Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes GLA 200 AMG Night Edition İncelemesi

Mercedes GLA 200 AMG Night Edition İncelemesi

Mercedes GLA 200 AMG Night Edition incelemesi mi arıyorsunuz? Mercedes GLA 200’ün AMG Night Edition donanımı nasıl, sizin baktık…

Mercedes GLA 200 AMG Night Edition İncelemesi

Mercedes GLA 200 AMG 2019 incelemesi arayanlar için araştırdık, yazdık. 2019 Mercedes GLA 200 AMG hakkında detaylı teknik bilgi için okumaya devam edin. Yeni Mercedes GLA 200 AMG arazi koşullarında nasıl, Mercedes GLA 200 AMG fiyatı ve daha fazlası…

Araba kiralama için İstanbul araç kiralama seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Mercedes GLA 200 AMG Hakkında

Yeni donanım paketi ile daha çekici hale gelen Mercedes GLA 200 AMG 2019 modeli, A Serisi ile aynı platformda inşa edilmiş bir araç. Ama ondan farklı olarak arazi karakteri var. Biz de bu yeni donanım paketlerinden biri olan  Night Edition’a göz attık. Night Edition donanımlı Mercedes GLA 200 AMG nasıl olmuş baktık. İşte detaylar.

  1. Daha cool bir Mercedes GLA 200 AMG…

Arka camlar karartılmış, tavan rayları siyah, 19 inçlik jantlar ile çok cool bir havası var. Siyah tavan raylarının alüminyum malzemesi güneşte parlıyor. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

2. Daha havalı…

Edition logosu, havanıza hava katmaya yeter de artar bile. Paspaslarda, döşemede bu logo kullanılmış. Dolayısıyla arabaya binen kişiler, özel bir Mercedes’in içinde seyahat edeceklerini anlıyor. 

3. İç mekan konforu yeter de artar!

Mercedes GLA 200 AMG’nin Night Edition donanımını alırsanız aracın içinde deri kaplı konsol, karbonfiber kaplama, Apple CarPlay/Android Auto ve daha fazlası var. 

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

4. Tek motor seçeneği olmadı işte:(

Şimdilik fiyat listesinde sadece 1,6 litrelik turbo benzinli motor var. 156 HP güç üreten bu motor 1250 d/d ile 4000 d/d arasında 250NM’lik tork elde ediyor. 

Önden çekişli aktarma ile 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman uyumlu çalışıyor. Şanzımanın hızlı geçişleri atak yapısı, sürüş kalitesini gerçekten artırmış. 

2019 Mercedes GLA 200 AMG Fiyat Listesi

  • Comfort Donanım: 285.600TL
  • AMG Donanımı: 332.500TL
  • AMG Night Edittion Donanımı: 338.500TL

Uzun dönem araç kiralama için Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

Kiralık Mercedes Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mercedes fiyatları için yolcu360.com ile hızlı ve pratik bir araştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyata Mercedes kiralamak için sistem üzerindeki farklı rent a car firmalarına ait olan kiralık Mercedes araçları fiyata göre listeleyebilirsiniz. Sistem, şöyle işliyor:

  • yolcu360.com ana sayfasına girin!
  • Burada karşınıza bir online araç kiralama modülü ya da diğer adıyla online rezervasyon modülü çıkacak. Bu modül, sizden bir lokasyon bilgisi isteyecek. örneğin İzmir Adnan Menderes Havalimanı şeklinde lokasyonunuzu belirleyin. 
  • Şimdi İzmir Havaalanındaki rent a car firmalarının müsait araçları karşınızda. Hem de bir değil birden fazla rent a car firmasının müsait araçlarını tek web sitesi üzerinden görebiliyorsunuz. 
  • Listenizi marka ya da model özelinde, fiyat özelinde, şanzıman tipi özelinde, yakıt tüketimi özelinde… filtreleyebilirsiniz. 
  • Listenizi Mercedes markası özelinde süzün. Şimdi, İzmir Havalimanındaki kiralık Mercedes listesi karşınızda. Bu listedeki en uygun fiyatlı olanı da hızlıca görüntüleyebilirsiniz. 

Yorum ekle