Yolcu360 Blog
evcil hayvan kabul eden oteller, yatak üzerinde köpek
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Faydalı bilgiler > Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller: Hayvan Dostu Oteller

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller: Hayvan Dostu Oteller

Evcil hayvan kabul eden oteller konusunda araştırma mı yapıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Sizin için Türkiye’deki hayvan dostu otelleri araştırdık ve en iyilerini seçtik. Seçim yaparken misafir yorumlarını ve Google puanlarını baz aldık! 

Tatil planınız kapsamında sizin için en uygun oteli bulmak istiyor olabilirsiniz. Peki evcil hayvanınız için uygun mu? Kedinizi veya köpeğinizi seyahatiniz süresince en az sizin kadar rahat ve mutlu ettirmek önemli. Hayvan dostlarıyla tatil yapmak istiyorsanız, aşağıdaki otellerden birini tercih edebilirsiniz. 

Türkiye’deki hayvan dostu oteller hakkında sizin de düşünceleriniz varsa, yorumlara bekliyoruz 👇

evcil hayvan kabul eden oteller, seyahat bavulu ve kedi

İstanbul’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Evcil hayvanınızı İstanbul’da hangi otellerin kabul ettiğini merak ediyorsanız, uzun bir liste sizi bekliyor demektir. Biz Tripadvisor’da ziyaretçi yorumlarıyla en çok tercih edilen otelleri sizin için araştırdık. 

1 – Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection By Hilton

Hagia Sofia Mansions İstanbul, Tripadvisor’ın “En İyi Değeri Sunan” kriterine göre İstanbul Hayvan Dostu Otelleri bölgesinde 379 işletme arasında 1. sırada bulunuyor. 

Burada butik otel konforunu tam anlamıyla hissedeceksiniz. Osmanlı kültüründen özel hamamlar ve geleneksel mimarisiyle burası eski İstanbul’u yaşamak için ideal. 

Otelin Google puanı 4,7! Ziyaretçiler çok mutlu yorumlar bırakmış. Otelin resmi sayfası da burada. 

2 – Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir

İkinci sırada biraz daha uygun fiyatlı bir seçeneğe yöneliyoruz. İstanbul’un hayvan dostları otelleri arasında ziyaretçi yorumlarına göre 6. sırada bulunan Park Inn, modern bir işletmeden isteyebileceğiniz tüm olanakları sunuyor. 

Otelin Google puanı 4,8! Ziyaretçiler neredeyse hiç sorun yaşamıyor, olası problemlere işletme anında müdahil oluyor. Otelin resmi sitesine buradan göz atabilirsiniz. 

3 – Walton Hotels Galata

İstanbul’un hayvan dostları otelleri listemizde üçüncü sırada Walton Hotels Galata var. Merkezi konumuyla size kolay ulaşım sunan otel, aynı zamanda ev konforu sağlıyor. Evcil hayvanlarınız kesinlikle burada çok rahat edecek! Fiyatlar da gayet uygun. 

Walton Hotels Galata’nın Google puanı 4,4.

evcil hayvan kabul eden oteller

Antalya’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Listemize Akdeniz’in İncisi Antalya ile devam ediyoruz. Buradaki oteller, evcil hayvanlar konusunda oldukça özenli. 

1- The Marmara Antalya 

Tripadvisor ziyaretçi yorumlarına göre Antalya’daki hayvan dostu oteller listesinde birinci sırada The Marmara Antalya var. Merkezi konumuyla Antalya gezilecek yerleri keşfetmek istiyorsanız, sizin için ideal. Otel aynı zamanda iş seyahatleri için tercih eden ziyaretçilerinden tam puan almış. 

The Marmara Antalya’nın Google puanı 4,2. Otel hakkında 2500’den fazla yorum var. Otelin resmi sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

2 – Grand Park Lara

Saunası, türk hamamı, havuzu ve fitness gibi birçok imkan sunan Grand Park Lara hem kendiniz hem de evcil hayvanınız için kesinlikle oldukça rahatlatıcı olacaktır. Siz havuz kenarında güneşlenirken, aklınızın evcil hayvanınızda kalmasına imkan yok çünkü kendisi otel odasında keyif çatıyor olacaktır. Antalya merkez mesafesine 16 km uzaklıkta bulunan Grand Park Lara’ya ulaşmak için Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetlerine bakabilirsiniz.

yolcu360 blog arama bannerGrand Park Lara için Google’da 4500’den fazla yorum var. Otelin puanı ise 4,3. Otelin resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

3 – Old House Hostel & Pub – Antalya’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Antalya’da hayvan dostu oteller arasında bütçe dostu bir konum arıyorsanız, hostelleri tercih edebilirsiniz. Tripadvisor’un hayvan dostu Antalya otelleri listesinde 2. sırada bulunan Old House Hostel, bir incelemeyi hak ediyor. Paylaşımlı odaların fiyatları aşırı ucuz, belirtelim. 

Old House, Hostel ve pub kültürünü bir arada sunuyor. Google’da 500 yorumu var ve ortalama puanı 4,5. Otelin resmi sayfası burada. 

evcil hayvan kabul eden oteller

Bodrum’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Türkiye’nin en gözde tatil merkezlerinden Bodrum’da birçok hayvan dostu otel sizi bekliyor. Ne olursa olsun evcil hayvanlarını yanlarında bulundurmak isteyenlerin taleplerini karşılayan bu oteller, keyifli bir tatili mümkün kılıyor. 

1 – Flora Otel Bodrum

Bodrum evcil hayvan kabul eden oteller arasında bulunan Flora otel siz ve evcil hayvanınız için gerçekten birçok olanak sunuyor. Rezervasyon yaptığınız odada bulunan klima ile evcil hayvanınız asla sıcaktan bunalmayacaktır. Açık havuzda keyif yapabilir veya evcil hayvanınızla 50 m uzaklıktaki denizde serin suların tadını çıkarabilirsiniz. Herşey dahil konsepti ile ailenizi ve evcil hayvanınız için bütün olanaklar ayağınızın altında.

Flora Hotel’in Google puanı 4,1. Otelin resmi sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

2 – Costra Centro Hotel – Bodrum’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Açık havuz, çocuk havuzu ve halk plajı imkanları ile Costra Centro Hotel evcil hayvanınız ve sizler için mükemmel. Bodrum evcil hayvan kabul eden oteller arasında bulunan otel Bodrum Merkez’de bulunmaktadır. Akşam yemeğinden sonra evcil hayvanınızla 800 m uzaklıktaki yat limanına doğru yürüyüşe çıkmaya ne dersiniz? Tesise ulaşım konusunda havalimanı 36 km uzaklıkta bulunduğu için Milas Bodrum Havalimanı araç kiralama olanaklarından faydalanıp, Bodrum merkeze evcil hayvanınızla birlikte rahat ve konforlu bir ulaşım gerçekleştirebilirsiniz.

3 – Gulet Hotel

Bodrum şehir merkezindeki oteller arasında en iyi ikinci hayvan dostu otel olan Gulet Hotel, uygun fiyatlı bir seçenek. Merkezi konumuyla da ziyaretçilerden tam not alan otelde evcil hayvanlarınızın her ihtiyacı karşılanıyor. 

evcil hayvan kabul eden oteller, köpek ile seyahat

Alaçatı’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

İzmir’in gözde tatil merkezi Alaçatı’da birçok hayvan dostu otel var. Bunların arasında her bütçeye uygun seçenek bulmak mümkün. Şimdi bu otellere bir göz atalım. 

1 – Alaçatı Pupil Hotel

İzmir’in tatil için en çok tercih edilen beldelerinden biri olan Alaçatı’da keyifli ve konforlu bir tatil için Pupil Otel’i öneririz. Gündüz açık havuzda suyun ve güneşin tadını çıkardıktan sonra akşam serinliğinde evcil hayvanınızla birlikte otelin bahçesindeki puflarda keyif yapmaya ne dersiniz? 

Otelin 24 saat hizmet veren resepsiyon hizmeti, açık restorantı ve lobi imkanları mevcuttur. Eğer havuz insanı değilim, deniz istiyorum diyorsanız İzmir Alsancak araç kiralama hizmetlerine veya İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakmanızı öneririz. Çünkü deniz ve otel arasında 3 kilometrelik bir mesafe var. Bu yüzden sıcak hava altında yürümeyi tercih etmeyebilirsiniz.

2 – Alaçatı Marina Palace

Tripadvisor kullanıcılarına göre Alaçatı’nın en iyi hayvan dostu oteli, Alaçatı Marina Palace. Alaçatı Marina Palace, Özel havuzuyla butik otel deneyimini bir adım ileri götürüyor. Otelin konumu da marinaya çok yakın. Yani çok merkezi.

Otelin işletmecilerinden ziyaretçiler çok memnun. Gözümüze hayvan dostu yorumlar da çarptı. Fiyatlar ise Alaçatı’ya göre oldukça uygun. Bütçe ve hayvan dostu otel arayanlara duyuruyoruz! 

Otelin Google puanı 4,6. 

3 – Vintage Boutique Hotel Alaçatı 

Tripadvisor sıralamalarında hayvan dostu kategorisinde Alaçatı’nın ikinci oteli olan Vintage Boutique Hotel Alaçatı, hayvan severlerden tam not alan bir diğer otel. Samimi çalışanları ve ekstra titiz özeniyle burası Alaçatı tatilinize konfor katabilir. 

Otelin Google puanı 4,9! 

karlara gömülmüş kedi

Kış Tatili İçin Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

1 – Ace Erciyes Dağ Evi

Snow board, kar motoru, kayak ekipmanları ve kayak dersi olanakları ile size muhteşem bir kış tatili yaşatacak olan Ace Ersiyes Dağ Evi, Kayseri’de bulunmaktadır. Açık büfe imkanıyla sabah kahvaltınızı yaptıktan sonra kaymaya hazır mısınız? 

Tesisin bulunduğu bölge üzerinde 4 adet kayak pisti var. Tesise mesafesi 0 olan bu pistlerin hangisinde kaymak isteyeceğinizi seçmekte zorlanabilirsiniz. Siz kayak pistinizi seçerken, evcil hayvanınız için endişelenmenize gerek yok çünkü o sıcacık odasında şekerleme yapıyor olacaktır. Otel ve havaalanı arasında 26 km bulunuyor.

Toplu taşıma gibi hizmetlerde evcil hayvanınızla rahat bir ulaşım sağlayamayabilirsiniz. Bu nedenle Kayseri’de bulunan rent a car firmalarını araştırmak, sizin için avantajlı bir durum olabilir. Kayseri Havalimanı araç kiralama hizmetleri için Yolcu360 üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilir, sizin ve evcil hayvanınız için en uygun aracı bulabilirsiniz.

2 – Karinna Otel Uludağ

Hem kış sporu yapmak hem de havuza girmek bu otelde mümkün. Evcil hayvan kabul eden herşey dahil oteller arasında bulunan Karinna 7 adet kayak pistine sahiptir. Tesis Uludağ 2.gelişim bölgesinde bulunmakla birlikte 230 odası mevcuttur. Otel şehir merkezine 40 km uzaklıkta olduğu için Bursa araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak, evcil hayvanınızla birlikte keyifli bir yolculuk sonucunda kış tatilinize başlayabilirsiniz.

Evcil Hayvan Kabul Eden Bungalovlar

Sırada Türkiye’deki hayvan dostu bungalov listesi var. Çoğunlukla ahşaptan inşa edilen bungalovlar, doğanın yenileyici yönünü deneyimlememizi sağlıyor. Türkiye’nin dört bir köşesinde ayrı doğal güzellikler var. Bu kapsamda karşımıza çıkan hayvan dostu bungalovları sizinle paylaşıyoruz. 

1 – Kazdağları İdavilla Bungalov Hotel

Evcil hayvanlardan ücret talep etmeyen otelleri keşfetmeye devam ediyoruz. Konaklama konseptimizi spesifikleştiriyor ve bungalovlara geçiyoruz. İlk sıramızda doğasıyla ve bol oksijenli havasıyla meşhur Kazdağları var. 

Kazdağları İdavilla Bungalov Hotel, doğayı tam anlamıyla yaşabileceğiniz hayvan dostu bir mekan. Burada kahvaltıdaki yumurtalar kümesteki tavuklardan geliyor. Manzara inanılmaz. Konumu ise Kazdağları’na göre oldukça merkezi. 

Bungalovların en önemli özelliği ise hayvan dostu konusunda aşmış olmaları. Özellikle köpeğiniz burada mutluluktan çıldıracak! 

2 – Simurg Evleri Olympos

Doğa ve hayvan dostu bungalov merkezlerinin başında kendine has mimarisiyle Simurg Evleri Olympos var. Ahşap ve kerpiçten yapılma evleriyle tıpkı bir hobbit köyüne benzeyen Simurg Evleri’nde evcil hayvanlarınız için her detay düşünülmüş. 

Otelin en güzel yanlarından biri, meyve ağaçlarından meyve toplamanın serbest olması. Daha fazla bilgi için Simurg Evleri resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

3 – Green River Hotel

İstanbul’a yakın bir hayvan dostu konaklama merkezi ile devam ediyoruz. Ağva’nın muhteşem doğası içinde, tamamı ahşap evlerden oluşan bungalov seçenekleriyle Green River Hotel kesinlikle iyi bir seçim. 

Otel, bir evcil hayvana kadar oda içinde dostlarımıza konaklama hizmeti veriyor. Evcil hayvanınız için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Detaylar için işletmenin resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

4 – Turkuaz Bungalows

Doğanın tam kalbinde, aileye ve evcil hayvan sahiplerine uygun büyüleyici bir bungalov merkeziyle devam ediyoruz. Turkuaz Bungalows, Çıralı’da bulunuyor. Merkeze biraz uzak ama bu sayede inanılmaz huzurlu ve sessiz bir tatil vadediyor.

Turkuaz Bungalows, Google ziyaretçi yorumlarına göre 4.2 puana sahip. Bu da çok iyi demek! Bunun yanı sıra odaları incelemek için Instagram sayfalarını ziyaret etmenizi öneriyoruz. 

Hangi Oteller Köpek Kabul Ediyor?

Türkiye’deki birçok köpek kabul eden otel var. Bu tür otellerde çoğunlukla köpekler için özel alanlar oluyor. Ayrıca hayvan dostları olan butik oteller var. Böylece köpeğinizle beraber tatil yapabiliyorsunuz.

Oteller Kedi Kabul Eder mi? 

Türkiye’de birçok otel kedi kabul ediyor. Tatil süresince kedinizle beraber olmak istiyorsanız, evcil hayvan dostu oteller listemizde mutlaka kendinize göre bir seçenek bulabilirsiniz. 

Yorum ekle