Yolcu360 Blog
Honda HR- V
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Honda HR- V 1,5 Executive İncelemesi

Honda HR- V 1,5 Executive İncelemesi

Honda HR- V 1,5 Executive incelemesi arayanlar için detaylı bir araştırma yaptık. 2019 Honda HR- V 1,5 Executive hakkında aradığınız herşey burada. Yeni Honda HR- V teknik özellikleri ve tasarım detayları için ayrıca sıfır Honda HR- V fiyatı için okumaya devam edin…

Honda HR- V 1,5 Executive İncelemesi

Honda HR- V kaç para? Sıfır Honda HR- V fiyatı ne? Peki, yeni Honda HR- V teknik özellikleri nasıl? İşte Honda HR- V özellikleri ve fiyatı üzerine bir inceleme…

Honda HR- V Hakkında

Honda HR- VMakyaj sonrasında yeni bir krom ön panjura kavuşan Honda HR- V modeli, standar olarak sunulan LED farlarla çok daha modern görünüyor. Honda’nın SUV segmentindeki temsilcisi HR- V 2019 modeli, ülkemize Japonya’dan ithal ediliyor. 2019 makyajlı HR-V modelinde hemen her şey daha çekici kılınmış gibi. 

Ön panjurdaki iri krom yapı, arka plakalık üstü krom detay çok modern bir etki veriyor. Bu krom detaylar, ayrıca aracın daha iyi görünmesini de sağlıyor. Diğer yandan Honda HR- V 2019 modelinin iç mekanı da daha modern dizayn edilmiş. İç mekanda makyajın etkisi özellikle direksiyon simidinde görülüyor. 

Honda HR- V Teknik Özellikler Tablosu

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı- atmosferik/ önde uzunlamasına

Yakıt Tipi: Benzin

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Silindir Hacmi: 1498cc

Motor Gücü: 96kW 130HP 6600 d/d

Maksimum Tork: 155 Nm 4600 d/d

0-100km/s Hızlanma: 11,4 saniye

Maksimum Hız: 187km/s

Aktarma: önden çekişli

Honda HR- V Kiralama Fiyatları 

Honda HR- V kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Kiralık Honda HR- V fiyatlarını yolcu360.com ile görüntüleyebilir, fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Böylece uygun fiyata Honda HR- V kiralayabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz.  

Yorum ekle