Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Honda Civic Type R Türkiye’de Başarılı Oldu!

Honda Civic Type R Türkiye’de Başarılı Oldu!

Honda Civic Type R fiyatı ne? Türkiye’de Honda Civic Type R ne kadar satılıyor…Bu soruların yanıtları haberimizde… Honda Civic Type R Türkiye’de başarılı oldu yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Honda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂 

Honda Civic Type R Türkiye’de Başarılı Oldu!

Makyajlı versiyonuyla yılın ikinci yarısında satışa çıkan Honda Civic Type R, Türkiye pazarında kısa sürede başarılı rakamlara ulaştı. Hatcback sınıfının en havalı seçeneklerinden biri olan Honda Civic Type R modeli, aynı zamanda güçlü bir yarış karakterine de sahip. Zaten yarışçı genleri de olan bir otomobil. Özellikle geçtiğimiz yıl ardı ardına kırdığı pist rekorlarıyla da bunu kanıtlıyor. Peki, 2020 makyajlı Honda Civic Type R ne kadar sattı?

Satışları İyi!

Kaynak: https://mikeshouts.com/

Makyajlı versiyonuyla yılın ikinci yarısında satışa çıkmasına rağmen 13 adetlik satış yaptı. Bu da segmentinin en çok satan modeli olma başarısını getirdi. Böylece Honda Civic Type R, ‘Hot Hatch’ sınıfındaki liderliğini korudu. Civic Type R’ın fiyatı ise 2020 model yılı üzerinden 665.000 TL civarında.

Honda Civic Type R Neden Seviliyor?

Kaynak: https://mikeshouts.com/

Honda’nın yüksek performanslı kompakt hatchback segmentindeki başarılı temsilcisi, motor özellikleri ile çok tutuluyor. Ayrıca Honda Civic Type R tasarım konusunda da sınıfının en iyilerinden biri. Hatta onu örnek alarak üretilen çok sayıda model de var. Honda Civic Type R’ın 2.0 litre VTEC Turbo motoru ve 6 vitesli manuel şanzımanı benzersiz bir performans sunuyor. Bu da performans odaklı kullanıcıyı cezbediyor. Üç çıkışlı egzoz sisteminin Aktif Ses Kontrolü özelliği ile de sürüş keyfini artırıyor.

Honda Civic Type R Özelliklerine Bakalım!

Ağırlık merkezi ve rijit gövdesiyle sürüş dinamikleri konusunda fazlasıyla iddialı olan modelde, özel olarak geliştirilen süspansiyon sistemi de daha atak ve keskin bir sürüş deneyimi için hayati önem arz ediyor. Otomobil, özellikle Adaptif Amortisör Sistemi’nin yazılımının yol koşullarını çok daha hızlı bir şekilde okuması sayesinde üstün yol tutuşu sağlıyor. Yeni nesil Type R’de motor 2.0 litreli turbo VTEC şeklinde. Bu motor ile 0-100 km/s hızlanmasını 5,8 saniyede tamamlıyor. Ayrıca 270 km/s maksimum hız yakalıyor. 

Model, sınıfının en kapsamlı güvenlik paketlerinden biri olan Honda SENSING ile çok detaylı bir donanım sunuyor. Pakette neler mi var?

  • Kör Nokta Uyarı Sistemi
  • Çapraz Trafik Uyarı Sistemi
  • Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA) 
  • Lastik Basınç İkaz Sistemi (TPMS) vs..
Kiralık Honda Civic Type R Fiyatları Nasıl?

Kiralık Honda Civic Type R fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Uyguna Honda Civic Type R kiralamak üzere sistem üzerindeki rent a car firmalarının müsait araçlarını listeleyerek ilerleyebilirsiniz. yolcu360.com rehberliğinde kiralık Civic Type R modelleri hangi rent a car firmasında var ya da fiyatı ne gibi sorulara kapsamlı yanıt bulabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle