Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Hybrid Jeep Compass Ve Jeep Renegade Özellikleri

Hybrid Jeep Compass Ve Jeep Renegade Özellikleri

Hibrid Jeep Compass 2020 ve Hibrid Jeep Renegade 2020 modeli merakla bekleniyor. Hibrit Jeep modellerinin bu yılın en güçlü seçenekleri olacağı tahmin ediliyor. Peki, hybrid Jeep Compass ve Renegade nasıl? Haberimiz; Hybrid Jeep Compass ve Hybrid Jeep Renegade hakkındaHybrid Jeep Compass ve Jeep Renegade özellikleri yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Hibrid Jeep Compass ve Jeep Renegade İle Tanışın!

Kaynak: https://www.jeep.com.tr/

Hybrid otomobil üretimi hızla devam ediyor. Covid-19 sürecinde hemen her alanda olduğu gibi otomobil piyasasında da bir daralma oldu. Üretim durdu. Ancak kaldığımız yerden devam ediyoruz ve şimdi, otonom sürüş teknolojisi ile hybrid motor teknolojisi hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. 

Türkiye’de Üretilen Hibrit Araba Modelleri Hangileri yazısı için tıklayınız.

2020 Hybrid Jeep Modelleri İddialı Olacak!

Kaynak: https://www.drivingelectric.com/

2020 hybrid araç modelleri içinde hybrid Renegade ve hybrid Jeep Compass seçeneklerinin çok tutulacağı düşünülüyor. Zaten Jeep Compass ve Renegade Hybrid’in Avrupa pazarındaki sipariş süreci de başladı. 4Xe adıyla ürün gamına dahil olacak modellerin bu zamana kadarki en verimli Jeep modelleri arasında yer alacakları belirtiliyor. 

Çok güçlü elektrikli motor ve benzinli motor ikilisinin en yeni teknolojilerle optimize edilecek olması da duyumlarımız arasında. 

Hybrid 2020 Jeep Modelleri Hakkında Verilen Bilgilere Bakalım!

Kaynak: https://www.carscoops.com/
  • Araçların kademeli olarak satış noktalarına iletileceği söyleniyor. Bu iki güçlü hibrid modelin 2020 Eylül ayı itibariyle Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor. 
  • Avrupa pazarında Limited, S ve Trailhawk olmak üzere üç farklı donanım paketiyle sunulacakları da açıklandı. Araçların güç bazındaki versiyonlarıyla iki farklı kademede olacak. 
  • Giriş seviyesinde yaklaşık 190 beygirlik güce sahip olacak Compass ve Renegade Hybrid motorun sunacağı en üst değer ise 240 beygir olacak.
  • Bu gücü üretecek olan kaput altındaki işleyişin temel parçası ise 1,3 litrelik dört silindirli motor olacak. Tek başına 130 beygirlik bir güç üreten bu motor, elektrik desteğiyle birlikte biraz önce bahsettiğimiz limitlere kadar esneklik gösterecek. 
  • Elektrik motorunun altyapıdaki yerleşiminin arka aksta olması da her iki model için dört tekerlekten çekiş sistemini standart hale getiriyor. Kullanıcıları aynı zamanda saf elektrik sürüş deneyimi de bekliyor olacak. 
  • Bu iki araç için 50 kilometrelik menzil söz konusu. Ayrıca ekonomik sürüş konusunda a oldukça değerli optimizasyonlarla karşımıza çıkıyorlar. Elektrik modunda erişilebilecek maksimum süratin 130 km/s olduğu da bilinmesi gereken detaylar arasında. 
  • Ayrıca batarya dolumu konusunda da oldukça etkileyici çözümler sunuluyor.  Bildiğiniz üzere elektrikli araçların ve hybrid araçların bataryaları konusunda hep bir endişe sö zkonusu oluyor. Bataryanın çabuk bitmesi ya da doldurmanın zor olması gibi. Ancak marka, bu konuda oldukça yenilikçi çözümler sunacak gibi görünüyor. Paylaşılan verilere göre araçlardaki paketi easyWallbox ünitesi üzerinden 5 saatten biraz daha az bir sürede şarj etmek mümkün olacak. 
  • Son olarak, tüm elektronik aksamları ve motoru arazi sürüşleri gözetilerek suya karşı dayanıklı olarak geliştirilmiş. Bu da zaten arazi kullanımı için tasarlanmış olan bu iki modelin 2020 versiyonları ile epeyce ilgi göreceğinin kanıtı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle