Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > 10 En İyi Mobil Multiplayer Oyun

10 En İyi Mobil Multiplayer Oyun

Oyun oynamak hem güzel zaman geçirmek hem de sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak için etkili bir yol. Seçeceğiniz oyun çeşidine göre strateji temelli oyunlarla gelişebilir, rekabet içeren oyunlarla da sevdiklerinizle yarış halinde eğlenebilirsiniz. Multiplayer oyunların en iyi tarafı da oyun serüvenine sevdiklerinizi de katabiliyor olmanız. Farklı kategorilerden 10 en iyi multiplayer oyun hangisi sizin için araştırdık. İlgi alanınıza göre seçim yaparak arkadaşlarınızla keyifle oyun oynayabilirsiniz.

Mobil Multiplayer Oyun Listesi

Mobil oyun listesi arayışında çok sayıda seçenek var. Multiplayer oyunlar için de benzer şekilde zengin seçeneklilik söz konusu. Çok popüler multiplayer oyunlar için harika bir liste yaptık. En iyi mobil multiplayer oyunlar listesine başlıyoruz…

  • PUBG Mobil

mobil-multiplayer-oyun

Bütün dünyayı etkisi altına alan mobil oyunlardan biri PUBG Mobile. İster arkadaşlarınızla istersenizde çevrimiçi oyuncularla keyifli bir zaman geçirmeniz mümkün. Strateji ve hayatta kalma üzerine tasarlanan oyun, eş zamanlı olarak diğer oyuncularla iletişim halinde oynayabileceğiniz bir tarza sahip. Bu haliyle oyun deneyimini çok daha keyifli bir boyuta taşıyor. 

Ücretsiz oyun kategorisinde ulaşabileceğiniz PUBG Mobile için uygulama içi satın almalar mevcut. Bu şekilde ilerlemelerinizi hızlandırabilirsiniz. Oyun tarafından sunulan farklı özellikleri de aktif halde kullanabilirsiniz. Her haliye keyifli bir deneyim sunan PUBG Mobile’ı internet bağlantısına sahip olduğunuz her yerde oynayabilirsiniz.

  • Clash of Clans

mobil-multiplayer-oyun-1.jpg

Savaş ve strateji kategorisinde öne çıkan bir başka oyun Clash of Clans. Bulunduğunuz bölgeyi ve kendi ilerlemelerinizi korumaya çalışırken, topluluğunuz ile birlikte büyümeye çalıştığınız bir serüven. Bu haliyle hem bireysel strateji hem de toplu olarak ilerleyebilme yeteneklerinin gelişmesine olanak sağlıyor. Dünya üzerinde birçok kişiyle tanışarak beraber oynayabiliyorsunuz. Kendi arkadaşlarınızla bir grup oluşturarak diğerlerine karşı da savaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak Clash of Clans’ı indirebilirsiniz. Uygulamanın sunduğu ücretli içeriklerle de daha hızlı gelişim sağlayabilirsiniz. Özellikle oyun içerisinde bulunan liglerde dereceler almak için bazı satın almalarla seviyenizi desteklemeniz faydalı olabilir.

  • Brawl Stars

mobil-multiplayer-oyun-2.jpg

Strateji oyunlarının başka bir versiyonu olarak Brawl Stars listeye giriyor. Kısa süreli ve çok oyunculu savaşlar ile ilerleme kaydedebileceğiniz bir oyun. İsterseniz tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olmasıyla farklı alternatifler sunuyor.

Oyun içerisindeki grafikler oyun deneyimini çok daha keyifli bir hale getiriyor. Oyun içerisindeki farklı dünyalarda savaşırken karakterleri de değiştirmek mümkün oluyor. Kararkterleri geliştirerek kazanma ihtimalinizi de arttırabiliyorsunuz.

  • 8 Ball Pool

mobil-multiplayer-oyun-3.jpg

Savaş oyunlarından ziyade daha dinlendirici bir oyun arayışı içindeyseniz 8 Ball Pool tam size göre bir oyun. Her yerde bilardo oynamanıza olanak sağladığı için de eğlenceniz yarım kalmıyor. 8 Ball Pool ile sevdiklerinize meydan okuyabiliyorsunuz. Böylece hem sevdiklerinizle eğlenebiliyor hem de tatlı bir rekabet içinde kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncularla tanışarak yeni arkadaşlıklar da oyun içinde geliştirebiliyorsunuz.

Bilardo oynarken hesaplamalar yapmak ve atışları dikkatle gerçekleştirmek gerekir. 8 Ball Pool yapılan güncellemelerle gerçeğe en yakın deneyimi yaşamanızı sağlayacak şekilde sunulmuş. Istakaların farklı seviyelerde olması, her bir ıstaka için farklı vuruş deneyimleri olmasını da sağlıyor. Ücretsiz olan bu uygulama için satın almalar mümkün.

  • FIFA Mobile

mobil-multiplayer-oyun-0.png

Bilardo ile spora giriş yapmışken, futboldan bahsetmemek olmaz. Birçok farklı futbol oyunu mevcutken FIFA Mobile öne çıkanlar arasında. Oyun hem gerçek zamanlı futbol müsabakalarına katılmanıza olanak sağlıyor hem de teknik direktör moduyla farklı bir bakış açısı sunuyor. Kendi takımınızı kurarak bir teknik direktör olarak geliştirebiliyorsunuz. Takımınızın başarılarına da şahit olabiliyorsunuz.

Futbol dünyasında bulunan ligler gibi oyun içerisinde de kendi takımınızın sıralamasını yükseltmek için çabalayabilirsiniz. Böylece en iyi olmak için sürekli olarak gelişmeniz gerekiyor. Bu gelişimlerinizin karşılığını neredeyse birebir yapılmış stadyumlarda duyacağınız tezahüratlarla alıyorsunuz. eşsiz bir futbol deneyimi için bunlardan çok daha fazlası FIFA Mobile’da sizi bekliyor.

  • Basketbol Arena

mobil-multiplayer-oyun-5

Yine spor kategorisinden başka bir mobil oyun karşımıza çıkıyor. Basketbol Arena ile gerçek kişilerle, gerçek zamanlı oyunlar oynayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi takip ederek yeni turnuvalara katılabilir ve daha fazla başarı elde edebilirsiniz. Kendi arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz gibi, farklı kişilere de meydan okuyabilirsiniz. Böylece daha fazla etkileşimle hem sosyalleşmenin hem de eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Basketbol Arena ücretsiz olmasının yanı sıra, oyunda ücretli içerikler de mevcut. Karakterler ve daha fazla özellik için ödeme yaparak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bu sayede çok daha fazla başarıyı hanenize ekleyebilirsiniz. Bu başarılar liderlik sıralamalarında üst sıralarda kalmanızı sağlayacak.

  • CSR Racing 2

mobil-multiplayer-oyun-6

Spor, savaş, strateji derken sıra yarışlara geliyor. Araba yarışının en keyifli hali olan CSR Racing 2 versiyonuyla çok daha gelişmiş grafiklerle karşımıza çıkıyor. Çok oyunculu bir oyun olduğu için arkadaşlarınızla veya dünya genelinde farklı oyuncularla yarışabiliyorsunuz. Kazandığınız başarılar gelişiminize destek oluyor.

Oyun sadece yarış üzerine değil aynı zamanda kendi tasarım aracınızı da dizayn etmeniz üzere kurulmuş.  Bu da zaman içerisinde kazandığınız başarılar ile mümkün oluyor. İsterseniz uygulama içi satın alımlar kısmından bu gelişimi hızlandırabiliyorsunuz.

  • Kelimelik

mobil-multiplayer-oyun-7

Eğer kelimelere ilginiz çoksa Kelimelik mutlaka değerlendirmeniz gereken bir oyun. İki kişilik bir oyun olan Kelimelik için ister arkadaşlarınızla isterseniz de rastgele oyuncularla oynayabiliyorsunuz. Kelimelik her ne kadar kelime türetme oyunu olsa da aynı zamanda strateji de içeriyor. Bu haliyle oldukça keyiflli zaman geçirmenize olanak sağlıyor.

Sizin yazdığınız kelimelerin uzun olması önemli ancak rakibinize de ilerleme sağlayamayacağı bir alan oluşturmanız gerekiyor. Bu sebeple hem kelimelerinizi düşünürken hem de rakibinizin bir sonraki hamlesini takip etmeniz gerekiyor. Ücretsiz bir oyun olan Kelimelik için ekstra özellikleri satın alabiliyorsunuz. Örneğin kalan harfleri görmenizi sağlayan bir özellik aldığınızda, oyunun sonlarına doğru rakibinizin elindeki harfleri de tahmin ederek oyunun seyrini değiştirebiliyorsunuz.

  • Spaceteam

mobil-multiplayer-oyun-8

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyun da Spaceteam. Ancak diğerlerinden farklı olarak arkadaşlarınıza karşı değil onların işbirliğiyle ilerlemeniz gerekiyor. 8 kişiye kadar oluşturabileceğiniz takımlar içerisinde koordine bir şekilde ilerliyorsunuz. Bir kişinin başarısı bütün takımı kurtarıyor. Bu sebeple takım içi iletişim ve destek çok önemli oluyor.

Verilen talimatların dikkatle gerçekleştirilmesine dayanan oyunun mantığında beraberce ilerlemek yatıyor. Böylece kişisel başarınızdan çok takım arkadaşlarınızla uyum içerisinde ilerlemeyi önemsiyorsunuz. Bu haliyle Spaceteam’de alışılmışın dışında bir oyun deneyimi sizi bekliyor.

  •  Among Us

mobil-multiplayer-oyun-9

Takım oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren oyunlardan birisi de Among Us. Çok oyunculu oyunlar arasında değişik bir tarza sahip. Özetle iki farklı takımın amaçları üzerinden ilerleyen oyunda takımların kimliklerini belirlemeniz gerekiyor. Bu haliyle hem bir gizem hem de strateji içeren farklı bir oyun oluyor.

Among Us arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun. Farklı kişilerle etkileşim kurarak da bu dünyaya dahil olabilirsiniz. Her şekilde keyifle oynayacağınız farklı bir oyun.

Çok oyunculu mobil oyunlar arasından oluşturduğumuz listede farklı tarzlarda oyunlar ekledik. Böylece siz de bu listeden kendinize uygun bir oyun bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir takım oluşturarak beraber oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Veya arkadaşlarınıza karşı mücadele vermek için ayrı takımlarda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda farklı takımlara dahil olarak yeni arkadaşlıklar da kurabilirsiniz. Oyun oynamanın en keyifli hali olan multiplayer oyunlar ile sevdiklerinizle zaman geçirirken eğlenceyi de paylaşabilirsiniz.

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

1 yorum