Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İstanbul Makarna Mekanları / İstanbul’un En İyi Makarnacıları

İstanbul Makarna Mekanları / İstanbul’un En İyi Makarnacıları

Makarna sevmeyen bir insan var mı bilmiyoruz ama biz makarnanın her haline bayılıyoruz. Sizlerinde makarnayı çok sevdiğinizi düşündük ve sizler için İstanbul’un en iyi makarnacıları hangileri diye bir araştırma yaptık. Araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak, her hafta birbirinden farklı makarna mekanları için deneme turuna çıkmaya ne dersiniz? İstanbul makarna mekanları yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

İstanbul’da en iyi makarna nerede yenir?

  • Fauna – Ataşehir

Fauna, 2003 yılında 5 masalı ufak bir lokanta olarak açılmış. Şuan 22 sandalyeli ve açık mutfaklı bir mahalle lokantası. Lokanta müşteri odaklı olarak çalışıyor. Müşterinin isteği üzerine pişirilen makarna, ayrı bir lezzetli oluyor. En iyi makarna mekanları arasında yer alan Fauna, Pazar ve Pazartesi günleri kapalı.

Fauna adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Işıklar Caddesi, Ahmet Muhip Dranas Sokak, No:9/B, Ataşehir. İstanbul araba kiralama için İstanbul Kadıköy araç kiralama olanaklarını inceleyerek, Ataşehir’e kolay bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Vapiano – Suadiye

İstanbul’un en iyi makarna mekanları arasında yer alan Vapiona, mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Vapiona menüsü oldukça zengin. Makarna, pizza ve salataları ile oldukça doyurucu bir restoran. Dünyaca ünlü Vapiano konseptinin Türkiye’de tek temsil eden şube. Self servis şekli ile hizmet veren mekanda müşteri yemeğinin hazırlanış sürecini izleyebilir. Hatta müşteriler kendi istekleri doğrultusunda menüleri kişiselleştirebilir.

Vapiona adres: Selim Ragıp Emeç Sokak No: 4, Suadiye, Kadıköy. Araç kiralama İstanbul için İstanbul Beşiktaş araç kiralama fiyatlarına göz atarak, buraya konforlu bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da gezilecek müzeler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

  • Da Mario – Etiler

Da Mario, İstanbul’un ilk İtalyan restoranı olması ile ön plana çıkmakta. 1993 yılından beri hizmet veren restoran; ev yapımı makarna ve odun fırınında pişirilen pizzaları ile makarna mekanları arasında birçok kişinin ilgisini çekmekte. Özellikle İtalyan mutfağına düşkün olanların mutlaka uğraması gereken bir yer.

Da Mario nerede? Dilhayat Sokak, No:7, Etiler. Beylikdüzü üzerinden gelecek olan makarna severler, İstanbul oto kiralama için İstanbul Beylikdüzü araç kiralama fırsatlarından yararlanabilirler.

En İyi Makarna Nerede Yenir?

  • Eataly – Zorlu Center

Mutfak atölyeleri, marketi ve restoranı ile ön plana çıkan Eataly’nin amacı, en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz her şeyi bir arada bulundurmak. Dünyada 25 Eataly mağaza zincirinden bir tanesi de Zorlu’da yer almakta. İtalya temelli bir restoran olduğu için de en iyi makarna deneyimlerinden birini burada mutlaka yaşayacağınıza eminiz. Ümraniye üzerinden gelmek isteyen İtalyan mutfağı düşkünleri, Araba kiralama İstanbul için İstanbul Ümraniye araç kiralama seçeneklerine bakabilirler.

Beşiktaş Deniz Müzesi için tıklayınız.

  • Mezzaluna – İstinye Park

İtalyan bir iş adamı olan Aldo Bozzi ve İtalyan bir mimar olan Roberto Magris tarafından 1984 yılında New York’da kurulan İtalyan restoranı Mezzaluna, 1995 yılında Türkiye’ye adım atmış. Adım attığı ilk günden beri de en iyi makarna mekanları arasına ismini yazdırmış. Öyle ki kalitesi ve iyi hizmeti sayesinde Türkiye’de birkaç şube daha açarak yayılmış. Bir sürü zengin makarna çeşidine sahip olan restoranda, yemek sonrası güzel bir de kahve içmeye ne dersiniz? İstanbul Taksim araç kiralama olanaklarına bakarak, buraya rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Makarna mekanları

  • İpek Hanım Çiftliği – Balmumcu

Kendileri doğal, sürdürülebilir ve tarıma düşkün bir mekan. Köyden gelen unlarla yapılan makarnaları ve el yapımı sosları ile gerçek bir makarna deneyimi yaşatıyor diyebiliriz. O yüzden en iyisi makarna mekanları için hazırladığınız listeye burayı da ekleyin ve mutlaka gidip deneyin.

İpek Hanım Çiftliği neredeGayrettepe Mahallesi, Hoşsohbet Sokaği No:1, 34349 Beşiktaş. İstanbul Anadolu yakasından gelecek olanlar, İstanbul Bostancı araç kiralama imkanlarından faydalanarak buraya kısa sürede ulaşabilirler.
  • Fiyonk Makarna – Kadıköy

Makarna mekanları arasında burası öğrenci dostu olması ile göz önüne çıkmakta. Makarna konusunda uzman şefleri ve belirli bir ortalamada fiyatları var. En iyisi biz daha fazla anlatmayalım, siz kendiniz keşfedin. 🙂

Fiyonk Makarna Kadıköy Osmanağa Mahallesi, Halitağa Cd. No:6, 34714 Kadıköy

İstanbul araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak, ulaşımınızı rahat bir şekilde sağlayabilirsiniz.

İstanbul hakkında daha fazlası

Yorum ekle