Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Ford Kuga Vignale 1,5 TDCi İncelemesi

Ford Kuga Vignale 1,5 TDCi İncelemesi

Ford Kuga Vignale 1,5 TDCi incelemesi yaptık. Ford Kuga Vignale hakkında merak ettiklerinizi araştırdık. Ford Kuga Vignale tasarımı, Ford Kuga Vignale teknik özellikleri ve daha fazlası için okumaya devam edin. 

Ford Kuga Vignale 1,5 TDCi İncelemesi

2019 Ford Kuga Vignale çok merak edilen bir araç. SUV kategorisinde güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir imajı olan Kuga’nın 2019 modelini inceledik. Ford Kuga Vignale fiyatı ve diğer özelliklerine baktık. İşte detaylar…

Ford Kuga Vignale Hakkında 

Ford Kuga almayı düşünüyorsanız fiyat listesinde 4 seçenek sizi bekliyor. Ford Kuga Style, Ford Kuga Titanium, Ford Kuga ST-Line ve Ford Kuga Vignale. Vignale, Kuga’nın lüks hali. 

Türkiye pazarında Ford Kuga Vignale, 2,0 litre dizel ve 1,5 litre dizel-benzinli seçeneği ile sunuluyor. Ford Kuga Vignale’nin fiyat etiketinde başlangıç için 282 bin Tl yazıyor. 

Vignale Farkı Nedir?

Motor gücü farkı var. Bir de iç mekandaki deri döşemeler. Konsolun deri kaplı olması önemli bir detay. Ön koltuklarda ısıtma fonksiyonu var. Ayrıca direksiyonda da ısıtma var. Sürücü koltuğu ve yan aynaların hafızası da var. Yani siz oturunca sizi tanıyıp size özel ayarları otomatik olarak yapıyorlar. 

Ford Kuga Vignale Nasıl?

Ford Kuga Vignale’nin 1,5 dizel motor versiyonunu kullandık. Sert süspansiyon hoşumuza gitti. Sürüş deneyimi zevkliydi. Ancak kabin sarsıntılı. Özellikle de arka koltukta oturanlar için. Bagaj hacmi de oldukça yeterli ve kullanışlı geldi. 

Ford Kuga Vignale Teknik Özellikleri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı- turbo/ önde ve enlemesine

Yakıt Tipi: Dizel

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Silindir Hacmi: 1498cc

Maksimum Güç: 88kW/120HP 5500 d/d

Maksimum Tork: 300 Nm 1600- 3000 d/d

Kiralık Ford Kuga Fiyatları

Kiralık Ford Kuga fiyatları nasıl? Uygun fiyata Kuga kiralamak için yolcu360.com üzerinden pratik bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık Kuga seçeneklerini inceleyebilir, Kuga kiralama fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. 

Yorum ekle