Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > İlk Hibrit Maserati Yola Çıkmaya Hazır! | Hibrit Maserati Nasıl?

İlk Hibrit Maserati Yola Çıkmaya Hazır! | Hibrit Maserati Nasıl?

İtalyanların haklı gururu Maserati markası, her yıl daha fazla yenilikçi ve daha fazla lider ruhlu bir yaklaşımla kendini yeniliyor. İlk kez 1914 yılında Bologna’da kurulan Maserati fabrikası, o günden bugüne neler üretti neler…Kurucusunun aile adını taşıyan Maserati markası, bugün lüks ve ihtişamın sembolü. Bu havalı spor otomobil işinde İtalyanlar çok iyiler. Bugün Fiat Chrysler çatısı altındaki Maserati markası, Alfieri Maserati tarafından kurulmuştu. Peki ilk Hibrit Maserati nasıl? Detaylar için ilk hibrit maserati yola çıkmaya hazır yazısını okumaya devam edin! 🙂

Maserati’nin Elektrikli Yüzü…

Kaynak: https://www.carscoops.com/

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin gibi rakipleri olan Maserati, şimdi teknolojiye daha fazla yatırım yapıyor. Hatta süper spor arabaların teknoloji konusunda öncüsü olmak niyetinde ve bu konuda adımlar atıyor. Maserati, ilk hibrit modeli olan Ghibli Hybrid modelini geçtiğimiz günlerde online olarak tanıttı. Maserati Ghibli hybrid modelinde görev yapan 2.0 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor, 48 voltluk mild hibrid sistemiyle birlikte 330 HP güç ve 450 NM tork değeri sunuyor. Ghibli hibrid 5,7 saniyede 0-100km hızlanmasını alabiliyor. Maserati Ghibli’nin hybrid versiyonun maksimum hızı ie 255km/s. Araçta görev yapan MIA bilgi ve eğlence sistemi de güncellenmiş. 

Maserati’nin hibrid versiyonları nefes kesen bir teknolojiye sahip ama bu kadarla bitmiyor. Marka %100 elektrikli Maserati modelleri üzerinde de çalışıyor. İtalyan üreticinin ilk tam elektrikli modeli Maserati GranTurismo ve GranCabrio modelleri de 2021 yılında tanıtılacak. 

Maserati Levante haberimize de bakın!

Kiralık Maserati Fiyatları Nasıl? / Uyguna Maserati Kiralamak!

Kaynak: https://www.carscoops.com/

Pek çok kişi için Maserati hayal otomobilidir. Ona bırakın bir kere binmeyi yanından bile sayılı kere geçer gider…Aslında bu konuda biraz yanılıyoruz ya da bakış açımız yanlış. Z kuşağı üzerinde yapılan araştırmalarda bu kuşağın her şeye sahip olmak yerine her şeyi deneyimlemek eğiliminde olduğu fark edilmiş. Aslında bu, ne kadar da doğru bir eğilim. Bir arabaya sahip olmak için yıllarca taksit ödemek yerine ihtiyaç oldukça kiralamak çok daha mantıklı değil mi? Diğer yandan Maserati kullanmak da hayal değil. Bir günlüğüne Maserati kiralayarak bu unutulmaz deneyimi yaşamak mümkün. 

Kiralık Maserati fiyatları veya Maserati kiralama fiyatları sıklıkla aranıyor. Maserati kiralamak için ülke genelinde çok sayıda seçeneğiniz var. Lüks araç kiralama firmaları ve bazı rent a car firmalarının araç filolarındaki kiralık Maserati seçenekleri bu konuda size yardımcı olabilir. Kiralık Maserati fiyatlarını yolcu360.com üzerinden listeleyebilirsiniz. Bir kaç saniye içinde bulunduğunuz bölgedeki en uygun kiralık Maserati seçeneğini bulabilirsiniz. Üstelik kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle