Yolcu360 Blog
Dizel Hyundai Kona İncelemesi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Hyundai Kona Yılın En Kullanışlı Otomobili Seçildi!

Hyundai Kona Yılın En Kullanışlı Otomobili Seçildi!

Hyundai Kona hakkında haberler şahane. Ülkemizde de satışı olan Hyundai Kona hakkında geçtiğimiz günlerde keyifli bir duyum paylaşıldı. Kuzey Amerika Yılın Otomobili seçmelerinde Kona, yılın en kullanışlı otomobili seçildi. Detaylar şöyle…

Hyundai Kona Yılın En Kullanışlı Otomobili Seçildi!

Uluslararası alanda çok önemsenen Kuzey Amerika Yılın Otomobili 2019 tamamlandı. Tam adı North American Car, Utility and  Truck of the Year Awards olan yarışmada Hyundai Kona oldukça değerli bir alanda birinci oldu. Bu yıl Detroid Otomobil Fuarında verilen ödüller içinde kullanıcı gözüyle en önemlisi kullanışlılık alanında Hyundai Kona birinci oldu.

2008’de Türkiye pazarına da gelen Hyundai Kona modeli, markanın B-SUV segmentinde yer alıyor. Bu segmentte; kaliteli iç mekan, güçlü motor, konforlu sürüş ve seyahat detayları, güvenlik donanımı ile araç oldukça çekici bir seçenek oluşturuyor.

Bu arada 2018 sonunda Hyundai Kona’nın elektrikli versiyonu da tanıtılmıştı.  Seri üretim elektrikli SUV modeli olan Kona-ev modeli, full şarj ile 449 km menzil sunuyor.

Kiralık Hyundai Kona Fiyatları

Kiralık Hyundai Kona fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı bir biçimde bilgi alabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasına araç kiralamak istediğiniz lokasyonu girdikten hemen sonra ekranınıza zengin seçenekli bir liste çıkar. Bu listede ilgili lokasyonda farklı rent a car firmalarına ait müsait araçlar listelenir. Liste üzerinden en uygun fiyatlı seçeneği bulabilir araçları markaya-modele göre filtreleyek görüntüleyebilirsiniz.

Yorum ekle