlaka denemelisiniz. Ayrıca eğer tercih ederseniz menülerinde domuz eti de bulunuyor.

Butik bir işletme olan Zula’da alan tahmin edersiniz ki çok büyük değil. Dolayısıyla kalabalık günlerde 4-5 kişiden fazla grupları ağırlamakta zorlanabilirler.  Sonuç olarak mutlaka şans vermeniz gereken İstanbullu hamburgerciler arasında yerini alıyor.

Adres: İnönü, Harbiye Çayırı Sk. 101’a, 34373 Şişli/İstanbul

Burgerhood – Nişantaşı

Burgerhood, Nişantaşı bölgesinde canınız hamburger yemek isterse, tereddüt etmeden deneyebileceğiniz bir mekan. Ayrıca aperatif konusunda da gayet başarılılar.

İstanbullu hamburgerciler arasında çok farklı biralar tadabileceğiniz, bağımsız müzikleriyle juicy burger deneyimleyebileceğiniz noktalardan.

Patateslerin üstüne serptikleri trüflü sosu denemenizi öneririz. Ayrıca burgerin yanında içmek isteyebileceğiniz alkollü ve alkolsüz içeceklerin tümü de menüde yer alıyor.

Adres: Teşvikiye, Hacı Emin Efendi Sk. No: 24/E, 34365 Şişli/İstanbul

İstanbul’un En İyi Hamburgercileri: The Grungy – Teşvikiye

Merkezi konumunun yanında mekan biraz kaldırımdan aşağıda kaldığı için dikkat etmezseniz yürürken görmeden geçebilirsiniz. Menüde 5 çeşit hamburger var.

Hem susamlı hem de daha tok bir yapıya sahip olan hamburger ekmeğini İzmir Kumru ekmeği tadına benzetebilirsiniz. Kendine has lezzetlere ve güler yüzlü çalışanlara sahip The Grungy’e mutlaka bir şans vermelisiniz.

Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Cd. No:72, 34353 İstanbul

Jimmy’s Burger – İstinye

Jimmy’s Burger’in lezzetini İstanbul’un en iyi hamburgeri arasında sayabiliriz. Ayrıca dilerseniz pizzalarından da deneyimleyebilirsiniz. Spesiyalleri olan tereyağlı Jimmy’s burgeri deneyebilirsiniz.

Son olarak mekanı fiyat, kalite ve hizmet dengesi olarak da değerlendirdiğimizde beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak.

Adres: İstinye, Koru Cd. No:3, 34460 Sarıyer/İstanbul

İstanbul’un En İyi Hamburgercileri: Komşu Kasap Burger & Steak House – Levent

Komşu Kasap İstanbul’da kaliteli hamburger yiyebileceğiniz restoranlardan biri. Oldukça doyurucu porsiyonlara sahip olan işletmenin kullandığı malzemeler de gayet kaliteli. Ayrıca soslar da orijinal ve markaya ait. 

Tercih sebebinize göre hamburgerin acısını içine koyabildikleri gibi dilerseniz yanında da verebiliyorlar. Özetle hamburgerinin ekmeği, tazeliği ve porsiyonları oldukça yeterli olan bu mekanı, keyifli bir akşam yemeği için tercih edebilirsiniz.

Adres: Konaklar, Akçam Cd No:17 D:H, 34374 Beşiktaş/İstanbul

İstanbul’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle