Yolcu360 Blog
Honda Civic Sedan RS

Bi Deneyin! Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS incelemesi ile aracı yakından tanıdık. Honda Civic Sedan RS ne kadar yakıyorHonda Civic Sedan RS  motoru ne kadar güçlü gibi sorulara yanıt aradık. Honda Civic Sedan RS testi arıyorsanız mutlaka okuyun…

Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS İncelemesi

Honda markasının compakt sınıftaki temsilcisi, güçlendi ve geri döndü. Zaten her dönem çok sevilen ve yarışçı ruhunu şehre taşıyan başarılı seçeneklerden biri olan RR logosu, şimdi Civic sedan ile daha fazla konfor ve güç sunuyor.

Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS 2019 İç Mekan

İç mekanda genişlik ön planda tutulmuş. Hem sürücü hem de ön ve arka koltuktaki yolcular için baş, diz mesafesi oldukça iyi. Ferah bir uzun yol onunla mümkün. 2019 Honda Civic Sedan RS malzeme ve işçilik kalitesi konusunda gerçekten iyi. Göstergelerin kırmızı renkteki aydınlatması, alüminyum alaşımlı pedellar, bagaj kapağı üzerinde spoyler RS logosu altında sunuluyor.

Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS Ne Kadar Yakıyor?

İncelediğimiz araç RS logolu yani sporcu bir otomobil. Temel varlığı performans odaklı. Ancak diğer yandan o bir sedan. Dev bagaj, geniş oturma alanı vs… Yani güçlü, hızlı ama ailecek binilecek bir otomobil. Bu eksende en çok merak edilen konu da RS logolu Honda Civic sedanın yakıt tüketim miktarı. Benzinli CVT şanzımanlı ve önden çekişli Honda Civic Sedanın yakıt tüketimi ortalaması 100km’de 7,6 litre.

Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS  Teknik Özellikleri Nasıl?

Avrupa’da çok beğenildi ve Türkiye’de hayranları çok. Peki RS logosu altında nasıl teknik veriler var?

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine konumlanıyor.

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1498cc

Motorun Maksimum Gücü: 134kW/ 182 HP 6000 d/d

Motorun Maksimum Tork Verisi: 220 Nm 1700-5500 d/d

0-100km/s Hızlanma: 8,1 saniye

Maksimum Hız Verisi: 200km/s

Fren Mesafesi soğuk/Sıcak: 38m/40m

Honda Civic Sedan RS

Honda Civic Sedan RS Boyutlar Nasıl?

Hem kullanıcı yorumları hem de otoritelerin yorumları incelendiğinde yeni Civic Sedan başarılı bir otomobil. En büyük başarısı da geniş iç mekan sunuyor olmasında gizli. Çünkü performans tutkusu olan aile babalarını hedefliyor. Gelelim boyutlarına

Uzunluk: 4648mm

Genişlik: 1799mm

Yükseklik: 1407mm

Dingil Mesafesi: 2698mm

Bagaj Hacmi: 519 litre.

Honda Civic Sedan RS Motoru Nasıl?

Honda Civic Sedan RS

Civic Sedan RS ismiyle tanıtılan 1,5 DOHC VTEC Turbo motor sadece RS donanımda var. 182HP’lik motor ani hızlanma isteğine yanıt verebiliyor. Aynı motor ve şanzıman Honca Civic HB versiyonunda da sunuluyor.

Honda Civic Sedan RS Fiyatı Nasıl?

Sıfır km Honda Civic Sedan RS fiyatı 117.500TL’den başlıyor.

Kiralık Honda Civic Sedan Fiyatları Nasıl?

Honda Civic sedan kiralama yapmak için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir fiyat araştırması yapabilirsiniz. Rent a car firmalarının filosunda kiralık Civic Sedan varsa bunları tek sayfa üzerinden inceleyebilir, fiyatlarını tek seferde karşılaştırabilirsiniz.

 

 

Yorum ekle