Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Fiat Egea Hatchback Mirror İncelemesi

Fiat Egea Hatchback Mirror İncelemesi

Fiat Egea Hatchback Mirror kiralamak ya da satın almak isteyenler için Fiat Egea Hatchback Mirror hakkında detaylı bilgi Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Fiat Egea Hatchback Mirror incelemesi arayanlar için araştırdık: Fiat Egea Hatchback Mirror teknik incelemesi. Fiat Egea Hatchback Mirror nasıl? Fiat Egea Hatchback Mirror alınır mı? Fiat Egea Hatchback teknik özellikleri neler? Fiat Egea Hatchback’in Mirror versiyonu hakkında detaylı bir inceleme…

Fiat Egea Özellikleri 2019

Fiat Egea Hatchback Mirror hakkında bilgi arayanlar için araştırdık. 2019 model Fiat Egea Hatchback Mirror incelemesi yaptık. Fiat Egea Hatchback 2019 incelemesi ile aracın teknik özelliklerine, tasarımına, iç mekan detaylarına ve yakıt tüketim miktarına baktık. Bu arada içeriğimizde, Fiat Egea Hatchback kiralama fiyatları hakkında da bilgiler bulabilirsiniz.

Fiat Egea Mirror Özellikleri

Öncelikle ilk kez 2015 yılında karşımıza çıkan Egea ailesi, o günden beri yani 2015 yılından bu yana tam 118 bin adet satmış. Bu, çok çok iyi bir satış rakamı. Bu satış başarısının ne büyük aktörü de filo kiralama şirketleri. Ancak bu cümle, size, Egea sadece araç kiralama alanında mı popüler diye düşündürmesin! Çünkü bireysel satış adetlerinde de lider konumda. Egea’nın satış başarısında iyi pazar hedefi analizi var. Bu şu demek; çok lüks ve çok iyi bir otomobil üretebilirsiniz ama ona pazarda ulaşabilecek kitle sınırlıdır. Eğer tabandaki geniş kitleyi hedefliyorsanız fiyatta ulaşılabilir olmak ve bu kitlenin en az iki ana ihtiyacına cevap vermek zorundasınız. peki, Türkiye pazarında taban kitlenin en önemli ya da vazgeçemediği 2 temel ihtiyacı nedir: ekonomik sürüş yani az yakan araba almak ve geniş bagaj hacmi ile kalabalık ailesini uzun bayram tatillerinde seyahat ettirmek. Egea, bu bakış açısıyla hedefi 12’den vurdu. Sizde gezmeyi sevenlerdenseniz, konforlu bir araç olan Fiat Egea sayesinde Tunceli gezi rehberi, Giresun gezilecek yerler ya da Yörük köyü gibi Türkiye’nin birbirinden güzel yerlerini rahat bir şekilde gidip görebilirsiniz.

Fiat Egea Hatchback Mirror Özellikleri

Egea ailesinde Mirror versiyonunu ilk kez İtalya’da gördük. Bu ilk Mirror donanım, Egea 500 ailesinde uygulandı. Teknik detayların öne çıktığı Mirror serisine şimdi de Egea ailesinde rastlıyoruz. Renk seçeneği zengin olan bu seri kesinlikle önemli konfor detayları sunuyor.

7”’lik dokunmatik ekranı, Apple CarPlay uygulaması ve geri görüş kamerası standart olarak sunulan Yeni Fiat Egea hatchback Mirror, Uconnect multimedya sistemine sahip. Ayrıca kabindeki mavi renkli iç döşemeleri oldukça şık bir görüntü sergiliyor.

City fonksiyonlu elektrikli direksiyon, otomatik klima, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, eve kadar takip sistemli farlar serinin dikkat çeken teknolojik özellikleri.

Fiat Egea Hatchback Mirror Fiyat

Benzinli yakıt tipine sahip olan Fiat Egea Hatchback Mirror 1.4 motor ve 95 beygir gücü ile 2019 yılı için fiyatı, 120.900 TL. Manuel şanzıman tipli, 1.3 motor ve 95 beygir gücüne sahip olan Fiat Egea Hatchback Mirror 2019 yılı fiyatı ise 154.900 TL. 2019 Fiat Egea Hatchback Mirror 1.6 motor ve beygir gücünde olan otomatik şanzımanlı, dizel yakıt tipli aracın fiyatı 174.900 TL. Fiat Egea HB kiralama fiyatları için ise Yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Araç kiralayarak kış tatili için Saklıkent kayak merkezi için yola çıkmaya ne dersiniz?

Yorum ekle