Yolcu360 Blog
eskisehir-sinema-salonu.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Eskişehir’in En İyi 6 Sinema Salonu

Eskişehir’in En İyi 6 Sinema Salonu

Eskişehir, üniversite öğrencilerinin gençlik enerjisi kattığı, sanat ve kültürel faaliyetlere büyük önem verilen kentlerimizden biri. Kentte gezip görebileceğiniz çok sayıda güzel yer mevcut. Buralara tiyatro ve sinema salonları da dahil.  Eskişehir’de gezip görebileceğiniz çok sayıda tarihi ve kültürel güzel yerler var. Öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği yerler arasında ise tiyatro ve özellikle sinema salonları oldukça rağbet görüyor. Sizler için hazırladığımız listede, Eskişehir’in en iyi sinema salonları hakkında çeşitli bilgiler vermeye çalışacağız.

eskisehir-sinema-salonu.jpg

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir, sanat ve eğlence merkezlerinin yanında ders çalışmak için ideal kütüphaneler açısından da oldukça zengin. Eskişehir çalışmak için yerler nereler merak ediyorsanız, blog yazımızı okumak için:

Eskişehir’de Ders Çalışabileceğiniz 7 Kütüphane

Eskişehir’deki En İyi Sinema Salonları

  • Eskişehir Kanatlı AVM, Cinemapink

Eskişehir merkezde yer alan Kanatlı AVM, vizyonda yer alan filmleri keyifle izleyebileceğiniz sinema salonlarına sahip. Kanatlı AVM’nin öğrenci dostu ekonomik ücretleri ve konfordan ödün vermeyen geniş deri koltuklarıyla film izlemenin tadına varacaksınız.

Eskişehir Kanatlı Cinemapink’i haritada görün:

Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları

  • Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, Cinetime

Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi sinema salonlarıyla ön plana çıksa da burada dilerseniz filmden önce sevdiklerinizle kahvaltı keyfi yapabilir ya da akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Genellikle hafta sonu için alternatif gezilecek yerler arasında yerini alan Özdilek Alışveriş Merkezi, toplamda 3 kattan oluşuyor. İlk katta Migros, ikinci katta çeşitli mağazalar, üçüncü katta ise yemek yiyebileceğiniz restoranlar var.

Cinetime sinema salonları sabah 10:00 – akşam 22:20 saatleri arasında sinema severlere hizmet veriyor. Bilet fiyatları ise özellikle öğrenciler için oldukça uygun.

Özdilek Eskişehir AVM’yi haritada görün:

eskisehir-sinema-salonu.jpg

  • Paribu Cineverse Espark

Espark, Eskişehir’in en iyi sinema salonlarından birine sahip diyebiliriz. Alışveriş merkezi ayrıca yeni ve eskiye dair her türden filmi izlemek için oldukça keyifli bir yer. 

Espark’ta sinema biletlerinizi online olarak sipariş verirseniz, filme girerken alacağınız yiyecek ve içeceklerden %20 indirim kazanma fırsatı yakalıyorsunuz. Espark AVM içinde 9 adet sinema salonu mevcut. Fiyatların ise gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Film arasında verilen molada yeteri kadar vaktiniz var. Dolayısıyla ihtiyaçlarınızı gidermek ve bitmiş patlamış mısırınızı doldurmak için yeterli zamanınız var. 

Ayrıca sinema katında çeşitli restoranlar da mevcut. Böylelikle dilerseniz filmden önce veya sonra istediğiniz restoranda yemek de yiyebilirsiniz.

Espark’ı haritada görün:

 

Öğrenciyseniz ya da freelance çalışıyorsanız, Eskişehir’de laptopla çalışılabilecek 15 mekan önerimiz tam da size göre:

Eskişehir’de Laptopla Çalışılabilecek 15 Mekan

  • Anadolu Üniversitesi Sineması

Çok amaçlı bir salon olan Sinema Anadolu, 421 kişilik izleyici kapasitesine sahip. Salonda haftanın dört günü vizyona giren yeni filmleri izleyebiliyorsunuz.

Sinema Anadolu’da gerektiğinde çeşitli gösteriler yapılıyor, konserler veriliyor ve özellikle öğrenci toplulukları tiyatro oyunları sahneliyor. Hemen hemen her gün bir etkinliğin olduğu salonda, web sitesinden takip ederseniz bilimsel toplantılara ya da söyleşilere de katılabilirsiniz.

Sinema Anadolu’yu haritada görün:

  • Eskişehir Prestige (Vega Outlet) Sinema Salonu

Eskişehir Vega Outlet, standart vizyon film gösterimlerinin yanı sıra farklı hizmetler için de kapılarını aralıyor. Kurumsal görüşmeler için şirket toplantıları veya özel günler ya da organizasyonlar için salon kiralayabilirsiniz. 

Diğer yandan seçmiş olduğunuz filme topluluk halinde geldiğiniz taktirde grup indirimi alabilir ya da kurumun okullara özel gösterim ve indirimlerden faydalanabilirsiniz. Son olarak doğum günü ya da yıldönümü kutlamalarını da Vega Outlet’in sinema salonunda gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik Vega Outlet’te her Çarşamba halk günü olarak bilinir. İndirimli sinema biletleri için alışveriş merkezinin web sitesini takip edebilir ve istediğiniz film için biletinizi indirimli şekilde satın alabilirsiniz. 

Eskişehir Vega Outlet’i haritada görün:

eskisehir-sinema-salonu.jpg

  • Eskişehir Muhsin Batur Kültür Merkezi

Muhsin Batur Kültür Merkezi’ne ulaşmak için otobüsü tercih edebilirsiniz. 18, 2, 32, 59 ve 61 numaralı otobüs hatlarını buradan geçiyor. Dilerseniz Gültepe, Stadyum ya da Atatürk Lisesi tramvay duraklarından birinde inebilirsiniz. Sonrasında 5-12 dk arasında yürüyerek kültür merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eskişehir Muhsin Batur Kültür Merkezi sinema salonu sayfasından gitmek istediğiniz filmlerin seanslarına ya da vizyondaki filmler hakkındaki bilgilere ulaşmak için tıklayın.

Muhsin Batur Kültür Merkezi’ni haritada görün: 

Eskişehir’de Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

3 yorum