Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition Özellikleri

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition Özellikleri

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition özellikleri ve fiyatı ile çok tartışılan bir otomobil oldu. Peki, Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition nasıl? Gerçekten de hayal otomobillerden biri mi yoksa bir teknoloji gösterişi numunesi mi? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition Özellikleri ve Fiyatı

Güçlü, hızlı, havalı bir spor araba arıyor ama parçası da kolay bulunsun diyorsanız Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition modeline bi’ bakın deriz. 2020 yılının en çok konuşulan performans otomobillerinden biri olan Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition hakkında söylenecek çok şey var. Biz de müthiş bir heyecanla Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition incelemesi yaptık. 

Kablolu Şarjlı Ford Kuga 2020 yazısı için tıklayınız.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition İnceleme

Tüm özellikleri ile Ford Mustang Mach-E GT’nin performansı “Performance Edition” modeli ile bir üst seviyeye taşınarak Mustang isminin simgelemesi istenen güç unsurunu sonuna kadar temsil ediyor. Elektrikli otomobiller arasında kendine kayda değer bir yer edinmeyi başarabilmiş olan Mach-E serisi, farklı istekte alıcılar için model varyasyonları ile ön plana çıkarken güç tutkunlarını tatmin etmeyi amaçlayan versiyonu Performance Edition bunların arasına adını yazdırmayı planlıyor.

Kaynak: https://www.ford.com/

Adından da anlaşılacağı üzere performans odaklı oluşturulmuş bu araç, istatistikler bakımından arkadaşlarından çok daha üst sıraları temsil etmeye hazır durumda. Mustang Mach-E GT’ye kıyasla daha fazla güç, hızlanma gibi özellikler sağlayacak olan bu ürünün tasarımı 6. nesil Mustang arabaları ile aynı ana fikre sahip.

Öne Çıkan Özellikleriyle Ford Mustang Mach-E GT Performance

Sadece bazı küçük eklentilerden fazlasını sunmaya çalışan Mach-E GT Performance Edition, 19 inçlik kırmızı boyalı Brembo model ön fren kalipleri, 20 inçlik abanoz siyahı boyalı çift Pirelli yaz tekerleri ve yol tutuşunu arttırmak için eklenmiş MagneRide marka amortisörleri gibi spor araba aksamlarını barındırıyor.

480 beygirlik güce sahip olan Performance Edition, ana modeli olan Mach-E GT’den 21 beygir daha yukarıda kalıyor. Aynı zamanda 860 newton*metre büyüklüğünde tork oluşturabilen Performance Edition modeli arkadaşından 30 birim daha fazla tork üretiyor. Bunların yanı sıra normal koşullar altında 100 kilometre/saat hıza 3.5 saniyelik bir zaman diliminde ulaşabiliyor. Mach-E GT Performance Edition, hız konusunda aynı değerlere 3,8 saniyede ulaşan GT’nin önüne geçmeyi başarıyor. 

2019 Ford Edge İncelemesi için tıklayınız.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition Batarya ve Menzil

GT ile bazı ortak özelliklere sahip olan Performance Edition’un üretiminde aynı bataryalar kullanılıyor. 88 kilovat*saat büyüklüğüne sahip bu bataryalar, modelin yüksek performansından kaynaklı olarak menzil konusunda da küçük farklar ortaya çıkarıyor. Tüm özellikleri ve koşullar dikkate de alındığında Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition menzili 378 kilometreye kadar ulaşabiliyor. 

 

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition İç Mekan ve Sürüş Konforu

Teknik özelliklerinin yanı sıra konforlu bir sürüş için teknolojiyi de aktif olarak kullanan Ford, bu serisinde sürüş asistanı teknolojisi olan Ford Co-Pilot 360 2.0+ versiyonunu dahil ediyor. Ford ilerleyen süreçte bu özellik için bir aktif sürüş asistanı modu da yayınlayarak ellerinizi kullanmadan aracı sürebilmenize olanak verecek. Bunun yanı sıra sürücü etrafında şekillenen iç dizaynı ve kontrollü iki ekranı, araç içinde bağlanıp kullanılmak ve gerekli bilgileri yansıtmak için uygun bir şekilde mevcut olup kullanıcının kolay erişmesine yönelik bir dizayna sahip.

Bang & Olufsen’in yüksek kalite ses sistemi ile gelen Mach-E GT ailesi daha iyi bir deneyim için sabit kaplama tavan camına sahip. Bütün bu özellikleri ile birlikte önümüzdeki yaz teslimatları başlayacak olan Mach-E GT ve Performance Edition için sipariş süreci de başlamış bulunmakta.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle