Yolcu360 Blog
Fiat Egea
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Popüler Kiralık Araçlar | Geçen Haftanın En Çok Kiralanan Arabaları

Popüler Kiralık Araçlar | Geçen Haftanın En Çok Kiralanan Arabaları

En çok kiralanan araçlar hangileri biliyor musunuz? Aslında bu sorunun yanıtı, oto kiralamada en doğru seçime ulaşmak için de önemli olabilir. Peki, gerçekten en çok kiralanan araba markaları hangileri? Popüler kiralık araçlar neler?  yolcu360.com üzerinden araç kiralama fiyatlarını karşılaştırarak araç kiralayanların geçen hafta en fazla tercih ettikleri 10 marka modeli listeledik. İşte detaylar…

Popüler Kiralık Araçlar Listesi

  • Fiat Egea Kiralama

Popüler kiralık araçlar listesinin en başında yer alan Fiat’ın Egea modeli, 2017 yılının en çok satılan otomobili olmuştu. Bu yoğun satış rakamlarının ardında çok sayıda araç alımı yapan filo kiralama şirketleri var. Ancak aracın geniş iç mekan ve bagaj hacmi, ekonomik sürüş avantajı bireysel Egea kiralama süreçlerine de etki ediyor. Geçen hafta en çok kiralana araç marka ve modeli Egea oldu.

  • Renault Symbol Kiralama

Renault Symbol

Popüler kiralık araçlar arasında olan Renault Symbol modellerine de ilgi her zaman fazla oluyor. Özellikle uygun fiyatlı araba kiralama için Renault Symbol çok tercih ediliyor. 5 geniş koltuğu ile hem tatiller hem de aileler için uygun olan araç, geniş bagajı ile de sizi büyük bir yükten kurtarıyor. 🙂 Arka park sensörü ile de güvenli bir manevra taktiği imkanı sunuyor.

Şoförlü Araç Kiralama Şartları ve Fiyatları için tıklayınız.

  • Hyundai i20 Kiralama

Donanım konusunda güçlü bir seçenek olan Hyundai i20 modeli, geçen haftanın en çok kiralanan otomobilleri arasında üçüncü sırada. Popüler kiralık araçlar arasında yer alan araç, çevreci olması ile ön plana çıkıyor. Start ve stop sistemi ile gereksiz yakıt tüketimini azaltıyor ve CO2 salınımını azaltıyor. Özellikle konfor seviyesinin yüksek olması ile tanınıyor.

  • Ford Focus Kiralama

2018 Ford Focus

Aile otomobili olarak adını Türk tüketicinin kalbine kazıyan Focus, yakıt tüketimi, güvenli sürüş deneyimi avantajı ile akılcıl da bir tercih. Popüler kiralık araçlar arasında kişisel sürüş asistanı opsiyonu ile tanınıyor. Geliştirilmiş adaptif hız kontrol sistemi, şerit hizalama ve trafik levhası tanıma gibi imkanlar sunan kişisel sürüş asistanı, güvenli bir sürüş için bütün fırsatları size sunuyor.

Lüks araç kiralama hakkında dikkat edilmesi gerekenler? sorusunun cevabı için tıklayınız.

  • Opel Astra Sedan Kiralama

Hem çok prestijli hem de çok konforlu bir seçenek olan kiralık Astra sedan talebi de her zaman yoğun. Astra Sedan, geçen hafta popüler kiralık araçlar listesi içinde 5. sırada.

  • Fiat Linea Kiralama

Kiralık Linea arıyorsanız, bugün hemen her rent a car firmasının ofisinde mutlaka bulunan otomobillerden biri olan bu otomobili kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca yolcu360.com ile kiralık Fiat Linea fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.

Şehirler Arası Araç Kiralama Şartları için tıklayınız.

Popüler Kiralık Araçlar Hangileri?

  • Renault Clio Kiralama

Geçen hafta popüler kiralık araçlar içinde Renault Clio yedinci sırada. Güvenli ve konforlu bir sürüş için en çok tercih edilen popüler kiralık araçlar listesinde yerini almış. 🙂

  • Peugeot 301 Kiralama

Sportif görünümü ile kiralık Peugeot 301 de çok popüler bir seçenek. yolcu360.com Peugeot 301 kiralama seçeneklerine bakabilir fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Hemen tıklayın ve popüler kiralık araçlar arasında bulunan Peugeot 301 fiyatlarına bakın.

  • Toyota Corolla Kiralama

Hem sıfır km araba alırken hem ikinci el araç alırken hem de araç kiralama yaparken en çok tercih edilen marka modellerden biri Toyota Corolla’dır. Geçen hafta popüler kiralık araçlar sıralamasında Toyota Corolla kiralama dokuzuncu oldu. Akıllı güvenlik sistemi ile yolculuğunuzu daha konforlu kılıyor.

Havalimanı araç kiralama için Yolcu360 araç kiralama sayfasına bakabilirsiniz.

  • Volkswagen Polo Kiralama
2018-volkswagen-polo-gti
2018-volkswagen-polo-gti

Popüler kiralık araç listesinde yeri sağlam olan bir diğer araç Polo. Polo’yu kiralamak her zaman avantajlıdır. Pratik sürüş deneyimi sunabilmesi, güçlü ve prestijli bir marka olması Volkswagen’i popüler kılar. Geçen haftanın en çok kiralana araçları listesinde Volkswagen Polo onuncu sırada. 14 renk seçeneği ile karşınıza çıkan araç, size konfor dolu bir yolculuk sağlayacak.

 

 

Yorum ekle