Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Hyundai’nin Logosundaki Sosyal Mesafe Mesajı

Hyundai’nin Logosundaki Sosyal Mesafe Mesajı

Hyundai’nin logosundaki H harfini simgelemediğini biliyor muydunuz? Peki, Hyundai logosu ne anlama geliyor? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Hyundai’nin Logosundaki Sosyal Mesafe Mesajı İlgi Çekti!

Hyundai markasının logosu, “H” harfini simgelemiyor desek; şaşır mıydınız? Evet, Hyundai logosundaki H harfinin anlamı, aslında el sıkışan iki insanın bu harfe dönüştüğü bir tasarıma sahip. El sıkışmanın dahi tehlikeli olduğu bugünlerde marka, logosunda bir değişikliğe gitti. Detaylar şöyle…

Detaylı 2021 Hyundai Tucson Özellikleri yazısı için tıklayınız.

Korona İle Değişen Dünya

Coronavirus, son bir kaç aydır, hayatımızı birey bazında dahi net bir şekilde etkiliyor.  Çalışma hayatımızı, sosyal hayatımızı, ekonomi gündemini, eğitim hayatını, alışkanlıklarımızı ve tabi ki yaşamımızı – sağlığımızı tehdit ediyor. Tüm dünya, küresel bir şekilde küreselleşmenin sonucunda hızla yayılma fırsatı bulan bu bulaşıcı hastalık nedeniyle zor günler yaşıyor. Korona, sosyal mesafe konusunda son derece kısıtlayıcı bir yaşama neden oluyor. Sarılmak, temas etmek, el sıkışmak hatta yan yana gelmek bile sağlık için tehlikeli görülüyor. Sürekli olarak evde kalmak, kimseyle görüşmemek ve yaşamı ertelemek oldukça zor. 

Bu zorluk karşısında motive olmak önemli. Markalar da bu konuda dikkat çekici çalışmalar yaparak insanları uyarıyor veya evde kalma konusunda motive ediyor. Benzer çalışmalara bu krizin en fazla etkilediği otomotiv sektöründe de rastlıyoruz. Geçtiğimiz günler Volkswagen V ve W harflerinin bağını çözmüştü. Şimdi de Hyundai, el sıkışan iki insanı temsil eden H harfi için bir vurgu yaptı.  

Markanın açıklamasına göre el sıkışan iki eli birbirinden ayıran video reklam ile coronavirüsten korunmak için sosyal mesafe vurgusu yapılıyor.

Dileriz, bu zor günler geçer ve otomobil tutkusu, seyahat tutkusu kaldığı yerden devam eder…

Bu süreçte kiralık araç ihtiyacı için yolcu360.com üzerinden online olarak araç kiralama yapabilirsiniz. Sağlık Bakanlığından verilen bilgilere uygun olarak sterilizasyon sağlanmış kiralık araçlar için fiyat araştırması yapabilir ve uygun fiyata otomobil kiralayabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle