Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Hayvanlar Alemini Evinize Getirecek Canlı Kameralar

Hayvanlar Alemini Evinize Getirecek Canlı Kameralar

Bu zor günlerde yapabilecek en güzel aktivitelerden biri hayvanlar alemine doğru yola çıkmak. Bu gizemli ve ilginç dünyayı keşfetmek, hayvanlar hakkında bilgi almak ve onların hem eğlenceli hem de vahşi anlarına yakından tanıklık etmek oldukça değişik bir denetim.

Hayvanlar Alemini Keşfet

Koronavirüs dolayısıyla tüm dünya olarak gezilerimize yeni keşiflerimize bir süre ara vermiş durumdayız. Hal böyle olunca hem gezmeyi hem doğayı özleyenlerimizin sayısı oldukça yüksek… Bu süreçte bize iyi gelen ne varsa yapıyoruz ve sizinle paylaşmak ise bizi ekstra heyecanlandırıyor. Hadi gelin belgeselden öte hayvanları yaşadıkları alanlarda canlı gösteren kameralarla yeni keşiflere dalış yapalım.

TEMBE FİL PARKI – Güney Afrika

Tembe, büyük fil ve aslan manzaralar ile ünlüdür. Ancak bu canlı kamera ile sadece bu hayvanlarla sınırlı kalmayacaksınız, su kenarında birçok canlıyı görebilirsiniz. Gece gündüz demeden izleyebileceğiniz bu alanda, hayvanlar aleminin eğlenceli anlarına eşlik edebilirsiniz.

WOLONG GROVE PANDA BAHÇESİ – Çin

Pandaların eğlenceli hallerine ortak olmak apayrı bir huzur veriyor. Bebek pandanın anne pandayla oynama hali bizim en sevdiğimiz anlardan biri… Sizin de izlerken keyif alacağınıza eminiz.

https://explore.org/livecams/three-bears/wolong-grove-panda-yard

DECORAH KEL KARTALUSA

Decorah’ın kuzeyinde tenha bir vadide bulunan kel kartal yuvasını izleyebilirsiniz. Kartalları belgeseller dışında ilk kez bu kadar uzun izleme şansını elde etme şansımız varken kaçırmak istemedik. Vahşi hayvan olsa dahi yavrusunu beslerken ki sıcacık görüntülere şahit olabilirsiniz.

https://explore.org/livecams/bald-eagles/decorah-eagles-north-nest

TROPİK RESİF AKVARYUMU – California, USA

1000’den fazla hayvan içeren trapik resif yaşam alanı, Pasifik’in en büyük akvaryumudur. Deniz hayvanlarının yanı sıra kamerada akvaryumu temizleyen ve balıkları besleyen dalgıca bile denk gelebilirsiniz.

https://explore.org/livecams/oceans/pacific-aquarium-tropical-reef-camera

ORCALAB DENİZASLANI PLAJI – British Columbia, Canada

Britanya Kolumbiyası’ndaki Hanson Adası’nda toplanan denizaslanları bazen dinleniyor bazen balık tutup sosyalleşiyorlar.

https://explore.org/livecams/oceans/orcalab-steller-sea-lion-haulout

AURORA BOREALIS, KUZEY IŞIKLARI – Canada 

Tabi ki sadece hayvanlar alemi yok tavsiyelerimizde… Doğanın en harika ışık şovuna da ortaklık edebiliyorsunuz. Bu kamerayla ayaklarınızı uzattığınız yerden dünyanın en iyi ışık şovunu izleyecek yerindesiniz. Kış sonu ve erken ilkbahar aurora için en iyi zamandır.

https://explore.org/livecams/aurora-borealis-northern-lights/northern-lights-cam

Biz en çok izlediklerimizi sizinle paylaştık. Siz çok daha fazlası için https://explore.org/livecams linkine bakabilirsiniz. Şimdiden güzel seyirler .

Yorum ekle