Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Faydalı bilgiler > Görüntülü Konuşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Görüntülü Konuşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Özellikle karantina günlerinde sevdiklerimizin değerini daha iyi anladık değil mi? Belki bazen kızıp telefonlarını meşgule attığımız kişileri, şu an bizleri aradıkları anda açıyoruz. Sokağa çıkma yasakları ve kendi karantinanı ilan et durumları ile arkadaşlarımız veya aile bireylerimizle herhangi bir kafede oturup içtiğimiz bir bardak çayı özlüyoruz. Özellikle arkadaşlarımızla bir yerlerde buluşup kahvemizi söyleyip üstüne de sohbet edip, gülmeyi ne kadar çok özledik değil mi? Üzülmeyin belki eskisi gibi olmaz ama yine evde çayınızı kahvenizi doldurup görüntülü sohbet edebilir, iki lafın belini kırabilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki görüntülü konuşabileceğiniz mobil uygulamalar sayesinde. En popüler görüntülü sohbet uygulamaları listesini Yolcu360 ekibi sizler için hazırladı.

Görüntülü Konuşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Sevdiğiniz insanlar ile iPhone (iOS) ve Android telefonlarda görüntülü olarak konuşabileceğiniz en iyi uygulamalar hangileri diye merak ettik ve sizler için araştırdık. Hem Covid-19 karantina sürecinde hem de normal yaşamlarımıza döndüğümüzde uzaktaki arkadaşlarınızla görüntülü olarak konuşabileceğiniz mobil uygulamaları sizler için listeledik. Evet, şimdiden söyleyelim asla yan yana olmanın yerini tutmaz ama sevdiklerinizin yüzünü gördüğünüzü o an sizin de yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluşuyor. 😊

Görüntülü Konuşabileceğiniz En İyi Uygulamalar Listesi

  • Zoom

Son zamanlarda daha da popülerleşen uygulama sayesinde aynı anda 100 kişi ile görüntülü konuşabiliyorsunuz. Ayrıca hem telefonuza hem de laptobunuza indirebiliyorsunuz.

Zoom indirmek için tıklayınız.

  • Facebook Messenger

Facebook kullanmayan kalmamıştır herhalde. 7’den 70’e herkesin aktif olarak kullanmaya başladığı uygulamanın görüntülü sohbet özelliği de var.

  • WhatsApp

Whatsapp uzun zamandır günlük hayatımızın merkezinde olan bir uygulama. Bu süreçte hiçbir yeni uygulama indirmeden Whatsapp’ın görüntülü konuşma özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

Whatsapp indirmek için tıklayınız.

  • WeChat

En fazla 9 kişi ile görüntülü konuşabileceğiniz uygulama, Çin tarafından geliştirilmiş. iOS ve Android telefonlara rahatlıkla indirilebiliyor.

WeChat indirmek için tıklayınız.

  • FaceTime

Sadece Apple’ın ürünlerinde kullanılan FaceTime, oldukça popüler bir görüntülü konuşma uygulaması.

  • Line

4 arkadaşınızla aynı anda görüntülü olarak buluşabileceğiniz harika bir uygulama.

 

  • House Party

En fazla 8 kişi ile görüntülü sohbeti başlatabiliyorsunuz. Ama bu uygulamanın diğer görüntülü sohbet uygulamalarından bir farkı var. Eğer sohbetinizi kilitlemezseniz başka arkadaşlarınızda sohbetinize katılabiliyor. 😊

 

  • Diğer Görüntülü Sohbet Uygulamaları: Skype, Free Conference Call, Discord, Google Duo, Snapchat, Hangouts

 

1 yorum

  • For most up-to-date news you have to pay a quick visit world wide web and on internet I found this site as a best web page for most recent updates.